|
![]() |
#2791 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
https://www.cnbc.com/2017/12/04/cryp...rketplace.html Jutros uletio, pa ćemo viditi gdje će završiti. Microsoft i Bosch, golemo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2793 | |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Budi zadovoljan s onim što si zaradio. Pohlepa samo vodi ka gubitku. Vidit ćeš kad se opečeš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nezz jel to tu spada al evo par forkova nadolazecih pa ak nekom pomaze .. SC - oko 6.12 , difficulty adjustment hardfork BitShares (BTS) - Protocol Upgrade (Hard Fork) nalazim 2 datuma 8.12 i 27.11 pa proucite jos ak cete ulazit.. Etc 11.12 Btc -12.12 , platinum hard fork Nxt 28.12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Gdje iotu kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imaš i na Binance. Prati, evo već pokazuje korekciju cijene, čak se i slaže sa ovom analizom: https://www.tradingview.com/chart/IOTUSD/w2SkwpaU-IOTA/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Krenuo malo gledat po crypto u petak, istraživao jeftinije, IOTA mi upala u oko, čini se da ima budućnost. Dok sam račune napravio i ostalo, poskupila 5 puta. ![]() Palo mi na pamet ovako: prebaciš Bitcoin u wallet na Bitfinex i onda s tim kupit IOTU, mislim da bi tako izbjegao čekanje verifikacije.
David linčujem Davida Finčera Zadnje izmijenjeno od: BladeRunner. 05.12.2017. u 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2801 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Šta triba na Bitfinexu za trgovanje kripto za kripto? Jel triba kakva verifikacija za prebacivanje sa bittrexa na Bitfinex i nazad?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Zadnjih par sati sad u laganom padu... Moguće da je samo neki napuhanac bio. Treba vidjeti na kojoj će se razini stabilizirati jer ova masovna histerija nikad nije dobar pokazatelj vrijednosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Ja prebacio XRP na bitfinex i uzeo 50 IOTA-e te ih prebacio sa bitfinexa na wallet na PC-u Nisu neki novci pa neka smrde, možda će nekad vrijediti nešto više
![]() |
#2804 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Registriram se na bitfinex pa između ostalog piše da prvi depozit mora biti s banke? šta ne može normalno depozit s nekog walleta? i šta ne možeš s poola slati novce na bitfinex? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Meni bez problema prošla transakcija ZCASHa. Imaš gore wallet, otvoriš novu adresu i prebaciš na adresu koja ti je dodjeljena. Isto kao kod svake druge mjenjačnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne znam za Bitfinex, ali ostale burze ne zahtjevaju nikakve verifikacije ni čekanja ako se trguje kriptom, samo ako želiš polagati fiat. Destroyer, možda bez razloga čekaš, pa provjeri. S btc možeš kupovati sve bez verifikacije. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
A onda je i na Bitfinex-u. Na Bittrex-u sam već duže. Pošto je iota već debelo skočila u dilemi sam dal ulazit sad ili sačekat da se malo korigira. Moralo bi se to malo korigirat jer u ovih tjedan dana nije normalno koliko su skočili altovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Gledam joticu kao dugoročnu investiciju jer ima vrlo vrlo dobru ideju iza sebe. Ako se to bude obistinilo, mogla bi konstantno rasti i biti manje volatilna od ostalih kripta. Kad će se to dogoditi, ne bih znao. Pričekat ću još malo, ako padne na 2$ bez naznaka daljnjih drastičnih padova, mogao bih se odlučiti na nešto veći ulog. Žao mi je što ju nisam uočio prije mjesec dana, bila je 0.3$.
![]() |
#2810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Imam pitanje vezano uz PBZ internet bankarstvo. Naime moram uplatiti nešto sitno preko sepe na coinbase da si aktiviram acc i da mogu skinuti pare od tamo. Problem je što moram prilikom plaćanja na coinbase unjeti svoj reference code, a u pbz pri ispunjavanju doznake nema polje opis plaćanja ili nešto slično gdje bi mogao unjeti svoj reference number. Netko imao takvih problema i kako je to rješio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4W koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2815 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da ne bi bilo loše pratiti ovaj coin: https://www.cardanohub.org/en/home/ https://coinmarketcap.com/currencies/cardano/ Iskreno, da nije bilo DataDash-a, ne bi ni znao za njega, međutim sad kad sam malo pročitao o njemu, čini se stvarno perspektivan, i cijena je još sića. Treba jedino čekati da još padne, imao je dobar bump nedavno. https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-ADA Ja vjerovatno uzimam ako padne na nekih 600-700 sat. P.S. Također OMG se već dugo vuče po dnu, znam da su neki dizali malo bogatstvo na njemu nekoć ![]() https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-OMG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
Klik Ocito su nesto promjenli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Može li netko da malo objasni na jednostavan pprimjer, pojasni ovo oko ulaska ovih trejdera sa velikih burza?! Što bi se moglo značajno promjenit! Dali ce biti vecih oscilacija u vrednosti valuta? Koliko sam shvatio, oni nece kupovat valute, nego ce se kladit na to koliko ce koja postic cijenu, Koliko ce sve to uticac na nas male špekulante? ![]() Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
![]() |
#2819 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
šta s tim? šta s tim?
![]() |
|
|