|
![]() |
#9181 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9182 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
he he nebojim se ja šta će mene oni odbit i reć prihvaćamo vaš raskid i sad bye bye.....moš mislit, jedino mi je "žao" ljudi koji trzaju na to i neznaju oštro sa tim lopinama. I trpe sve i svašta ja sam ako treba svako dvije godine kod drugog jer sreća imam izbor Bnet-Tcom tako da se uvijek gombam sa njima svako dvije godine i neboj se izvučem ja maximalno najmanju cijenu za ugovor a dobijem puno više naravno sve preko prodajnih ništa u njihovim kućicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9183 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nije ni kod mene pa sam stavio za strica najblizi grad, zvao ga, rekao mu otkud je ali da nema njegovog grada na stranici, veli nema problema i sve rijesio |
![]() |
![]() |
![]() |
#9184 |
Premium
Datum registracije: Sep 2016
|
Imam samo Maxtv satelitski. Želim trio paket, nebitno dali će MaxTv ostati preko satelita ili će biti obični. Nudi mi prodajni predstavnik 169kn- flat telefon i flat internet, ostaje mi 90 kn TV satelitski, ukupno 259kn Druga opcija je da odjavim MaxTV sat, pa onda trio za 219 kn. Ima li mogućnosti preko službe za zadržavanje da dobijem ponovno popust za satelitski; na početku sam 9 mjeseci plaćao pola računa cca 45 kn, a onda sljedećih evo 15mjeseci po 90-ak kn. Savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9186 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Zvalo me danas iz neke firme koja radi teleprodaju za t-com, ali nudili neke tarife za Simpu na kojoj sam vec 15 god. Pitam ih onako usput da li rade teleprodaju i za fixne usluge, kaze rade. Pozvao se na cjenik onaj, rekao na 9-oj stranici pise 209kn za MAX3, kaze zenska, da, imamo to, ali zbog vase potrosnje na fiksnoj usluzi vam ne mozemo ponuditi produljenje ugovora po toj cijeni. WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9187 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Oni imaju tzv tarifni semafor i moraju ići po ekvivalentnim tarifama jer npr ako si ti prije imao max3 paket za 330kn ne smije ona sa svog odjela tebi po toj cijeni produljiti tj za 209kn jer njoj je posao raditi upsell tj raditi povećanje računa. Ako imaš 330kn tarifu ponuditi ti neku za 340 al kao nešto ekstra unutra šta tebi netreba. To ti je klasika. Za takve ponude imaš prodajne predstavnike ili službu za zadržavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9188 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Koji se ruter dobije kad kombinacija sa hibridnim netom? Jel se vidi di ide kartica i slično? Kod staraca mi jučer montirali kao tu opciju al brzina 4.? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9189 |
Premium
|
Bok svima,ajde neka netko pogleda zasto je toliko velika razlika uploada i downloada.Nemogu dobit turbo opciju zato sta je upload nizak.Dali se upload moze ikako podignut ili je to max.sta mi centrala nudi?Hvala i lp. Zadnje izmijenjeno od: pasara. 22.09.2018. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9191 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9192 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9193 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9195 |
Premium
|
Uzeo bi ja turbo 30,ali mi u t-comu ne daju.Download je ok,ali upload mi treba biti najmanje 3.5,tako bar oni kazu.Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#9196 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9197 | |
Premium
|
Citiraj:
moj spoj na uticnici je ovako izgledao, spojen od strane strucnog ht tehnicara, kabel se cak nije dao ni oguliti vec je zica odma pucala, nakon sto sam zamjenio kabel propustnost linije mi se digla sa 68mbit na 84mbit te fec errori pali sa nekoiko milijuna dnevno na 100njak tisuca tjedno ![]() Zadnje izmijenjeno od: vacs. 23.09.2018. u 20:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9199 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9200 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9201 | |
Premium
|
Citiraj:
Vec sam provukao utp kabel direktno od parice do rutera.Na onoj strani gdje je parica,tu sam zice zamotao jednu za drugu i izolirao,a na drugoj strani je r11 konektor.Download je skocio sa 30,na 40 kao sta je prikazano na slici,ali upload je ostao tu negdje. Zadnje izmijenjeno od: pasara. 23.09.2018. u 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9202 |
Premium
|
trebam ja sad mali help, na poslu sam pogledao u ruter i imamo ovakvu situaciju ![]() sudeci po uploadu trebali bi moci imati 50mbit, no download je drugacija situacija, kada restartam ruter propustnost linije se digne preko 40mbit ali kroz 24h padne nazad...neki prijedlozi? ovo je bilo spojeno nakon sto su mi tehnicari dosli zamjeniti cijelu liniju koju je grom spalio, ocito mu se nije dalo jebati sa jackom pa je samo smotao zice sa ove dvije podloske |
![]() |
![]() |
![]() |
#9203 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Danas sam produžio ugovor za telefon i internet flat 50/10 i po novom ugovoru plaćam 34 kn više nego do sada. Cijena je skočila sa 215kn mjesečno na 249kn. Od kada je to poskupilo?
![]() |
#9205 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Jedno brzinsko... ima li t-com kakav fair usage policy, ako da koliki je limit? Ispostavilo se da ovi botovi za trejdanje gutaju i do 300 GB mjesecno, znaci ako su 2 bota i malo youtubanja i streamanja ode to lako preko 1TB... koje su moguce posljedice? throtlanje brzine ili kompletno gasenje neta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9206 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9207 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ja upravo došao iz HT-a jer sam htio produžit ugovor za Internet i mobitele ( obiteljska tarifa ) i veli meni ženskica kao dobio sam dobre popuste prije dvije godine jer se to tada moglo. Sad bi me račun došao oko 60 kn skuplje za to sve. Rekoh jer ima kog da porazgovaram kao i prije dvije godine, veli ona da nema. Da zatražim raskid, čitam tu da pali, pa da ipak ostanem barem na ovom starom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9208 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nis od toga, meni nisu dali lipe popusta bez obzira kaj se radi o 4 broja. Gledaj kaj ti je gdje jeftinije pa ak nis saltat se svake dve godine tcom<->vip ovisno o popustima.
![]() |
#9209 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
PREDSTAVNIK , upisi kucni broj telefona, ocekuj poziv za dan dva, sve se moze dogovoriti...
![]() |
![]() |
#9210 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Jutros sam se prijavio za prodajnog predstavnika koji me zvao danas popodne te mi je rekao da on ne može meni kao korisniku ponuditi max3 paket za 209 kn jer je to ponuda koja je samo rezervirana za nove korisnike koji prelaze iz vip-a i slično. Savjet kako i što dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|