PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Your_IP_was_logged Admin@fbi.gov (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29299)

Red Worm 05.12.2005. 18:45

Your_IP_was_logged Admin@fbi.gov

Your_IP_was_logged Admin@fbi.gov

Jel tko primio na mail, ovakvo nest?

Kad otvorite tu poruku, ima neka neki file - list.zip

Unutra je mamicu im njihovu hakersku... poklon od svetog Nikole.

:fuming:

Red Worm 05.12.2005. 18:47

A tu je i mail poruka:

Dear Sir/Madam,

we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites.

Important:
Please answer our questions!
The list of questions are attached.

Yours faithfully,
Steven Allison

*** Federal Bureau of Investigation -FBI-
*** 935 Pennsylvania Avenue, NW, Room 3220
*** Washington, DC 20535
*** phone: (202) 324-3000

list.zip

Jel tko primio takvo sto???

Isus 05.12.2005. 18:55

Samo mi nemoj reći da si ti STVARNO vjerovao da se radi o mailu od FBI-a...:rolleyes:

Ista stvar ko sa mailovima od "microsofta" kojima te traže da intsliraš "important security update".

Najjeftinij trik namijenjen da neznajuće i upsničene sekretarice koje su čule za "dijaler virus" koji iz ugašenog kompa sve uništava to otvore i zarze cijelo poduzeće.

Red Worm 05.12.2005. 18:58

Citiraj:

Originally posted by Isus
Samo mi nemoj reći da si ti STVARNO vjerovao da se radi o mailu od FBI-a...:rolleyes:

Ista stvar ko sa mailovima od "microsofta" kojima te traže da intsliraš "important security update".

Najjeftinij trik namijenjen da neznajuće i upsničene sekretarice koje su čule za "dijaler virus" koji iz ugašenog kompa sve uništava to otvore i zarze cijelo poduzeće.

Ma daj kaj ti je... (za taj moj mail nitko neznam. pa cak niti CIA ili FBI)ja ne otvaram nikakve sumljive maile. Samo sam htio pokazati vama. Jer uvijek se nadje neko nevinasce.. Pa valja ga upozoriti. :D

domy_os 05.12.2005. 18:59

Skoro svaki dan dobijem takve i slične mailove, nekad čak i po 5-6 komada. Običan spam...

marko_1 05.12.2005. 19:00

daj uploadaj taj file, pa ti kazem koji je to trojanac/virus... ili ga pikni na e-mail, ja ih dobivam kilu na dan pa sam vec istreniran...

Red Worm 05.12.2005. 19:04

Citiraj:

Originally posted by marko_1
daj uploadaj taj file, pa ti kazem koji je to trojanac/virus... ili ga pikni na e-mail, ja ih dobivam kilu na dan pa sam vec istreniran...
Ma vec ode s servera. Na reciklazu. :D
Tam ti je gore Attach file pa vidi koji je.

Mad_Duke 05.12.2005. 19:21

Ne volim microsoft previse, pogotovo kaj se sigurnosti tice, ali ih bogme niti ne krivim zbog ovakvih fora lol. Vise mi je zao ljudi kaj popuse, ili nije :D

sNNooPY 05.12.2005. 23:16

meni jedan taj FBI uspio proci filter na serveru. al cim sam vidio sta je, odmah delete.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23.