|
![]() |
#8131 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ag008... ovo ti je moja parica... ![]() Turbo 50 + Maxtv .... ne vjerujem da bi mi ponovno pustili Turbo 50 kad bi se nesto islo mijenjati sad. Kao sto rekoh samo upload mi je bitan, pa me ne brine to sto je download 40 kad je Maxtv upaljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8132 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#8135 |
Uptime freak
|
Trenutno mi nude za produljenje ugovora 324 kn za Premium paket na 24 mj. ali moram i mobilnu tarifu uzeti od 129 kn pa ispadne isto kao i do sad samo puno više programa i gigabajta na mob. tarifi, ali to je samo prvih 12 mjeseci, poslije ide 374 kn za fiksnu i onda sam preko 500 kn mjesečno što je više nego što je sada, pa mi nema nikakve logike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8136 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
324kn/mj. svih 24mj možeš dobiti ali uz to mora ici barem jedna mob tarifa, moze biti i ona za 69kn/mj. Javi ako ne uspiješ pa ti mogu i ja srediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8137 |
Mirko, a ne Harry
|
Jeste čuli za nekakav Turbo Mix paket za ove koji imaju malu propusnost (4mbps) gdje u ruteru dobijete neke sim kartice pa imate kombinaciju parice i nešto tipa Homebox?
![]() |
#8138 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8139 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
@dakky reci im: Kako moj susjed ima za 209kn Max3 i nalazi se u cjeniku ta ponuda? Tada će ti ponuditi za 249kn Max3 + 400kn bon u Santa Domenici Ako kažeš "to mi je preskupo, Bnet mi je jeftiniji" onda dobivaš za 209kn sljedeći poziv ali bez bona.
![]() |
#8140 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
ovo je tocno, a meni su dali ponudu 10 gb i mobilne peezdarije za 90 kn da udem u magentu sa internet i fixnim telefonom. (ja sam odbio meni ne treba ali znaci moze se/ja placam sad 179kn ovo navedeno net+fix) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8141 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Meni frend radi u prodaji pa ako nekoga zanima nek se javi na pm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8143 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8144 |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Mislim da ne, sim kartica se ne moze koristiti na mobu tabletu itd, samo na tom ruteru. I to ne mogu korisnici koji imaju usluge vec backupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8145 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
U 1.mjesecu mi istice ugovor max2. Trenutno placam od 220-230kn. Dal bi se dalo sto spustiti i dijele li kakve poklone za produzenje ugovora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8146 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
Tako bi možda našli dekript za ovaj novi combo router i dobiti "pokućni" za 10kn kod susjeda ![]()
![]() |
![]() |
#8147 | |
Uptime freak
|
Citiraj:
ovi na szk kazu da oni imaju samo ono sto je sluzbeno na stranicama i da ne znaju kako drugi prodajni kanali daju jeftinije cijene... prijetio s prelaskom na drugog operatera, ali nista ni od 249 kn s bonom ni 209 bez bona. platio bi ja i 300 ali za fiksnu sa svim zivim. Nek me se okane mobilne, Simpa bonovi zakon. Edit: mozda ih ta Simpa i bode u oci, 50kn Prejaka meni dovoljna, mozda zato i ne daju neki normalan paket ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8149 | |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
svašta se da isposlovati s njima ako im kažete što žele čuti (recimo 2 prijenosa broja u mom slučaju). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8150 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8151 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Citiraj:
I onda kad objedinis te usluge upadas u magenta1 paket? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8152 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8153 |
Uptime freak
|
Dobio sam savjet posto je istekao ugovor za internet, maxtv, telefon, sve... da otkazem uslugu i onda za 2 dana ponovno trazim uslugu i da onda ide ta fora za 240 kn... pije to vodu? To je T-comu nocna mora, skidaj sve pa vracaj sve, ali kad nema druge da postojecem korisniku (20+ godina) daju popust, mozda se nekad i mora tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8154 |
~~~
|
da je bar samo 2 dana meni uvjek kao savjetuju 2-3 tjedna iskljucenja
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8155 |
Premium
|
Ja sam totalno razocaran sa tcom-om. Imao sam brzinu neta 4mbit-a i godinu dana sam ih zvao da mi dignu brzinu. Svaki put odgovor je bio rade na infrastrukturi da se strpim. Onda sam zvao da mi tehnicka sluzba dode i provjeri liniju cak sam imao 700gresaka na liniji i pitam kako ce rijestiti vele da nemogu. Drugi dan sam otisao u west gate i uzeo tele 2. Tako da tcom nikad vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#8156 |
Mirko, a ne Harry
|
Nemaš što bit razočaran. Ako ne ide onda ne ide. Ne mogu oni radi tebe mijenjati kabele ili raditi novu centralu jer im se ne isplati. Ne bi ni ja nekakav posao išao radit ako ću bit u minusu.
![]() |
#8157 |
~~~
|
ima pravo bit razocaran narod je platio DTK, oni su to pokrali, uzeli monopol i kradu enormnim cijenama za te pare ima svatko bit razocaran i ocekivati puno bolje
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8158 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da imaju itekako veliku dobit da bi mogli i trebali ulagati u oronulu infrastrukturu koju su dobili na poklon od ove predivne države. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8159 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |