|
![]() |
#1 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Your_IP_was_logged Admin@fbi.gov
Your_IP_was_logged Admin@fbi.gov Jel tko primio na mail, ovakvo nest? Kad otvorite tu poruku, ima neka neki file - list.zip Unutra je mamicu im njihovu hakersku... poklon od svetog Nikole. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Worm. 30.03.2006. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plasticni kirurg
|
A tu je i mail poruka: Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison *** Federal Bureau of Investigation -FBI- *** 935 Pennsylvania Avenue, NW, Room 3220 *** Washington, DC 20535 *** phone: (202) 324-3000 list.zip Jel tko primio takvo sto??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Samo mi nemoj reći da si ti STVARNO vjerovao da se radi o mailu od FBI-a... ![]() Ista stvar ko sa mailovima od "microsofta" kojima te traže da intsliraš "important security update". Najjeftinij trik namijenjen da neznajuće i upsničene sekretarice koje su čule za "dijaler virus" koji iz ugašenog kompa sve uništava to otvore i zarze cijelo poduzeće.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skoro svaki dan dobijem takve i slične mailove, nekad čak i po 5-6 komada. Običan spam...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() Tam ti je gore Attach file pa vidi koji je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Ne volim microsoft previse, pogotovo kaj se sigurnosti tice, ali ih bogme niti ne krivim zbog ovakvih fora lol. Vise mi je zao ljudi kaj popuse, ili nije ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
meni jedan taj FBI uspio proci filter na serveru. al cim sam vidio sta je, odmah delete. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|