|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Sve transakcije su usporene i koštaju pun k više. Ja npr prebacivao neki dan i platio na 50 eura 10 eura transakcije... Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad sam s Jaxxa prebacio BTC na Kraken i maznuo mi je 5 eura. Ne znam ima li neki jeftiniji način...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ne koristiti više BTC ![]() ![]() @segregator Kako to koristiš ripple? |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
EMP moderator
|
Daj malo detaljnije, molim te. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Propali Amigaš
|
Bitstamp mi je glavna mjenjačnica za ulaz/izlaz fiata, tamo kupim XRP...odatle ga šaljem na polo ili bitrex kad planiram nešto kupovati, ako se nešto zaradi i želim holdati, vratim nazad na bitstamp u XRP...osim ako se radi o LTC, BTC i ETH, to ima i na bitstampu Evo ovako to izgleda kad se pošalje 2000 XRP-a na primateljskoj strani: 2017-09-06 10:39:47,XRP,1999.85000000 znači 0.15 XRP-a je fee, tj oko 3 centa Zadnje izmijenjeno od: segregator. 20.11.2017. u 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
EMP moderator
|
Da, ali onda da bi kupio neku drugu valutu osim BTC i ETH, moraš dva puta trgovati i tu isto nešto izgubiš na njihov spread. Ja moram naći neku alternativu za Kraken, prespor je i server često pada. Na Polo sam se isto napola registrirao, moram na još neki exchange.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
EMP moderator
|
Bittrex imam odavno, on je super za sve osim za ulaz fiata, to radim trenutno preko Krakena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
|
Otvorio sam na bittrexu eth adresu prije 2 mjeseca, koristio sam ju za mining ali nije bilo isplata do sada. Sada opet majnam na istu adresu ali sad gledam na bittrexu ne postoji mi više ta adresa. Što sad? Da koristim novu koju mi daju ili stara negdje postoji ali kako doći do nje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
|
U kojem smislu misliš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Nije Suzuky nego Suzuki
Datum registracije: May 2009
|
U smislu : Di su pare !? Provjeri točnost adrese, provjeri što piše pod minimalni iznos uplate... Zašto majnaš ETH na exchange, ako nije preporučeno. Imaš hrpu walleta. Nauči engleski. "Please use a small amount for your first deposit to verify everything is working as expected before sending larger amounts. Your deposit address must hold more than 0.1 ETH before we will credit your account. If you deposit less than 0.1 ETH you will need to deposit more until your balance on the block chain holds greater than 0.1 ETH." Zadnje izmijenjeno od: SuzukyVstrom. 23.11.2017. u 11:08. Razlog: Rules |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Propali Amigaš
|
U smislu ad adresa ne može "nestati", niko osim ekipe iz Ethereum Alliancea ne može ništa izbrisati iz blockchaina,a i to samo kroz hard fork. Bittrex sve što može napraviti je ne dozvoliti da radiš transakcije sa dotičnim walletom, ako sumnjaju da si terorist ili kriminalac, a to se rješava s njihovom službom za korisnike |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Premium
|
Citiraj:
Nanopool isplata je na 0.2, još nisam došao do toga ali će biti za koji dan. Zato hoću vidjeti gdje da sad pokupim te novce kad mi je za zbrka sa starom adresom. Nisam mislio da je nestala, ja ju imam zapisanu ali ne znam gdje da sad idem s njom? Bittrex mi daje novu (onda valjda ne mogu stavit svoju?), Jaxx mi isto daje neku svoju automatski... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Nije Suzuky nego Suzuki
|
Na nanopoolu imaš "settings" iznad ili desno gore pokraj adresse i možeš smanjiti na 0.05 za isplatu. Exodus, coinomi, jaxx, coinbase, freewallet... Najbolje službeni wallet (https://www.ethereum.org/). |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
miješaš pojmove |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ako ne mogu, kako da onda postojeću adresu na koju sada majnam ubacim negdje da mogu doći do tih novaca? Citiraj:
![]() hvala obojici na pomoći. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Nije Suzuky nego Suzuki
|
Koliko si nakupio na nanopoolu (recimo da imaš 0.12), pod "payments" dolje ispod grafa provjeri da li je išta poslano van sa poola. Ako ništa nije isplaćeno i ako se čeka 0.2 , ja bi radi sigurnosti ostavio adresu i smanjio na 0.12 za isplatu da to izađe, nakon toga sa exchange-a šalji kuda te volja. Kada ti ostane sitan iznos promjeni adresu i namjesti na 0.05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
|
Nije ništa još isplaćeno, čeka se 0.2. Samo problem je šta ova adresa na koju sada majnam ne znam gdje je spojena, to je problem. Da li nju mogu spojit na neki Wallet ili Bittrex? |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Ako je to ona koju ti izgenerira Bittrex, ona MORA biti još uvijek tamo, vezana za tvoj account |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
|
Ali očito nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Vezano za wallete imaš dosta na drugoj temi. Osobno koristim cryptonator jer je kod njega najniža naknada za transakcije, barem od ovih koje sam do sada istestirao (Jaxx, Cex.io) + što ima aplikaciju za android i jednostavno sučelje. Podržava 20ak valuta, ima prikaz transakcija, a ujedno služi i kao mjenjačnica... Od 50ak isplata do sada koje sam dobio s poola niti jedna nije ostala nezabilježena, jedino što je za njih par (3 ili 4) trebalo i po 5 sati da ih prikaže. Ostale uglavnom sjednu kroz pola sata nakon što pool pošalje isplatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
|
Znao sam ![]() Evo sad sam roštiljao po svim burzama i našao sam, na Krakenu sam to otvorio ![]() i maknuo sam se s službenog Walleta jer vidim da treba sync od 50 GB... budem radije onda neki wallet slao lovu s mininga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
SuzukyVstrom Kako misliš nemoj majnati na exchange nego wallet? Na Jaxx pod help/support lijepo piše da ne majnaš na njega jer to može prouzročiti probleme ili na tvojoj ili njihovoj strani. Trenutno majnam na Bittrex bez ikakvih problema. Da li se može majnati na npr Myetherwallet? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
"Your deposit will be processed once your deposit address has a balance of at least 0.05 ETH. The amount credited will be the balance of your address minus the transaction fee for moving it to our wallet." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|