![]() |
Your_IP_was_logged Admin@fbi.gov
Your_IP_was_logged Admin@fbi.gov
Jel tko primio na mail, ovakvo nest? Kad otvorite tu poruku, ima neka neki file - list.zip Unutra je mamicu im njihovu hakersku... poklon od svetog Nikole. :fuming: |
A tu je i mail poruka:
Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison *** Federal Bureau of Investigation -FBI- *** 935 Pennsylvania Avenue, NW, Room 3220 *** Washington, DC 20535 *** phone: (202) 324-3000 list.zip Jel tko primio takvo sto??? |
Samo mi nemoj reći da si ti STVARNO vjerovao da se radi o mailu od FBI-a...:rolleyes:
Ista stvar ko sa mailovima od "microsofta" kojima te traže da intsliraš "important security update". Najjeftinij trik namijenjen da neznajuće i upsničene sekretarice koje su čule za "dijaler virus" koji iz ugašenog kompa sve uništava to otvore i zarze cijelo poduzeće. |
Citiraj:
|
Skoro svaki dan dobijem takve i slične mailove, nekad čak i po 5-6 komada. Običan spam...
|
daj uploadaj taj file, pa ti kazem koji je to trojanac/virus... ili ga pikni na e-mail, ja ih dobivam kilu na dan pa sam vec istreniran...
|
Citiraj:
Tam ti je gore Attach file pa vidi koji je. |
Ne volim microsoft previse, pogotovo kaj se sigurnosti tice, ali ih bogme niti ne krivim zbog ovakvih fora lol. Vise mi je zao ljudi kaj popuse, ili nije :D
|
meni jedan taj FBI uspio proci filter na serveru. al cim sam vidio sta je, odmah delete.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |