|
![]() |
#43021 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Goodyear Efficientgrip više nikad. Mekan bočni zid za popizdit. Znam da ih nemam u xl verziji, al brate puno premekano je to, baš osjetna razlika nakon što sam prešao sa zimskih continentalki (isto non xl). Osječaj kao da vozim brod, a ne auto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43022 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Mommistake ne valjaju one perfecta jeftinjare slonove u većim dimenzijama su uhp2 i super su Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43023 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43024 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#43026 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43027 | |
prof.dr. gospodar svemira
|
Citiraj:
Provjereno dobra guma, sigurno bolje od nekakvog kineza za 450-500kn. Ne znam kakva je ta Sava UHP2. Ta dimenzija bi trebala naslutiti auto sa ozbiljnijim motorom (osim ako je neka sminka paket opreme), a i UHP gume znaci da se trazi jako dobro drzanje i ponasanje. Za to bi ja osobno uvijek isao na provjerene gume bez ikakvog eksperimentiranja...
![]() |
![]() |
#43028 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Mislim da neki od onih slovenskih vulkanizera je imao i Conti u toj dimenziji za 64x kuna. Ja sa slažem sa Tumorom,ušteda je minorna a razlika u kvaliteti sigurno postoji između Save i GY. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43029 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43030 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Jeeeedino mozda Hyundai Kona vrijedi, ali ni za njega ne daju. Protiv sam bilo kakvih poticaja/subvencija, ali to ne znaci da ih necu uzet. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43031 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Frend je dobio poticaj za e-Golf, a nije imao nikakvu štelu. Možda je jedini dobio pošteno, tko će ga znat...
![]() |
#43032 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43035 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ja ovog pola ne razmijem🤣🤣🤣🤣 Ali uvijek sam govorio da ovi sto voze Kije da su najveci jebaci🤣🤣🤣🤣http://cloud.tapatalk.com/s/5c9ce6c4...328-WA0001.mp4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43036 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
205/55/16 za 453kn je i vise neg dobra cijena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43037 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Meni to fakat premekano. Razmišljam da idući put uzmem xl varijantu, neovisno o brendu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43039 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala obojici, parkirao na tom šljunčanom, na kraju me ispalo 5€ što je ok s obzirom koliko je blizu centra al ono da je parking rupa, rupa je ![]() ![]() Probali smo burger, fini je al je takva i cijena.
![]() |
![]() |
#43040 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, ja sam ih uzel na preporuke, na tyrereview je dobila pozitivne komentare, kao i od nekih forumasa koji ju imaju a i opcenito su pozitivne recenzije. Mada da, cul sam da je bocnica malo mekanija, al nisam cuo da je tog nekog odbilo od kupnje radi tog. Inace opcija je bila i hankook vp3, Uniroyal RS3, Dunlop BR i na svakoj je neko nekaj nasao sto ne valja. Tak da sam odlucio za GY, tolko pak losa guma nemre bit ![]() Da se vozim na "noz" svakodnevno, onda bih vjerojatno uzel michelin ps4, al i ona nije "savrsena" a kosta pun kufer novaca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43041 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#43042 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ja ih starome uzeo, koji je picajzla, i javio mi je da je zadovoljan kako drze, nisu bucne i dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43043 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Sad se dvoumim između GY i Dunlopa, uniroyal rs3 više neću na autu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43044 |
Premium
|
Dunlop je skuplja od GYa kojih 50tak kn, mozda ni tolko, al sumnjam da je tolko bolja, onda radije GY. A vidis, taj Uniroyal su nahvalili na sva zvona, pa Conti nema tolko hvalospjeva kolko ta unirojalka. Mada sam mislil uzet uniroyal a jeftinije su od GYa oko 50kn, neki vele da drzi cestu ko blesava, a neki pak nisu zadovoljni s njom. 100 guma na trzistu i 200 razlicith misljenja, pa sad ti misli koju gumu kupit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43045 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Danas sam baš išo mjerit dubinu šare i imaju 3mm, prednje su na skoro 7mm. Naprijed su isto UHP 2, ali u dimenziji 205/50/17 Sad sam uzeo novi goodyear eagle asymetric 5 jer bi trajnost trebala biti odlična. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43047 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43049 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
nešto sigurno, jer razlika je prevelika. Naravno pod uvjetom da su stavljene, barem u otprilike isto vrijeme. Auto je vjerojatno RWD s takvom razlikom, ali opet... a možda auto ima preko 150 konja, a te gume nisu za jake aute, nego za normalne? U svakom slučaju ste me zainteresirali za Savu, a pošto će stari prodavati svoju Mazdu, koja ima 17-ice, mislim da ću staviti Save na njih, jer su mu ljetne gume katastrofa. Mislio sam stavljati Turanzu, koja je pobrala odlične ocjene, ali nema potrebe baciti 500-800kn više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43050 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |