Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.06.2017., 11:38   #781
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Kakve to veze kućni odgoj ima s time da li ti se neki vozač dopada ili ne?

Meni je Lujo prije svega nezanimljiv - niti ima neki specifičan način vožnje (tipa max), niti daje 110% od sebe (kao alonso), niti ima neku karizmu (kao kimi il kajaznam), niti je poštenjačina i fair player (kao massa, kajaznam), nit je hladnokrvni egzekutor (tipa šumi) . Na stazi je dosadan, u intervjuima je dosadan i na team radiu, ono, uglavnom nekaj kuka. I još jedna godina s njim na tronu je još jedna godina mercedesove monotonije.
nub je offline  
Staro 26.06.2017., 18:17   #782
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
a toto wolf kasnije raspizdjen ono, koji K, kao da nije popio lijekove ili dnevnu dozu alkohola.

dovoljno mi je bilo vidjeti ponasanje hamiltona kasnije na intervju. Niti je bio uznemiren zbog udarca (ni prvog ni drugog) jer je svjestan da je isprovocirao situaciju. glumac kakav se ne vidja.

A ako gledate kasniji nastavak jos dva put je naglo usporavao ali se vetel nije dao isprovocirati opet jer je skuzio kurvinjsku politiku od hamiltona.

kimi stvarno pehista, isto kao verstappen. max stvarno zaslusuje da zagorca zivot hamiltonu, a to je cak mislim jedini u stanju na gridu.

hamiltonovovo plakanje na team radiju da botas (koji se btw borio za drugo mjesto na podiju) treba usporiti i blokirati vetela je krajnje jadno.

i zanimljivo je bilo vidjeti kako hamilton nije mogao pratiti vetela.

Riciardo car, par odlicnih poteza, massa steta, bas bi mi bilo drago da su uspjeli u wiliamsu zgrabit 2-3 podij, isto ima peh ko verstappen i kimi, najebe ni kriv ni duzan stalno.

ovi iz force indie se izgleda jako vole, nesto ko ham i rosberg
Gabre je offline  
Staro 26.06.2017., 19:00   #783
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Da SC ima F1 Honda motor vjerojatno ne bi preživio potreban broj krugova jer bi se pregrijao Morali bi imati još dva auta za rezervu.
Da je Honda SC izasao bi novi SC jer se ovaj pokvario. Pa onda za ovim drugim jos jedan. Pa jos jedan, sve dok ne bi bilo vise pokvarenih SC-ova nego F1 bolida.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
SRV je offline  
Staro 26.06.2017., 19:12   #784
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

I jos zaboravio komentirati Sainza Jr.
Pa jel taj lik stvarno ne zna tako voziti ili koji K, pa lik je kamikaza u svakoj trci neku idiotariju izvede.
Uopce ne prati sto se dogadja pored/ispred njega.
Gabre je offline  
Staro 26.06.2017., 20:13   #785
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a toto wolf kasnije raspizdjen ono, koji K, kao da nije popio lijekove ili dnevnu dozu alkohola.

dovoljno mi je bilo vidjeti ponasanje hamiltona kasnije na intervju. Niti je bio uznemiren zbog udarca (ni prvog ni drugog) jer je svjestan da je isprovocirao situaciju. glumac kakav se ne vidja.

A ako gledate kasniji nastavak jos dva put je naglo usporavao ali se vetel nije dao isprovocirati opet jer je skuzio kurvinjsku politiku od hamiltona.

kimi stvarno pehista, isto kao verstappen. max stvarno zaslusuje da zagorca zivot hamiltonu, a to je cak mislim jedini u stanju na gridu.

hamiltonovovo plakanje na team radiju da botas (koji se btw borio za drugo mjesto na podiju) treba usporiti i blokirati vetela je krajnje jadno.

i zanimljivo je bilo vidjeti kako hamilton nije mogao pratiti vetela.

