|
![]() |
#8192 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#8193 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
U T-centru ne možeš dobiti za 209kn, zovi 0800 9000, zatraži da te nazove služba savjetovanja jer misliš preći na vip. Tada će ti oni ponuditi za 249kn, ali budi uporan i traži 209kn.
![]() |
#8194 | |
Premium
|
Citiraj:
Da zovem t-com i da kažem da želim preči na vip,i da tražim da me nazove služba savjetovanja?
![]() |
![]() |
#8195 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koliko t-com ima vremenski da mi odjavi uslugu (max adsl)? Poslao sam im 15.11. potpisanu izjavu i kopiju osobne kako su tražili i nakon toga još jedan e-mail na koji mi nisu niti odgovorili i sad su mi naplatili za 12. mjesec uslugu iako sam napomenuo da hoću da mi se odjavi do kraja mjeseca. Radi se o pravnoj osobi ako to ima veze. Imaju mjesec dana ili manje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8197 |
Guest
|
Bnet ima ogranicenje prometa. zasto to ljudima ne kazu????? |
![]() |
![]() |
#8198 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kako ne kazu? To je opce poznata stvar i navedena je detaljno u clanku 9 njihovog Kodeksa ponasanja na internetu To kaj tebi to nije poznato ne mijenja nista u tim pravilima. Kao korisnik duzna si ih procitat, uvazit i pridrzavat. Inace fyi, svi nasi operateri, osim HT-a, na neki nacin ogranicavaju promet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8200 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Moze bit, ali kolko znam nigdje u uvjetima ne spominju "Fair usage" klauzulu, pa ko moze potrosit 10Tera nek samo dere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8201 |
Premium
|
Evo mali update.Riješio danas max tv za sljedeće dvije godine. 315kn mjesečno,60kn manje od prošlog.Sva tri paketa su mi dodatno pojačana,tako da sam prezadovoljan! ![]()
![]() |
#8202 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8203 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8204 |
Premium
|
![]() |
#8205 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8206 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8207 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Ako imaš Arena paket ili Sport plus paket, a nemaš HD verzije, onda tražiš da ti aktiviraju HD profil, to te ništa ne košta. Uz jedno ograničenje: HD verzije dobijaš ako postoje tehničke mogućnosti... Dakle, na optici je taj uvjet ispunjen, a na bakru ovisi o propusnosti parice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8208 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
Imam Sport Plus, aktiviran mi je HD, imam sportske kanale u HD-u ali nedostaje NatGeo.
![]() |
![]() |
#8209 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Evo ti link pa pogledaj koji programi dolaze u HD paketu: https://www.hrvatskitelekom.hr/telev...paket=maxtv-hd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8210 |
Premium
|
Ja imam sve programe otključane na max tv,i da,imam sport klub hd i arewna sport hd.Bar tako piše na ekranu.Sad dal iamam mogućnost hd kvalitete slike ,ne bih rekao s obzirom na paricu.
![]() |
#8211 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gdje su detaljnije informacije o tim Max2 i Max3 paketima? Trebam internet, možda i telefon. Gledam trenutno neki "novi max paketi", internet + telefon za 239kn/mj no isto nema detaljnih informacija. https://www.hrvatskitelekom.hr/max-paketi/konfigurator
Pošteni trgovac: 17/17 Zadnje izmijenjeno od: croi1. 12.12.2017. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8212 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ovdje možeš dobiti jeftinije (149 ili 209kn /Max2/3) https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici
![]() |
#8213 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Koja brzina je u tim paketima? Jesu li pozivi neograničeni prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u HR? Dakle, ukoliko uspijem dogovoriti, tih 149kn je onda ukupna cijena ili ide još dodatno onih 70kn za "priključak"?
![]() |
#8214 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Na Moj HT stranici pod katergorijom "Internet" mi se otvara Turbo Mix stranica gdje mogu unijeti broj mobitela i spremiti. ![]() Da li ako unesem broj mobitela i spremim će mi doći USB stick za 4G backup? Mogu li imati 50Mbps koliko sada imam +30Mbps LTE ![]()
![]() |
#8216 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Ovo je samo forma preko koje je moguće ažurirati kontakt broj mobitela na koji se šalje info na 80% i 100% potrošnje 100 gigi prometa iz turbo mix opcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8217 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I ne, neće ti doć džabe stick za backup ![]() |
|
![]() |
![]() |