|
![]() |
#2221 |
Premium
Datum registracije: Dec 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2017
|
jel netko precizno izračunao do koje cijene ethera je isplativo majnanje sa našim cijenama struje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa lako si izracunas... Reicmo jedan rig sa 7 rx570 trosi oko 600kn mjesecno. Recimo da daje 210MH/s, sto ti trenuto daje oko 150usd mjesecno ili 960kn, sto znaci da zaradujes 360kn na jednom rigu. Sad da li je to isplativo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Citiraj:
u oglas i moli boga da ju kupuje gamer a ne rudar. ak radi normalno u igricama i testovima nikad ti ju nece zamjenit. pokreni mu neki benchmark i pusti da radi. ak tamo puca onda ce ti je i zamjenit u ducanu.(miniranje ne spominji ni u kojoj varijanti) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Citiraj:
a dobro nisam znao da ima na yubito filmek kak ide 38 ![]() ![]() jos ak oce ubrzat postupak nek kaze da se neda kloknut na XXX mhz-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Premium
|
Ima na yt nekakvi indijci koji navodno 570/580 imaju na 38mhs. Ali to je vjerovatno samo drugačiji hash, nema više shareova od standarda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Kod mene okvirno moze pasti na 200$, onda rudarim na pozitivnoj nuli... A nismo daleko od toga... Ako padne ispod toga mislim da bi bila katastrofa. No problem nastaje prije kada ti dodje racun za struju u obliku XX XXXkn koje moras odmah platiti, a Crypto je nize da nize nemoze biti... A mozda past i jos nize... Onda umjesto da prodas crypto jos dajes novca iz svog djepa za struju i dalje hranis zvijer. zasto nitko ne pise da je balon puknuo? Svi su kokodakali da je BTC balon i da ce puknut, a sad kad je svima jasno da je balon puknuo sad svi sute... Svi nesto cekaju, jer ce doci do novog napuhavanja?
![]() |
#2235 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kad sklopiš neki posao za x amount novaca. Kad sebi i zaposlenima isplatiš plaće i platiš sve troškove i kad nakon toga ostaneš na nuli, to se zove pozitivna nula ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Amortizacija? Ili racunate da ce HW trajati vjecno? Ne znam koliki je zivotni vijek rigova, ali ako uzmemo 10000 kn / 3 god, to je cca. 300 kn mjesecno.
![]() |
#2240 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Danas sam napokon dobio odgovor od teamviewera na zahtjev da me vrate na običnog free usera. Naime počeo me prije mjesec dana zezati sa onim da je detektirao poslovno korištenje i da moram platiti licencu . Naravno nakon 5 minuta bi mi prekidao vezu i onda 5 minuta nema spajanja... valjda zbog previše spajanja okolo...morao sam im slati logove i objašnjenja zašto se toliko spajam i danas stiglo da me vraćaju na free Dear User, thank you for your email. As a special exception, we have gone ahead and flagged your ID as private on this one occasion. You may need to re-start TeamViewer via “Connection à Exit TeamViewer” for the changes to take effect.* Tako da ako su još nekoga zezali zbog rigova, šaljite im mail ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jok, nista se ne gubi Samo se id zamjeni i vozi miki dalje Youbitu How to change id teamviver Ili na pm pa vam bacim program na mega Jer ja sam sa tog linka skidao 3 dana https://www.youtube.com/watch?v=7cHXLyhyWgw Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 10.08.2018. u 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Premium
|
E jbg. Šalji na pm da imam u rezervi. Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Ekipa, kaj majnate sa GTX 1080 TI? Imam 2 upregnute non stop i jednu koja majna tu i tamo, sa ovim cijenama ih već polako razmišljam prodati... Svako malo prešaltam sa ravena na zclasic, pa zen pa raven i tako ukrug. Već mi je muka pratiti whattomine...
![]() |
#2250 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel još majnate? mislite da će biti novaca za struju? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|