Riciardo car, par odlicnih poteza, massa steta, bas bi mi bilo drago da su uspjeli u wiliamsu zgrabit 2-3 podij, isto ima peh ko verstappen i kimi, najebe ni kriv ni duzan stalno.

ovi iz force indie se izgleda jako vole, nesto ko ham i rosberg
Sreca za tebe da su izmislili ljudi internet, jer inace te nitko ne bi slusao...koja hrpa gluposti...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Staro 26.06.2017., 20:32   #786
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
Koji linc jebote. Niste u proslom stoljecu...
Citiraj:
Aha, zato FIA na telemetriji nije nasla nista sumnjivo i razlicito od ostalih puta.
Citiraj:
Lol koliko kenjanja po hamiltonu, ...
Citiraj:
... ali to je vec stvar glave pojedinca...
Citiraj:
Kao sto sam rekao. Stvar je kucnog odgoja
Citiraj:
...koja hrpa gluposti...
Jbt, koji si ti ekstremist! Pa daj pogledaj malo svoje postove samo sa zadnje stranice teme.

Mislim, mogu skužiti da ti se netko sviđa više, netko manje, nekoga ne podnosiš, i to je OK. Ali biti toliko jednostran i nerealan, to već ukazuje na malo ozbiljnije probleme.

Kaj te Louie osobno plaća?

Samo za tebe... https://www.youtube.com/watch?v=4V1p1dM3snQ
Gumby je offline  
Staro 26.06.2017., 22:49   #787
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Sve nas koji komentiramo treba staviti u bolid F1. Vidim par vozača u rangu Alonsa ili Schumachera što se tiče brzine.

A velika većina, sudeći po komentarima, bi se tukla još poslije utrke kacigama, šakama i nogama jer je netko eto nepotrebno usporio u pol krivine..

Bit će svega do kraja sezone.. Strah me onog Boosta kod Mercedesa. Jednostavno imaju i 100 konja viška ako treba.
Treba otkriti kako varaju i drastično ih kazniti.

Vrlo je jednostavno, prejaki su u onom jednom kvalifikacijskom krugu i onda krstare stazom. Bojim se da sezona ide na Mercedesovu stranu opet.. A Hamilton će uz pomoć Bottasa osvojiti još jedan naslov.

Ovakve nam utrke trebaju. Ovo jako podiže gledanost. Pa ako treba neka se šamaraju za vrijeme utrke a i poslije na postolju. Ja sam za!!
Staro 26.06.2017., 23:48   #788
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Slazem se u potpunosti, ali opet, ne treba biti F1 vozac da neke stvari vidis.
Gabre je offline  
Staro 27.06.2017., 00:19   #789
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Gumby Pregled postova
Jbt, koji si ti ekstremist! Pa daj pogledaj malo svoje postove samo sa zadnje stranice teme.

Mislim, mogu skužiti da ti se netko sviđa više, netko manje, nekoga ne podnosiš, i to je OK. Ali biti toliko jednostran i nerealan, to već ukazuje na malo ozbiljnije probleme.

Kaj te Louie osobno plaća?

Samo za tebe... https://www.youtube.com/watch?v=4V1p1dM3snQ
Prestani kmecat i stavi me na ignore i to je to...ali drago mi je da si uzeo vremena sve ovo copypastat. Sad jos ako uspijes izvaditi postove koje su isle ti replyevi, onda ces vidjeti da nisam ja taj koji je ekstreman. Svi ovi sto seru po hamiltonu, da je bilo obrnuto, ne bi Vettela licemjerno niti jednom spomenuli. Vec vidjeno...

Staro 27.06.2017., 00:22   #790
vorda22
Guest

Citiraj:
Slazem se u potpunosti, ali opet, ne treba biti F1 vozac da neke stvari vidis.
Tocno. Sutra cu se ic zabit u lika ispred i reci da je isao presporo tako da policija kazni njega. Javim kak je proslo...

Staro 27.06.2017., 00:23   #791
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Opet krivo tumacis.
Ja cu prvi napisati da je vetel bio glup sto je namjerno isao na njega nakon sto mu je hamilton namjerno pustio gas u zavoju.

Jel jasnije
Gabre je offline  
Staro 27.06.2017., 00:32   #792
vorda22
Guest

Citiraj:
Opet krivo tumacis.
Ja cu prvi napisati da je vetel bio glup sto je namjerno isao na njega nakon sto mu je hamilton namjerno pustio gas u zavoju.

Jel jasnije
pa otkad gledam formulu, prvi iza sc-a izvodi uvijek pizdarije sa stopanjem ovih iza...

