|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Sve zavisi o tome za sta mislis koristiti racunalo i koje su ostale komponente... Ako neces oc-ati i/ili imas BOX cooler pa ces ici samo vidjeti do kud ide bez dizanja napona, ako ti netreba SLI, RAID opcije i mogucnosti te nezanimaju, onda nema smisla bacati novce na "visak tehnologije" na ploci. U tom slucaju uzme se neki "obicni" nForce4 chipset il jeftiniji ULI1695 (on ima i SATA2) il Via 890... Uglavnom ni s navedenom (a bome ni s jeftinijim) Gigabyte plocom neces imati problema, niti bi, recimo, 99% korisnika skuzilo razliku u odnosu na Epox, DFI, ABIT... Dakle-ovisno o namijeni (spomenuto u prvoj recenici)-nekome gamerski nastrojenom vise bi se isplatila kombinacija jeftinija ploca (500-800Kn) i bolja graficka kartica... E da i dobrodosla na forum! ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
[QUOTE]Originally posted by gunje prvo ne moraš psovati, drugo ja se slažem da je epox dobar i da ste vi iskusni, mislim sve to stoji ali samo želim reći da je Gigabyte cjenjen proizvođač u svijetu pa valjda mu onda ploče nešto valjaju i kako to misliš mogu ga zaboraviti a uostalom u Bugovom dvobroju ovo ljeto oni su istakli neke druge marke uključujući i Giabyte a ja mislim da oni itekako znaju o čemu govore [/QUOTE) Gigabyte ,Asus,Epox,Foxconn... itd... svi su oni dobri i cjenjeni proizvođači ploča ali radi se o tome da svaki od njih ima bolju ili lošiju seriju(model) ploča. Bug ? Se šališ ili si ovo ozbiljno mislila ? U 99% takvih časopisa se piše za onoga tko više plati ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|