|
![]() |
#3571 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
To je onda ideja offseta, da se odredi sve za maximum (clock i vol.) a kad nije max load određuje po svom. P-states kod ryzena osobno nisam proučavao https://youtu.be/pBmVf0S4UDs Na 22:10 To je ono kad ljudi "kukaju" da im se ryzen undervolta i underclocka, a namješten je overclock pa ih to sekira |
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() Veći napon u idlu ti neće radit potrošnju, kao ni clock ![]() Evo tu je dobro objašnjeno https://www.youtube.com/watch?v=bzxn1hS7Nq4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
Znači danas palim komp, upali se, ugasi i tako 4 puta, onda krene bootat i pise ne znam ni sam sta, vidim f1 to setup. Udjrm u bios. Save i restart i boota se normalno. Sta je to bilo ne znam haha. Ali eto prvi puta od kako imam ovaj setup
![]() |
#3576 | ||
Premium
|
Citiraj:
Aha vidim sad R5 1600. Jel tko zna što više o tome? Jedan kaže ovo: Citiraj:
Samo što nisam uzeo ovih dana, sve nešto čekam, a ni sam ne znam što i zašto. Kao da sam imao neki feeling da će biti otključavanja uoči coffee lake ili rušenja cijene. Ako sam već dosad čekao probat ću se natjerat još koji dan, možda do sljedećeg tjedna pa će se možda nesto saznati. Spreman kao zapeta puška, cpu je na nišanu, čak sam i rame uzeo prije tjedan dva jer sam imao feeling da će cijene gore (isti kit doslovce par dana kasnije skočio skoro 100kn ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
@Manuel Ja uzo al kakve sam srece da se 7 plavusa naguzi gurnio bi ga u uticnicu izmedju, dobio 1726(ekupi) , e zivote pokvareni dojstiku... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Premium
|
@ Brko to Bios rijesava ili? Nisam gledao da li ima noviji od ovoga
![]() |
#3581 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
@mob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3582 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
zna li se jel to vrijedi za proceve i nakon 36. tjedna? edit, da sam sebi odgovorim.. dakle ostaje nam nadati se.. 😀 Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: killuminati. 10.10.2017. u 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
Antimićanin
|
Ili su na određenu seriju popikali krive kape na kojima je već bilo ugravirano R5 1600. I njima se dogodi da majstor dođe ulešen u noćnu smjenu pa pomješa kutije sa kapama ![]() Zasada je premali uzorak da bi rekli da je namjerno. Ali da je ekipu posralo, je. 1000kn razlike je tu u igri kad se gleda ovako sa strane. @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Welcome, welcome ![]() Ima nas lagano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Premium
|
Mene samo zanima dali je ono iznimka i koliko rijetka iznimka. Ako ima onako sličan batch ili neki noviji, a dobije hexu, onda OK, BMK za octu i koji ću batch dobiti. Ionako je cijena "čabe" i za 6c12t |
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
Premium
|
1732 je moj :-D
![]() |
#3599 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005