Staro 27.06.2017., 00:36   #793
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Nemojte se truditi, uzaludno je fanboyevima pokusat nesto objasnit ili ukazat na nesto lose kod idola jer su jednostavno slijepi na takve stvari.

Sto se utrke tice bas mi je drago sto su outsideri zasjeli na prvo odnosno trece mjesto
Staro 27.06.2017., 01:11   #794
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
pa otkad gledam formulu, prvi iza sc-a izvodi uvijek pizdarije sa stopanjem ovih iza...

Mozes ti gledati formulu i 20 godina, ali ako ne razumijes taj sport onda ces i pisati ovakve gluposti. Bolid koji vodi diktira tempo samo onda kada se safety car povuce sa staze i sam odlucuje u kojem zavoju ce stisnuti gas da utrka pocne (ne sjecam se koliko dugo odnosno koliko zavoja po pravilima smije voziti ovako sporo prije nego zapocne utrku jer se to vise puta mijenjalo). Dok je safety car na stazi on je jedini koji diktira tempo, a drugim vozacima koji su zdravi u glavi nije u interesu da ih netko zakuca u difuzor. Kada se ocekuje da ce se SC maknuti onda obicno prvi vozac par puta nabije gas i naglo zakoci NA RAVNOM da si zagrije kocnice kako bi nakon restarta utrke zadrzao poziciju u sljedecem zavoju koji dolazi. Naravno, hamiltonu to nije bilo niti potrebno jer mercedesi unazad 4 godine magicno funkciioniraju u ovakvim uvjetima i cini se kao da sljedecih krug ili dva imaju barem 70 konja vise od ostalih. Isti k.... kao i u kvalifikacijama kada hamilton odjednom osvoji pole sa 0.7 sekundi prednosti. Prema svemu recenom, a to su cinjenice, on je jedini koji radi pizdarije pod SC-om kada treba ponovno krenuti u utrku. Prestani vise biti trollerski fanboy i sagledaj stvari objektivno. Samo cekam kada ce vettel opet preteci kimija pa ces kmecati kako se radilo o timskim naredbama - pola foruma ce ti zalijepiti audio snimku hamiltona kako kmeci da ga bottas spasi na prosloj utrci.
Staro 27.06.2017., 06:34   #795
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Tocno. Sutra cu se ic zabit u lika ispred i reci da je isao presporo tako da policija kazni njega. Javim kak je proslo...
Kakve veze ima F1 s cestovnim prometom? Temelji li se FIA-in pravilnik na Zakonu o sigurnosti prometa na cestama? Je li u cestovnom prometu cilj doći na odredište prije svih? Usporedba ti je glupa.
redscro je offline  
Staro 27.06.2017., 08:15   #796
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Prvo da rascistimo jednu stvar. Dok je SC na stazi on diktira tempo a ostali vozaci moraju biti unutar 10 duzina bolida cca. Ovo je dosta odokativno pravilo pa se u pravilu i dosta rastezljivo tumaci.
Ali sjetite se VN Madjarske 2010.god

Kada se SC makne prvi bolid prakticno postaje SC i nema preticanja sve do SC crte.
Dakle prvi bolid diktira tempo!

Sad zasto je ovdje HAM vozio tako nasumicno ubrzavajuci i koceci? Po meni razlog je jasan. Iznimno duga ravnica koja je valda najdulja na F1 kalendaru, prvog vozaca koji nema zavjetrinu ispred sebe drugog bolida je u podredjenom polozaju. Ono sto je HAM radio je prilikom svakog restarta iza SC mjenjao taktiku kocenja i gasa kako bi cim vise zavarao vozaca iza odnosno kako bi makar koju stotinku dobio kad stvarno nagazi i krene vozit a sve kako mu VET nebi usao u zavjetrinu i prosao ga lagano u prvom zavoju.
Pa pogledajte samo koliko je bilo promjena prilikom restarta.
HAM je svaki put na drugom mjestu nagazio po gasu bas kako bi VET zavarao.
Po meni (nisam navijac ni jednog ni drugog niakad bio a jos manje volim SF i MB kao momcadi) je kriv samo VET. Ali dogodilo se njemu to vec i prije,nije prvi put (Japan 2007,Abu Dhabi 2012)
Reakcija nakon toga je potpuno van kontrole i tipicna za lika koji lako gubi zivce u maniri Maldonada.
Romul je offline  
Staro 27.06.2017., 08:44   #797
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Bravo Romul konkretno elaboriran post.
Staro 27.06.2017., 09:04   #798
vorda22
Guest

