Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > HT
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.09.2017., 14:52   #8011
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Europium Pregled postova
To je link na interne stranice, i user i pass imaju isključivo djelatnici HT-a.
To općenito i nema veze s tim unutra se nalaze neke informacije iz HT- a i mogu se tražiti djelatnici unutar tvrtke više pozicionirani kao što je kolega forumaš prije mene već rekao.

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
xXTheLuka1998xX je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2017., 02:06   #8012
zvrle
Registered User

Datum registracije: Sep 2014
Pozdrav, trenutno sqm u novom stanu i trazim novu uslugu i zelio bih tcom, pa me zanima dali se isplati otici u tcentar pokusati spustiti cijenu za max3 paket ili je ta cijena koja je navedena?

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
zvrle je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2017., 02:44   #8013
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Citiraj:
Autor zvrle Pregled postova
Pozdrav, trenutno sqm u novom stanu i trazim novu uslugu i zelio bih tcom, pa me zanima dali se isplati otici u tcentar pokusati spustiti cijenu za max3 paket ili je ta cijena koja je navedena?

Samo preko pr.predstavnika se moze dobit niza cijena .
u T Centru je skuplje.

Staro 07.09.2017., 06:58   #8014
dragutin985
Premium
Moj komp

dragutin985's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:

Da ne prepisujem ponovno cijene, par stranica unazad imas navedene cijene preko pr.predstavnika koje su dosta nize nego sto se spominju na njihovim stranicama

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
dragutin985 je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2017., 09:09   #8015
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
209 kn max3.
Staro 07.09.2017., 10:37   #8016
zvrle
Registered User

Uredu hvala Vam, a kako doci do tog predstsvnika?

Staro 07.09.2017., 10:39   #8017
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Citiraj:
Uredu hvala Vam, a kako doci do tog predstsvnika?

08009192
Ako ga ne dobijete tako onda mozete preko interneta naruciti posjet doma.

Staro 07.09.2017., 10:40   #8018
zvrle
Registered User

Uredu hvalq Vam

Staro 07.09.2017., 10:42   #8019
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Citiraj:
Uredu hvalq Vam

Imam i prijatelja (kolegu) koji tamo radi pa ako ne dobijete nikog onda moze vam on sredit.
Ako pak vec uspostavite vezu onda nis.

Staro 07.09.2017., 11:36   #8020
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Je još kontakt za pitanja vezana uz električnu energiju, ugovore i status?
elektricna_energija@t.ht.hr

To je bio 2015. te sam preko njih uvijek dobivao brze odgovore.
Stvar je da sam još prošli tjedan preko weba popunio produženje za 12mj a nije mi poslan aneks na adresu.
Staro 07.09.2017., 11:41   #8021
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Je još kontakt za pitanja vezana uz električnu energiju, ugovore i status?
elektricna_energija@t.ht.hr

To je bio 2015. te sam preko njih uvijek dobivao brze odgovore.
Stvar je da sam još prošli tjedan preko weba popunio produženje za 12mj a nije mi poslan aneks na adresu.
Mozda treba malo vise dok obrade .
Al taj mail vrijedi i dalje.

Staro 08.09.2017., 22:19   #8022
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ajde da pitam ima li tko ovakvo iskustvo.

Nedavno bili u T-com centru, prešli sa firme (poslovnog korisnika) na privatnog korisnika uz potpis ugovora na 2 godine, svi prijašnji računi uredno podmireni. Odabrali šta želimo od paketa, ostao isti broj, lokacija i njihova oprema, čak je ostala i ista brzina neta.

To je bilo 29.08 prošlog mjeseca, znači 2 dana prije početka novog mjeseca.

Danas imam šta vidjeti, stigli nam 2 računa, jedan za poslovnog korisnika za 8 mjesec i drugi račun za fizičku osobu privatnog korisnika koji je potpisao ugovor. Oba za 8 mjesec, kao da se plati cjelokupni račun za tih dan i pol što je net bio vođen na privatnog k. po novom ugovoru.

