Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.12.2005., 21:48   #31
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Sve zavisi o tome za sta mislis koristiti racunalo i koje su ostale komponente... Ako neces oc-ati i/ili imas BOX cooler pa ces ici samo vidjeti do kud ide bez dizanja napona, ako ti netreba SLI, RAID opcije i mogucnosti te nezanimaju, onda nema smisla bacati novce na "visak tehnologije" na ploci. U tom slucaju uzme se neki "obicni" nForce4 chipset il jeftiniji ULI1695 (on ima i SATA2) il Via 890...
Uglavnom ni s navedenom (a bome ni s jeftinijim) Gigabyte plocom neces imati problema, niti bi, recimo, 99% korisnika skuzilo razliku u odnosu na Epox, DFI, ABIT...
Dakle-ovisno o namijeni (spomenuto u prvoj recenici)-nekome gamerski nastrojenom vise bi se isplatila kombinacija jeftinija ploca (500-800Kn) i bolja graficka kartica...
E da i dobrodosla na forum!
Staro 22.12.2005., 21:57   #32
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
I ja kazem dobrodosla :clap:

nema vise zippacha ......

zippo je offline  
Staro 23.12.2005., 08:44   #33
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by gunje
prvo ne moraš psovati, drugo ja se slažem da je epox dobar i da ste vi iskusni, mislim sve to stoji ali samo želim reći da je Gigabyte cjenjen proizvođač u svijetu pa valjda mu onda ploče nešto valjaju i kako to misliš mogu ga zaboraviti a uostalom u Bugovom dvobroju ovo ljeto oni su istakli neke druge marke uključujući i Giabyte a ja mislim da oni itekako znaju o čemu govore.
rado bih kupila Epox ali ne mogu ga ovdje nabaviti.
ne znam oko čega se svađamo sve će se to brzo promojeniti jer tehnologija ide dalje a došla sam vas na forumu pitati savjet, čuti vaše mišljenje ne trebaš odmah tako biti neugodan
samo da razjasnimo: ti si ta koja je prva postala neugodna.pročitaj malo bolje svoj prethodni post.
mighty je offline  
Staro 23.12.2005., 09:24   #34
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
[QUOTE]Originally posted by gunje
prvo ne moraš psovati, drugo ja se slažem da je epox dobar i da ste vi iskusni, mislim sve to stoji ali samo želim reći da je Gigabyte cjenjen proizvođač u svijetu pa valjda mu onda ploče nešto valjaju i kako to misliš mogu ga zaboraviti a uostalom u Bugovom dvobroju ovo ljeto oni su istakli neke druge marke uključujući i Giabyte a ja mislim da oni itekako znaju o čemu govore [/QUOTE)

Gigabyte ,Asus,Epox,Foxconn... itd...
svi su oni dobri i cjenjeni proizvođači ploča ali radi se o tome da svaki od njih ima bolju ili lošiju seriju(model) ploča. Bug ? Se šališ ili si ovo ozbiljno mislila ? U 99% takvih časopisa se piše za onoga tko više plati Oni pišu ono što ti "želiš" čitat Ako 100 ljudi kaže za neku ploču da je dobra , onda tu nema rasprave.... ja te neću ubjeđivat da kupiš Epox jer imam Intela P4 i nemam pojma o toj ploči ali okladio bi se da si zapela za Gigabyte jer je vjerojatno neke ljepe boje ? Kod računala je najvažnija stabilnost i da ne moraš svako malo "servisirat" pa se isplati i zekati sa narudžbom. U svakom slučaju ovdje se nitko ne vodi politikom "nek susjedu crkne krava" te možeš dobit samo dobar savjet.
stuc je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na