Citiraj:
Mozes ti gledati formulu i 20 godina, ali ako ne razumijes taj sport onda ces i pisati ovakve gluposti. Bolid koji vodi diktira tempo samo onda kada se safety car povuce sa staze i sam odlucuje u kojem zavoju ce stisnuti gas da utrka pocne (ne sjecam se koliko dugo odnosno koliko zavoja po pravilima smije voziti ovako sporo prije nego zapocne utrku jer se to vise puta mijenjalo). Dok je safety car na stazi on je jedini koji diktira tempo, a drugim vozacima koji su zdravi u glavi nije u interesu da ih netko zakuca u difuzor. Kada se ocekuje da ce se SC maknuti onda obicno prvi vozac par puta nabije gas i naglo zakoci NA RAVNOM da si zagrije kocnice kako bi nakon restarta utrke zadrzao poziciju u sljedecem zavoju koji dolazi. Naravno, hamiltonu to nije bilo niti potrebno jer mercedesi unazad 4 godine magicno funkciioniraju u ovakvim uvjetima i cini se kao da sljedecih krug ili dva imaju barem 70 konja vise od ostalih. Isti k.... kao i u kvalifikacijama kada hamilton odjednom osvoji pole sa 0.7 sekundi prednosti. Prema svemu recenom, a to su cinjenice, on je jedini koji radi pizdarije pod SC-om kada treba ponovno krenuti u utrku. Prestani vise biti trollerski fanboy i sagledaj stvari objektivno. Samo cekam kada ce vettel opet preteci kimija pa ces kmecati kako se radilo o timskim naredbama - pola foruma ce ti zalijepiti audio snimku hamiltona kako kmeci da ga bottas spasi na prosloj utrci.
Da sumiramo tvoje "razumijevanje" sporta...kme kme mercedesi su prejaki...

Staro 27.06.2017., 09:05   #799
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
Prvo da rascistimo jednu stvar. Dok je SC na stazi on diktira tempo a ostali vozaci moraju biti unutar 10 duzina bolida cca. Ovo je dosta odokativno pravilo pa se u pravilu i dosta rastezljivo tumaci.
Ali sjetite se VN Madjarske 2010.god

Kada se SC makne prvi bolid prakticno postaje SC i nema preticanja sve do SC crte.
Dakle prvi bolid diktira tempo!

Sad zasto je ovdje HAM vozio tako nasumicno ubrzavajuci i koceci? Po meni razlog je jasan. Iznimno duga ravnica koja je valda najdulja na F1 kalendaru, prvog vozaca koji nema zavjetrinu ispred sebe drugog bolida je u podredjenom polozaju. Ono sto je HAM radio je prilikom svakog restarta iza SC mjenjao taktiku kocenja i gasa kako bi cim vise zavarao vozaca iza odnosno kako bi makar koju stotinku dobio kad stvarno nagazi i krene vozit a sve kako mu VET nebi usao u zavjetrinu i prosao ga lagano u prvom zavoju.
Pa pogledajte samo koliko je bilo promjena prilikom restarta.
HAM je svaki put na drugom mjestu nagazio po gasu bas kako bi VET zavarao.
Po meni (nisam navijac ni jednog ni drugog niakad bio a jos manje volim SF i MB kao momcadi) je kriv samo VET. Ali dogodilo se njemu to vec i prije,nije prvi put (Japan 2007,Abu Dhabi 2012)
Reakcija nakon toga je potpuno van kontrole i tipicna za lika koji lako gubi zivce u maniri Maldonada.
Konacno netko normalan...

Nije zabadava Vettel dobio nadimak Crash Kid od Whitmarsha,.

