| 
 | |||||||||||
|  04.02.2003., 22:20 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2003 Lokacija: Velika Gorica 
				 | 

Lijepljenje heatsinka na memorijske chipove
			 Kako? Cime? Nasao sam nesto o termo epoxy smoli. Gdje se to kod nas moze nabaviti? Postoji li pouzdano sredstvo, a da se moze bez vecih napora kasnije skinuti? Tnx 
				__________________ Doctor!!!... Doctor!!!... MY BRAIN HURTS... | 
|   |   | 
|  04.02.2003., 22:52 | #2 | 
| aaaa Datum registracije: Jul 2002 Lokacija: Velika Gorica 
				 | S artic silverom. Ne znam di nabaviti. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  04.02.2003., 23:38 | #3 | |
| (°_°) Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Samobor 
				 | 

Re: Lijepljenje heatsinka na memorijske chipove
			 Citiraj: 
 A dvokomponentni epoxy je takoder dobar 
				__________________ Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW | |
|   |   | 
|  04.02.2003., 23:58 | #4 | 
| .. Datum registracije: Oct 2001 Lokacija: Zagreb 
				 | mozda lupam glupost ali zasto ne sa onim super glueom...ima ih svakavih tipa superattack i sl...ona mala tuba kosta 15-20kn i mozes ju kupit svugdje....sta vi mislite? | 
|   |   | 
|  05.02.2003., 13:11 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Republic Of Maximir 
				 | mozda bi drzalo ako bi namazao na same kuteve malo nekog ljepila koje se ponasa kao filler, a izmedju normalnu termo pastu... 
				__________________ Imao super komp koji sam poklonio curi, sad radim na sasvim prosjecnom laptopu i bas mi je OK   | 
|   |   | 
|  05.02.2003., 17:00 | #6 | |
| Faraon Datum registracije: Oct 2002 Lokacija: Cork 
				 | Citiraj: 

__________________ Konane, koja je najbolja stvar u životu? Skršiti svoje neprijatelje, gledati ih pod sobom poražene i slušati naricanja njihovih žena! | |
|   |   | 
|  05.02.2003., 19:16 | #7 | |
| .. Datum registracije: Oct 2001 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 isprika... | |
|   |   | 
|  05.02.2003., 19:30 | #8 | 
| od LemilicE Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Veli Lošinj 
				 | Ja imam Thermaltakeov active cooler za RAM i Thermaltakeov cooler za GeForce 4 za GPU i RAM grafičke. Oba dva hladnjaka (što se tiče memorije) zaljepiš sa samoljepljivom trakom koja je ljepljiva s jedne i druge strane. Tu traku dobiješ s coolerom, pa je valjda dobra. Možda bi takvo nešto mogao nabaviti u čipoteci. 
				__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | 
|   |   | 
|  05.02.2003., 20:41 | #9 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Agram 
				 |  Pila za metal Gle, oni koji znaju da sam imao problema sa nabavom coolera za BBA ATi 8500 znaju da sam to riješio sa PowerGreen coolerom koji sam rastavio u proste faktore. Dakle kakve to veze ima sa ljepljenjem heatsinka na memorijske pločice. GreenPower cooler košta 15 kn, ima heatsink sa kojeg se odšarafi onaj cooler i on je površine 3,8 cm x 3,8 cm i ima samoljeplivi nanos s donje strane. Dakle kupiš, makneš cooler, ispiliš na željene dimenzije, zaljepiš i voziš  
				__________________  Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. | 
|   |   | 
|  05.02.2003., 22:41 | #10 | |
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | 

Re: Pila za metal
			 Citiraj: 
  | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 | 

Oglasni prostor

| 
|  06.02.2003., 00:00 | #11 | 
				 |  Vodi, ne vodi, vodi, ne vodi, ... Šta ja znam je li onaj orginalni nanos ispod etikete na heatsinku vodljiv ili nije (isto tako ako će koristiti neko ljepilo sa nekim trećim heatsinkovima), pa valjda će to čovjek prije toga probati, a i valjda su na to ljudi i mislili prije nego što su počeli stavljati to ljepilo na heatsinkove i što su to počeli prodavati. Pa nisam ih ja proizveo, takve sam ih dobio u dučanu i smatram kao blesavi (uvjetno rečeno) kupac da je to ljepljilo ne vodljivo, mada sam po prirodi paranoik pa bi ja to ipak probao, e samo da znam kamo sam šutnuo te ostatke od tih GreenPowera da to još i isprobam. 
				__________________  Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. | 
|   |   | 
|  06.02.2003., 01:31 | #12 | |
				 | 

Re: Vodi, ne vodi, vodi, ne vodi, ...
			 Citiraj: 
  /.Vidio sam na netu hrpu škvadre koji su si na ovaj ili onaj način sjebali memoriju na grafičkoj.A i problem je kako isprobati vodljivost  Može smjesa i ne biti super vodljiva,ali..... | |
|   |   | 
|  06.02.2003., 09:35 | #13 | 
| Feldwebel Datum registracije: Feb 2002 Lokacija: bolnica 
				 | Zato postoji pasta koja je neprovodljiva i ima je za tupiti kod nas. Morate znati da su te paste postojale daleko prije AMD-a i Intela. 
				__________________ Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. | 
|   |   | 
|  06.02.2003., 16:55 | #14 | |
				 | 

I zato
			 Citiraj: 

__________________  Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. | |
|   |   | 
|  06.02.2003., 23:21 | #15 | 
				 | Ili odmah kupiti grafičku koja već ima hladnjake na sebi  | 
|   |   | 
|  07.02.2003., 00:15 | #16 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2003 Lokacija: Velika Gorica 
				 | Tnx svima na konstruktivnim prijedlozima, za sada mi se najvise svidjaju prijedlozi s Artic silver adhesive-om (problem nabavke) i s PowerGreen-om (mislim da cu to i probati) 
				__________________ Doctor!!!... Doctor!!!... MY BRAIN HURTS... | 
|   |   | 
|  07.02.2003., 01:40 | #17 | 
				 |  Samo znaj Znaš kako završavaju mađioničarske predstave i serije: "ovo ne pokušavajte kod kuće, a ako pokušate mi nismo odgovorni za posljedice  ". Probaj, vidi i ako radi i nema dima, izvjesti tako da ako netko bude imao sličnih ideja zna šta da radi, a ne da ovo vodimo ponovo.  
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |