![]() |
matična ploča
moli sa neka mi netko predloži dobru matičnu ploču za s939 da bude negdje oko 1000 kn i grafičku karticu oko 1000 kn.
što kažete na Epox 9NPA+ |
dfi infiniti i grafu do 1200kn 6600gt i peri sine :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gigabyte GF 6600 PCIE Ultra edition, 128MB, TV out, DVI 1077,48Kn (ova nu 6600 ima GDDR3 koji je inače jedina razlika između nu modela i GT (obično 6600ima DDR2; a 6600GT GDDR3)) Leadtek PX6600GT TD, GF 6600GT, PCIE, 128MB, TV-out, DVI 1235,73Kn Ako možeš kojih 200Kn više dat ovo je puno bolji izbor od 6600GT: Powercolor Radeon X800GT PCIE, 256MB, TVout, dual DVI 1311,50Kn |
Abit kn8 sli
dfi nf4-d |
Gigabyte K8NF ili Abit A8N Ultra a grafu X800GT
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i kaj ce ti SLI ploca kad imas atija, a tak i tak sumljam da bus slago sli |
Gunje ti si on ili ona?
Ako ne namjeravaš clockati poslužit će te. |
@gunje
Kak su ti ljudi i rekli, nema smisla kupovati SLi ploču i na nju stavljati ATi grafičku......ali ako hoćeš.....samo naprijed. Ako ne misliš ništ pretjerano clockati Albatron K8NF4X te bu i više nego dobro služila. Ako se pak misliš malo ozbiljnije posvetiti clockanju onda si uzmi EPoX 9NPA+ Ultra. |
Mislim da je on vec kupil Gigabyte-icu.
|
ja sam ona a korisničko ime mi je gunje zato što se tako zove moja najdraža mačka i ne nisam još uzela gigabyzovu nego sam samo pitala radi informacije
|
Citiraj:
|
Ako nisi uzela Gigabyte-icu onda svakako uzmi EPoX 9NPA+ Ultra!
|
Citiraj:
|
Ako joj treba za isto kaj i tebi nek si uzme EPoX-icu!
|
Za AMD postoje dvije vrste ploča: prvo DFI a drugo sve ostale. DFI je baš za OverClock, ostale ploče su više manje tu negdje jedino šta ih razlikuje je trajanje garancije.
Za AMD dolazi samo jedna ploča u obzir -> DFI :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
btw EPoX je overclockabilniji :)!!!!!
|
hvala, hvala
u ve-milu kod splita nema Epoxove ploče 9npa+ ultra ali su mi ponudili sličnu gigabytovu K8NF 9 ULTRA a po opisu se vidi da su slične a cijena im je ista pa mislim da će ta biti moj izbor |
Citiraj:
|
Be smart and buy EPoX 9NPA+ Ultra! Pitaj mc_fisha ako meni ne vjeruješ. On je imal dotičnu i DFI Ultra-D
|
@psf[i]-[Tomek]
Odustani, nema smisla trubiti EPoX ovo, EPoX ono, kad te niko ne ferma 5%. Pusti i boli te briga. |
J*** ga kad nisam vjerodostojna osoba....
|
Gunje, majstore, naručiš u ZG, uplatiš, a ploča ti stigne na kućnu adresu Overseasom.
Kod Linksa i još par firmi poviše 1000kn ne plaćaš dostavu, prema tome, ne vidim problem. Meni evo stiže ukupno 5 komponenti. 4 su već u Splitu, a San Diego stiže sutra. |
Citiraj:
Stvarno ste dosadni. |
Citiraj:
|
A vidite da ni sama nezna sto hoce.....
Btw. kaj ce njoj DFI, kad vjerovatno nezna klokat, a ova Epoks-ica je i više nego odlicna, svi ju preporucuju i AnandTech.... |
Citiraj:
rado bih kupila Epox ali ne mogu ga ovdje nabaviti. ne znam oko čega se svađamo sve će se to brzo promojeniti jer tehnologija ide dalje a došla sam vas na forumu pitati savjet, čuti vaše mišljenje ne trebaš odmah tako biti neugodan |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |