|
![]() |
#2101 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Sent from my SM-950U
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
I ja sam si uzeo SE. Blizu 7 godina sam koristio Iphone 4 i mogu reći da me je poslužio/ i dalje služi. Dvoumio sam se oko SE, ali 2222 kn za 32 gb je izgledala kao vrlo solidna ponuda. P.S. oko 8 ujutro sam došao u HG spot i većina kupaca je uzimala Macbook Air za 6666 kn. Je li mi netko može preporučiti kaljeno staklo i maskicu? Kolega Brko je zagovarao nekog proizvođača, ali se ne mogu sjetiti kojeg. Otvoren sam za savjete. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ringke maske su sve do 100 kuna, Spiegen (orginal, pripazi na fejkove jer im ima najviše od svih ostalih maski) 150 pa na više. Od Ringkea preporučujem Fusion (gumeni bumper/okvir i plexiglass leđa) tako da ti se vidi jabučica ![]() Spiegen ima malo bolju gumu. Ringkeova je dosta tvrda. Što se stakla tiče, možeš Nillkin, možeš ProGlass... ravan ekran i nemaš brige o onim usranim radijusima na kraju šajbe sa kakvim se patimo mi ostali u zadnje vrijeme. Eto, nadam se da sam pomogao u tom odabiru. Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nema frke. E da, ako ćeš uzimati Ringke, nemoj iz USA. Uzimaj iz Južne Koreje. Ringke_direct ti je shop na eBayu, free shipping sa trackingom i dođe za 8-10 dana. Uzeo sam sigurno 15tak maski preko njih, sve najbolje o njima. Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Premium
|
Jako mi se svidja ovaj fičr Raise to Wake, no zanima me kako se ponaša u džepu, dali se stalno pali ekran zbog mrdanja? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pretpostavljam da proximity sensor(a možda i accelerometer) radi svoje , čisto sumnjam da bi implementirali takvo što bez "zaštite" . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
https://store.com.hr/proizvodi/iphon...ues%5B%5D=367&
![]() |
![]() |
#2120 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hrvatistan će dobiti X cca. 4-5 tjedana nakon puštanja u prodaju 03.11. https://www.gsmarena.com/apple_iphon...news-27954.php
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 27.10.2017. u 11:35. Razlog: ispravljeno u skladu sa postom ispod |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Fresh Juice
|
U HTu su poznate cijene. Tarifa za mlade + uredjaj na 36 rata (64gb) ispadne 384 kn/mj |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
The mighty pirate
|
Ima li netko od vas eplovaca doma Apple Universal Dock ili bilo kakav dock s 30 pin konektorom? Kabele sam nabavio, sad mi još samo to fali. Idealno bi bilo da je original s onim svojim daljinskim, ali može bilo što, da ima punjenje i Line Out, samo da mi se iPod Classic ne vuče po stolu i da ga mogu uštekati na zvučnike. Šibnite PM s ponudom ako netko ima takvih ostataka od Iphonea 4/4S...
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.10.2017. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Premium
|
Nekidan sam čitao negdje da su napravili studiju po kojoj se iP prodaje k'o lud zato što je više statusni simbol nego mobitel koji donosi nekakve inovacije i sl. Uglavnom, po toj studiji ispada da što je model skuplji, bolje će se prodavati.
![]() |
#2130 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
bome svaka cast eplu, nema se sto drugo rec, ljudi znaju poso i to je to ![]() @kokos a cuj izgradili su svoj brend kroz ohoho godina, u svakoj novoj seriji/filmu su mac-ovi i ajfoni a to bome jako utjece na populaciju i način razmišljanja i želja o kupovini. ajd recimo stavi Nokiu 8 da se prodaje za 11 000 kn, kolko bi ljudi stajalo u redu da ju kupi? il lupali F5 po kompu u gluho doba noci da se store otvori da bi kliknuli buy it now ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|