Napominjem da račun za 8 mjesec kao firma nismo mogli ranije podmiriti jer je tek došao par dana prije (05.09 inače dodje 10tog plativo do 15tog u mjesecu) a ovaj drugi je došao danas 08.09.

Kako najbezbolnije riješiti problem i ako zna tko proceduru?

Također me zanima s obzirom da je ugovor potpisan, ali vlasnik priključka nije gledao sitna slova naravno pa su mu osim adsl brzine, priključka i ispisa broja pozivatelja uvalili telefonsku opciju/tarifu HALO Zovem Sve koja košta 90kn mjesečno valjda navrh onih standardnih 70tak kuna koje se plaća za telefon klasično. Jel se može to u njihovom centru na šalteru sa ekipom poništiti (ta HALO opcija koju uopće nismo trazili) a da sve drugo ostane isto s obzirom da je ugovor potpisan na 2 godine?
Colossus je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2017., 23:05   #8023
ivosimec
Premium

Datum registracije: Jul 2014
Svi pricate o max3s ponudama a mene zanima mogu li uzeti na novi prikljucak samo internet ili je minumum telefon + net.

Ako je minimum telefon + net koja bi tu bila najniža preko predstavnika?
Staro 09.09.2017., 07:29   #8024
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
Svi pricate o max3s ponudama a mene zanima mogu li uzeti na novi prikljucak samo internet ili je minumum telefon + net.

Ako je minimum telefon + net koja bi tu bila najniža preko predstavnika?
149 kn

Staro 09.09.2017., 17:49   #8025
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Citiraj:
Autor Colossus Pregled postova
Ajde da pitam ima li tko ovakvo iskustvo.

Nedavno bili u T-com centru, prešli sa firme (poslovnog korisnika) na privatnog korisnika uz potpis ugovora na 2 godine, svi prijašnji računi uredno podmireni. Odabrali šta želimo od paketa, ostao isti broj, lokacija i njihova oprema, čak je ostala i ista brzina neta.

To je bilo 29.08 prošlog mjeseca, znači 2 dana prije početka novog mjeseca.

Danas imam šta vidjeti, stigli nam 2 računa, jedan za poslovnog korisnika za 8 mjesec i drugi račun za fizičku osobu privatnog korisnika koji je potpisao ugovor. Oba za 8 mjesec, kao da se plati cjelokupni račun za tih dan i pol što je net bio vođen na privatnog k. po novom ugovoru.

Napominjem da račun za 8 mjesec kao firma nismo mogli ranije podmiriti jer je tek došao par dana prije (05.09 inače dodje 10tog plativo do 15tog u mjesecu) a ovaj drugi je došao danas 08.09.

Kako najbezbolnije riješiti problem i ako zna tko proceduru?

Također me zanima s obzirom da je ugovor potpisan, ali vlasnik priključka nije gledao sitna slova naravno pa su mu osim adsl brzine, priključka i ispisa broja pozivatelja uvalili telefonsku opciju/tarifu HALO Zovem Sve koja košta 90kn mjesečno valjda navrh onih standardnih 70tak kuna koje se plaća za telefon klasično. Jel se može to u njihovom centru na šalteru sa ekipom poništiti (ta HALO opcija koju uopće nismo trazili) a da sve drugo ostane isto s obzirom da je ugovor potpisan na 2 godine?

Evo da se nadovezem na moju priču, horror se nastavlja.

Osim što sam planirao ići u Tcom centar da riješim problem 2 računa za isti mjesec gore napisano, danas stize poziv sa automata iz zagreba koji govori da smo prešli potrošnju internet prometa preko 1000kn pa kao da su duzni da nas obavijeste da smo duzni ko grčka i da li je to sve u redu sa naše strane. Odem odmah na Moj Telekom portal ulogiram se i imam šta vidjeti.

Iako uredno pod info o uslugama piše Max2 paket (pod koji valjda fakin spada internet+telefon+flat rate??? ispravite me ako sam u krivu) oni su od 1.9 - do 9.9 nama obračunavali net promet kao Max Start paket gdje je 1GB cca 16kn, i u tih devet dana imali smo cca 80 GB prometa.