Staro 27.06.2017., 09:09   #800
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Kakve veze ima F1 s cestovnim prometom? Temelji li se FIA-in pravilnik na Zakonu o sigurnosti prometa na cestama? Je li u cestovnom prometu cilj doći na odredište prije svih? Usporedba ti je glupa.
Koliko vidim, u F1 je cilj zabiti se u suparnika vise puta. Barem kod nekih ovdje "razumijevatelja" sporta lol

redscro a sto se tice usporedbe, i u jednom i u drugom slucaju, ovaj iza ak je kreten, zabit ce se u tebe. ne mogu bolidi ispred paziti na mentalno stanje ovih iza. to sto se vettel preracunao, to je njegov problem i tu prestaje svaka prica:" ali ovaj je, ali onaj je". Uostalom, MaFIA je jasno dala do znanja kako puse vjetar ove godine, kada ga nisu odmah DQ nakon ovakvog ponasanja..

Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 27.06.2017. u 09:15.

Staro 27.06.2017., 09:14   #801
Gigi1
Premium
Moj komp

Uopce ne dvojim da je ham to napravio u okvirima pravila, jer da nije popio bi kaznu.
Uvijek postoji ali...nisam bas uvjeren da bi vettel popio tako blagu kaznu da suci nisu svjesni nacina na koji to ham radi, i toga su svjesni i jedni i drugi i treci - dovoljno je poslusati team radio i zbrojit 2+2

Ili mozemo to reci na nacin da ham nebi dobio nagradu za fair play kad bi ona postojala u f1 kao u nogometu, u principu potpuno suprotno..
Vjerojatno nebi bilo toliko kritika na ham da je ostalo samo na pustanju gasa, ali kad se sve iz utrke odnosno team radija zbroji konacni rezultat je...

+ Poruka za mlade nakon trke

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 27.06.2017. u 09:23.
Gigi1 je offline  
Staro 27.06.2017., 09:18   #802
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Uopce ne dvojim da je ham to napravio u okvirima pravila, jer da nije popio bi kaznu.
Uvijek postoji ali...nisam bas uvjeren da bi vettel popio tako blagu kaznu da suci nisu svjesni nacin na koji to ham radi, i toga su svjesni i jedni i drugi i treci - dovoljno je poslusati team radio i zbrojit 2+2
Nije 2+2, nego je jasno da FIA zeli zanimljivo prvenstvo. Ako je Hamilton kriv, trebali su ga kaznit, ali dozvoljavanje ovakvog Vettelovog ponasanja je smijesno...

Staro 27.06.2017., 09:25   #803
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Citiraj:
Da sumiramo tvoje "razumijevanje" sporta...kme kme mercedesi su prejaki...

Boze dragi koliko ti imas godina? 14? Pa ti si toliko zaljubljen u Hamiltona kao da ti je decko :-D
Staro 27.06.2017., 09:26   #804
Gigi1
Premium
Moj komp

Vec sam ti napisao gore da se ne raspravljam sa idolopokloncima, jednostavno nisi u stanju prihvatiti i obraditi podatke iz postova ljudi koji kritiziraju ham
Staro 27.06.2017., 09:33   #805
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Meni je jedino žao što mu Fetl nije polomio ovjes. Mrzim provokatore. Bilo to po pravilima ili ne, dobio je što je tražio.
Inače je u prometu onaj ispred zaštićen k'o lički medvjed, ali ne uvijek. Ovo pak nije promet, nego utrke. Usporiš naglo ne neočekivanom i nezgodnom mjestu i netko te napuca = ktj. Nemoj to raditi pa te neće napucati.
Ja bih kažnjavao takvo zaje****nje po stazi i to obojicu. Za bespotrebno naglo usporavanje kazna za Ham, a za naknadno sudaranje kazna za Vet.
Vet je kriv po svemu i za napucavanje, ali mora svima biti jasno da se ne bi ništa dogodilo da Ham nije bio kreten u ovoj situaciji.

Kada bi svaka provokacija bila dočekana maksimalnim odgovorom, manje bi ih bilo. Pogledajte malo kakve se stvari događaju u drugim auto/moto sportovima vezano uz provokacije. Ništa se ne oprašta. Bude kazni, ali provokator popuši fino za svoju glupost.

Jedino što me živcira više od provokatora su simuliranja u nogometu.
Znam da je OT, ali baš mi je bilo drago kad je Zidane glavom raspalio po talijanskom smeću.

