|
![]() |
#3541 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Manuel Calavera Štima, no špekuliram da će APUi (Pinn.Ridge) u grafici imati hard dekodiranje svih codeca i tehnologija (HEVC, VP10, pa čak i HDR) te da će ploče napokon imati HDMI 2.0 ili veći. A osim toga, ipak bi CPU dio trebao biti nešto jači nego R3, možda čak i sa više jezgri.
![]() |
#3543 |
Premium
|
Naravno da jest, kako inače dobiti UHD signal u 60 fps na TV? DP na telkama za sada ima jedino Panasonic i to samo na eksorbitantno skupim modelima. A za DP na HDMI 2.0 konvertere sam se načitao kojekakvih problema...
![]() |
#3544 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
HDMI 1.4 ima bandwidth 10 gpbs i može prikazat uhd 24p. A filmovi se gledaju na 24p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Necu cekati, uzimam odmah. ![]() Znaci ova ASRock X370 Gaming X, AM4 je ok? Zna li se hoce li nova generacija CPUa bez problema ici na AM4 ploce? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3547 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ali posto ti jedino igra hdmi 2.0 , ja bi onda čak i pričekao ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Premium
|
Pričekali budemo. Možda me APU izađe skuplje nego r3+grafička ali neka, izgleda više futureproof. Bilo bi zgodno da bude 4c8t i neka vega11...
![]() |
#3549 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Premium
|
Kakve LEDice idu na ovu plocu za osvjetljenje? Neke posebne ili? P.S. narucen AMD Ryzen 7 1700, ASRock Fatal1ty X370 Gaming X i Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3200MHz C15 Red. Grafa ce cekat sljedecu placu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
Premium
|
Tnx. Budem cim slozim sve u utorak. ![]() Pa ova koju sam prije imao ASrock Fatal1ty P67 Performance mi je bila odlicna sa 2500k. Tako da se nadam da ce i ova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3553 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Je, ASRock je digao kvalitetu ploča za AMD. AM3+ ploče su im bile kriminalne. Za Intel u to vrijeme su bile puno puno bolje. Sad su OK, generalno su ljudi zadovoljni njima. Savjet: drivere za čipset nemoj sa ASRock stranice nego sa AMD-ove - LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 |
Premium
|
Odlicna informacija. Tnx. Jos neki savjet? Sto je sa ovim AMD RAIDXpert Utility? Da i to instaliram ili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#3557 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() @mob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
trebale bi moći bilo kakve 4pin rgb, samo pazi na duljinu i snagu, koji led chip i koliko ih je po metru, imaš na netu tablice potrošnje.. recimo 5050 sa 60 ledica po metru u tih metar troši ~14-15W.. - 1 x AMD Fan LED Header* - 2 x RGB LED Headers* *Supports in total up to 12V/3A, 36W LED Strip The AMD Fan LED Header supports LED strips of maximum load of 3A (36W) and length up to 2.5M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3560 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
"Nemrem bilivit" da netko radi boje ili ledica uzme lošiju mbo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3561 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A sto je najbolje ta ploca ima na sebi sarene LEDice (koje se na svu srecu mogu iskljucit) i utore za LED trake koji se mogu kontrolirat preko softvera... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3562 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanjce, imaju li amd procesori tj ploce opciju kao intel da npr asus multicore enhancement forrsira sve jezgre na turbo frekve uz sve low power statove enejblane ? Super mi je sto mi i5 radi na 3.9 sve 4 jezgre i gejmanju a pada na 0.8, 0.9 u idle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Antimićanin
|
Onako na ovlaš sam to preletio na OCN. U suštini je to kao i ovo što Xulos traži. A za detalji ćete ipak morati to malo progruntati. Znam da mi se to nije svidjelo pa sam zanemario. Kao i offset dok sam koristio SB. @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Pokazalo se po testovima da takav downclock, kao i adaptive voltage imaju skroz zanemariv utjecaj na potrošnju, kao i temperaturu. Ako je proc u idleu trošit će minimalno i ovak i onak, a pod ful gasom će trošit maximalno, i u jednom i drugom slučaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ono, prosla su me vremena kad sam htio vidjet zakucan proc na 4.0 i tako stalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
|
|