Sad osim što očekuju da platimo dva računa za osmi mjesec jedan kao poslovni jedan kao privatni korisnik, sad bi kao trebali još platiti tih 1300kn+ za 9 dana internet prometa bez flata. Što dodje skoro 2000 kn za 10 dana koristenja neta i telefona.

U pon idemo na šaltere, jer ima ko kakav savjet? Jel se moze ovo riješiti, da se ne plaća ovo radi njihovog sranja, jer je očito njihova proceduralna greška, vlasnik je bio vrlo specifičan kad je trazio sta zeli od usluga a tip je valjda namjerno ili greškom tutnuo papir koji je ovaj potpisao bez da gleda detaljno jer po priči je sve bilo jasno šta i kako.

Zanimljiva dodatna stvar kad je vlasnik priključka bio u TCom centru dobio je samo papir o zahtjevu za uključivanje fiksnih usluga na kojem stoji sljedeće stavke iako je specifično trazio samo MAX 2 paket (znači net priključak+telefon bez dodatnih tarifa/opcija+flat rate)

Evo sken papira šta mu je uvaljeno pod usluge.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sken.jpg‎
Views:	271
Size:	157.1 kB
ID:	18527  
Staro 09.09.2017., 18:07   #8026
ius1
Registered User

Datum registracije: May 2017
Ovaj internet po 1gb za 1300 kn je njihova greška i nisi lud da će to platit, to moraju ispravit jer je ugovoren flat net. I inače 220 kn za tel i net je preskupo može se to dobit za 149 kn ljudi su pisali o tome na forumu. Također imaš pravo na raskid ugovora unutar 15 dana ako je ugovoren izvan ureda ili preko telefona.

Edit: I ako su ti uvalili nešto dodatno mimo onoga što je ugovoreno to je još jedan razlog za raskid ugovora možeš slat pismeni prigovor na prigovori@t.ht.hr i usmeno u t centru mislim da ti moraju u roku max 11 dana odgovorit na prigovor a poslije toga se može ić na njihovo drugostupanjsko vijeće.

Zadnje izmijenjeno od: ius1. 09.09.2017. u 18:17.
ius1 je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2017., 18:07   #8027
Europium
Registered User

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor Colossus Pregled postova
Evo da se nadovezem na moju priču, horror se nastavlja.

Osim što sam planirao ići u Tcom centar da riješim problem 2 računa za isti mjesec gore napisano, danas stize poziv sa automata iz zagreba koji govori da smo prešli potrošnju internet prometa preko 1000kn pa kao da su duzni da nas obavijeste da smo duzni ko grčka i da li je to sve u redu sa naše strane. Odem odmah na Moj Telekom portal ulogiram se i imam šta vidjeti.

Iako uredno pod info o uslugama piše Max2 paket (pod koji valjda fakin spada internet+telefon+flat rate??? ispravite me ako sam u krivu) oni su od 1.9 - do 9.9 nama obračunavali net promet kao Max Start paket gdje je 1GB cca 16kn, i u tih devet dana imali smo cca 80 GB prometa.

Sad osim što očekuju da platimo dva računa za osmi mjesec jedan kao poslovni jedan kao privatni korisnik, sad bi kao trebali još platiti tih 1300kn+ za 9 dana internet prometa bez flata. Što dodje skoro 2000 kn za 10 dana koristenja neta i telefona.

U pon idemo na šaltere, jer ima ko kakav savjet? Jel se moze ovo riješiti, da se ne plaća ovo radi njihovog sranja, jer je očito njihova proceduralna greška, vlasnik je bio vrlo specifičan kad je trazio sta zeli od usluga a tip je valjda namjerno ili greškom tutnuo papir koji je ovaj potpisao bez da gleda detaljno jer po priči je sve bilo jasno šta i kako.