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 27.06.2017. u 09:43.
D1viry je offline  
Staro 27.06.2017., 09:47   #806
vorda22
Guest

Citiraj:
Boze dragi koliko ti imas godina? 14? Pa ti si toliko zaljubljen u Hamiltona kao da ti je decko :-D
Zbog cega spominjes u svom argumentu da mercedesima nesto treba ili ne treba. Kakve to ima veze sa tim da prvi vozac diktira tempo. Lijepo reci ne volim Hamiltona zbog toga jer se druzi sa Bieberom ili zbog boje koze ili stogod, i bar ces biti iskren...

Staro 27.06.2017., 09:50   #807
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Je li kome palo na pamet da je situacija sa Hamiltonovim "headrestom" olakšala posao sucima? Vidno je (barem meni, Ferrari navijaču) da se oklijevalo sa kaznom za Vettela, a ovo im je bio dar sa neba. Dojma sam da Hamilton nije povučen u box da bi i Vettel ostao samo na opomeni nakon trke...
Roso je offline  
Staro 27.06.2017., 09:53   #808
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Meni je jedino žao što mu Fetl nije polomio ovjes. Mrzim provokatore. Bilo to po pravilima ili ne, dobio je što je tražio.
Inače je u prometu onaj ispred zaštićen k'o lički medvjed, ali ne uvijek. Ovo pak nije promet, nego utrke. Usporiš naglo ne neočekivanom i nezgodnom mjestu i netko te napuca = ktj. Nemoj to raditi pa te neće napucati.
Ja bih kažnjavao takvo zaje****nje po stazi i to obojicu. Za bespotrebno naglo usporavanje kazna za Ham, a za naknadno sudaranje kazna za Vet.
Vet je kriv po svemu i za napucavanje, ali mora svima biti jasno da se ne bi ništa dogodilo da Ham nije bio kreten u ovoj situaciji.

Kada bi svaka provokacija bila dočekana maksimalnim odgovorom, manje bi ih bilo. Pogledajte malo kakve se stvari događaju u drugim auto/moto sportovima vezano uz provokacije. Ništa se ne oprašta. Bude kazni, ali provokator popuši fino za svoju glupost.

Jedino što me živcira više od provokatora su simuliranja u nogometu.
Znam da je OT, ali baš mi je bilo drago kad je Zidane glavom raspalio po talijanskom smeću.

Tako je, kao što sam ranije napisao, tupsoni su ispali obojica, a ne smao Vettel

Nažalost i u drugim sportovima poput motogp-a se događaju ovakve gluposti. Sjećaš se kada je Marquez udario Rossija kacigom u zavoju da bi nakon toga pao, a Rossija su svejedno kaznili i izgubio je naslov prvaka zbog toga. Koji k.......naslov prvaka. Čudim se da ga nije pregazio motorom poslije utrke.

https://www.youtube.com/watch?v=l2ZpBrbtP-0

Kako sam i napisao u jednom od gornjih postova, dok god je SC na stazi nema tu tko drugi diktirati tempo. Kada se SC makne tada prvi vozač koči PRIJE zavoja baš zato da bi imao bolji izlaz iz njega i da još jednom zagrije kočnice, a ne koči u zavoju kada već drugi vozač drži gas i sprema se na pretjecanje. Pametnom dosta, ali kako ćeš to objasniti onome tko nije pametan
Staro 27.06.2017., 09:54   #809
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Citiraj:
Zbog cega spominjes u svom argumentu da mercedesima nesto treba ili ne treba. Kakve to ima veze sa tim da prvi vozac diktira tempo. Lijepo reci ne volim Hamiltona zbog toga jer se druzi sa Bieberom ili zbog boje koze ili stogod, i bar ces biti iskren...

Ti nisi normalan.
Staro 27.06.2017., 09:56   #810
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Nemre se sa fanboyevima, jednostavno nema smisla ulazit u raspravu. Svaka zdrava argumentacija završava s djetinjastim odgovorom, a na činjenice koje ne idu na ruku se oglušuje (kao npr. team radio gdje Lujo javlja da Bottas krene štopat konkurenciju).
nub je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na