|
![]() |
#9721 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Tako je! Ima već godinu dana ako ne i više da su obaviješteni o tome pa čak su i završili vremenski rokovi za slanje nekih prigovora operatera.Tako da T-com sutra da hoće može pustit vectoring brzine preko tih FTTC kabineta(teoretski bi preko FTTC mogli puštat i G.fast brzine) ali očito još to malo pripremaju kako komercijalno to sve posložit i možda još malo tih FTTC kabineta pozavršit na nekim područjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9722 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9724 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
T-Com mi i dalje ne nudi za 209kn Max3 već 229kn, + bez problema sport plus 15kn+5kn prošireni+10kn Turbo 50. Bnetov tj A1 prodajni predstavnik mi nudi paket A1: -120 programa -neograničeni pozivi prema mob i fiksnim bez uspostave -internet 70Mbps ___ 99kn prva godina, druga 215kn + gratis wifi extender prosjek 160kn Planet sport 40kn planet+prošireni 60kn/mj Mislim da ću ipak prijeći na a1
![]() |
#9728 |
Registered User
|
Kako nije u funkciji kad sam spojen na njega. Prije sam imao max 20mbps direktno iz centrale a kad su me spojili na fttc prije 3 godine a tada jos nije bilo vectoringa skocilo mi je na 53mbps i do sada se nije mijenjalo nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9729 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Postavi parametre parice da vidimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9730 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#9734 | |
Registered User
|
Eto, po ovome sto ja vidim vectoring nije ukljucen sigurno... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9736 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9738 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9740 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Pušten je tebi vectoring, inaće ne bi imao tako veliki attainable i tako dobru marginu u upstreamu. Nešto zeza downstream, trebalo bi to pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9741 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9742 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9743 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9744 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Kolege evo ja sam danas nazvao 0800 9000 za produženje ugovora, i odmah bez pregovaranja dobio isti ko i prije što sam imao ugovor. Max3 neograničeni net i pozivi 209kn, brzina 50 mbts 10kn, max sportski 15kn, hbo premium 29kn i kao snimalicu10 će uključit. Znači nazvao običnu službu za korisnike i jako ugodna žena se javi i veli može sve isto, jedino je provjerila dal može za 209kn (a ne 229kn) i veli može. Bio sam iznenađen da sam odmah sve dobio bez da sam se morao natezat i prijetit raskidom, pa sam zaboravio tražit hbo za 5kn, nije mi se dalo silit, možda sam trebao. Nisam pitao za prošireni to možda nazovem pa uzmem za 5kn, al nezz tamo su mi jedino cinestar premiere i bbc earth zanimljivi a gusari ponovno rade možda mi ni hbo nije trebao. Može mi netko javit dal snimalica radi na cinestar premiere kanalima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9746 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Očito ih je stisnuo A1, ima jeftiniji i malo bolji osnovni paket i sad ovu ponudu 12mj u pola cijene. Al kod A1 su skuplji ovi dodatni paketi Top (sportski i prošireni) je 60kn, hbo 59 kn, pa mi je ak uzimam takve pakete ipak jeftinije kod tcoma. Jedino ak A1 ima neke popuste ispod stola za te dodatne pakete, onda bi mi bili jako zanimljivi, recimo da daju hbo u pola cijene, bila bi mi cijena za 24mj ista ko i kod tcoma, i još ovaj Top u pola onda bi prešli u vodstvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9747 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Dodatni TV prijemnik im je 100 kn jednokratno, a mjesečno 30 kn prvih 12 mjeseci i 60 kn drugih 12 mjeseci. To mene najviše odbija kod njih jer kod HT-a plaćam 20 kn svih 24 mjeseca.
![]() |
#9748 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Prvih 12 mjeseci 20, drugih 12 mjeseci 40. U prosjeku 30 kn mjesečno za dodatni max tv prijemnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9750 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ima li tko "inside info" ima li nade da naši telekomi ikada prebace svoje IPTV u SmartTV aplikaciju, tako da ne moraš koristiti njihov box nego smo instaliraš aplikaciju i vozi? Bilo koji telekom, ne samo HT. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|