Zanimljiva dodatna stvar kad je vlasnik priključka bio u TCom centru dobio je samo papir o zahtjevu za uključivanje fiksnih usluga na kojem stoji sljedeće stavke iako je specifično trazio samo MAX 2 paket (znači net priključak+telefon bez dodatnih tarifa/opcija+flat rate)

Evo sken papira šta mu je uvaljeno pod usluge.
Samo prigovor napisati stornirati će ti sve, dobiti ćeš ispravne podatke za uplatu i ispraviti će se paket. Dešava se jer onaj s kojim ste sklapali promjenu vlasnika ne zna ispravno prenijeti vlasništvo u sustavu.
Europium je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2017., 19:23   #8028
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Citiraj:
Autor ius1 Pregled postova
Ovaj internet po 1gb za 1300 kn je njihova greška i nisi lud da će to platit, to moraju ispravit jer je ugovoren flat net. I inače 220 kn za tel i net je preskupo može se to dobit za 149 kn ljudi su pisali o tome na forumu. Također imaš pravo na raskid ugovora unutar 15 dana ako je ugovoren izvan ureda ili preko telefona.

Edit: I ako su ti uvalili nešto dodatno mimo onoga što je ugovoreno to je još jedan razlog za raskid ugovora možeš slat pismeni prigovor na prigovori@t.ht.hr i usmeno u t centru mislim da ti moraju u roku max 11 dana odgovorit na prigovor a poslije toga se može ić na njihovo drugostupanjsko vijeće.
Ma problem je izgleda baš u tome što je lik potpuno krivo natipkao na komp i na papir koji se oficijalno zove Zahtjev za fiksnim uslugama hrvatskog telekoma šta smo mi htjeli uzet iako smo bili vrlo jasni i precizni a lik nije izgledao po razgovoru kao kreten sve je išlo glatko, ili su oni u centrali sve to krivo konfigurirali. Ovo je sad neznas ko pije ko plaća.
Staro 09.09.2017., 19:27   #8029
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Citiraj:
Autor Europium Pregled postova
Samo prigovor napisati stornirati će ti sve, dobiti ćeš ispravne podatke za uplatu i ispraviti će se paket. Dešava se jer onaj s kojim ste sklapali promjenu vlasnika ne zna ispravno prenijeti vlasništvo u sustavu.
Znaci bolja opcija je napisati detaljan mail na prigovori@t.ht.hr nego se ic zajebavat sa istim likom na šalteru?

Problem je još što su računu došli 5.9 (firma) i 8.9 (privatna osoba) a rok plaćanja im je do 15tog u mjesecu.

Gade mi se fakat smo bili precizni šta želimo itd, lik je odlično komunicirao sa nama, vidi se da je duze vrijeme tamo na šalterima, jedino mi je bilo čudno osim zahtjeva za fiksne usluge, nikakav papir u obliku ugovora nismo dobili, kontao sam poslat ce poštom ili mailom kao firmi ranije prije masu godina.
Staro 09.09.2017., 20:11   #8030
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Mogao si taj Max2 dobiti za 149kn, just sayin....
Ovo drugo će jedan prigovor riješiti
Staro 09.09.2017., 20:34   #8031
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Mogao si taj Max2 dobiti za 149kn, just sayin....
Ovo drugo će jedan prigovor riješiti

Pogledat ću sutra po stranicama šta ste pisali oko toga, thx.

Danas sam bio u čitavo popodne u sexu u kojem nisam uzivao vezano za ove račune i ugovor.

Inače uvijek pročitam sitna slova i pomno pogledam papire koje potpisujemo, ovo mi je lekcija, jednostavno bez obzira koliko profesionalno netko izgleda da naočigled radi svoj posao kako treba, negdje down the line većinom netko zajebe. Očekuješ da ćeš jednom izbjeći neke probleme i natezanje sa sistemom, očito očekuješ previše.

Hajde da sam bio neki totalno neinformirani tip koji je ušao kao jelen pred svjetla i haubu u centar pa dobar dan ja bi internet neki, ovako dodješ pripremljen, sve dugove podmiriš, doneseš sve žive papire, dovučeš vlasnika priključka da potpiše sve, objasniš sve u detalje da precizniji nemožeš biti, lik sve kuži, sve dogovorimo i onda ovo sve na kraju. Samo se nasikiraš bezveze.

Najgore od svega mi nebi znali ništa da automat nije dojavio da smo u dugu, i da se netko nije javio na poziv, došlo bi mi na kraju mjeseca račun ono brijem 5000-6000 kuna, jer nam je prosječni net promet mjesečno od 200-300 GB, a ovi kidaju po gigabajtu 16kn. Jer uopće nemozes znati jesi li na flatu ili su ti jaja na panju, jer sam još par dana poslje naknadno samo pogledao u Moj Telekom postavkama pod sekcijom Podatci o usluzi telefon/net, i uredno piše Max2, sad jel trebalo pisati Max2 flat neznam, kome se da nek provjeri pa mi napiše ovdje.
Staro 10.09.2017., 09:39   #8032
android-split
Premium

android-split's Avatar

Datum registracije: Dec 2015
Meni je bio ugovorem flat, a dva racuna dosla 15tkn (isti razlog), koja su poništili i platio sam samo koliko je i trebalo
android-split je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2017., 11:55   #8033
donatello
Registered User

Datum registracije: Nov 2016
Hoće bit nekih novosti na satelitu?

Neka nova ponuda? Ponuda s prvih 9 mjeseca 50% stoji valjda 5 godina već.

Korisnici satelita su stvarno zadnje smeće za razliku od iptv korisnika.

Ocu istekao ugovor još u 12. mjesecu prošle godine za osnovni extra paket, i ne razmišlja o produženju ugovora kad je ponuda ostala ista.

Jel imaju barem posebni prodajni predstavnici neku ponudu?
donatello je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2017., 11:55   #8034
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
U vezi tih razlicitih cijena za iste usluge, mislim da je to varanje korisnika. Ako se radi o istoj usluzi onda bi cijena za sve i na svakom prodajnom mjestu trebala biti ista, a ne ko da smo na placu pa se cijenkamo.
Quick22 je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2017., 12:12   #8035
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Citiraj:
Autor donatello Pregled postova
Hoće bit nekih novosti na satelitu?

Neka nova ponuda? Ponuda s prvih 9 mjeseca 50% stoji valjda 5 godina već.

Korisnici satelita su stvarno zadnje smeće za razliku od iptv korisnika.

Ocu istekao ugovor još u 12. mjesecu prošle godine za osnovni extra paket, i ne razmišlja o produženju ugovora kad je ponuda ostala ista.

Jel imaju barem posebni prodajni predstavnici neku ponudu?
Probajte se obratiti savedesk odijelu pitajte ih da vas spoje na 08009000.
Oni bi mogli dati bolju ponudu.

Staro 10.09.2017., 17:32   #8036
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Citiraj:
Autor xXTheLuka1998xX Pregled postova
Probajte se obratiti savedesk odijelu pitajte ih da vas spoje na 08009000.
Oni bi mogli dati bolju ponudu.

Kako do prodajnog predstavnika za poslovne korisnike u Rijeci? može i na pm...
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2017., 20:50   #8037
xXTheLuka1998xX
Registered User

xXTheLuka1998xX's Avatar

Citiraj:
Autor RimtuTiTuki Pregled postova
Kako do prodajnog predstavnika za poslovne korisnike u Rijeci? može i na pm...
08009192
Tu se obratite

Staro 11.09.2017., 00:32   #8038
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Hvala!
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2017., 15:18   #8039
RedSky
Premium

RedSky's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Parameters Upstream Downstream
Actual Data Rate 7087 kbps 44448 kbps
Attainable Data Rate 11572 kbps 59422 kbps
SNR Margin 12.7 dB 9.9 dB
Signal Level 8.1 dBm 14.4 dBm
Line Attenuation 0.0 dB 21.9 dB
Mogu li ja sa ovim imati MAXtv HD i turbo 50? trenutno sam na Turbo40..
RedSky je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2017., 17:22   #8040
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Ne baš ili na knap (max ti je manji od min); ovo ti min treba za Turbo 50 + MaxtvHD (ja to imam)
Citiraj:
Parameters Upstream Downstream
Actual Data Rate 12999 kbps 59998 kbps
Attainable Data Rate 33265 kbps 60479 kbps
SNR Margin 20.4 dB 8.4 dB
Signal Level 9.4 dBm 10.3 dBm
Line Attenuation 0.0 dB 12.8 dB

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke