Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 25.06.2017., 20:03   #751
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
khm ulje khm
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ma ne.. To su zabranili. A mislim da i Ferrari to radi.
Bas zato se i suska da je to najvise pogodilo upravo Ferrari.
SRV je offline  
Staro 25.06.2017., 20:27   #752
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Staro 25.06.2017., 21:01   #753
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
https://www.youtube.com/watch?v=iOI2It_W3No

Dakle, prejako

Al eto, Vettel bar ima muda opalit kak spada, a ne mučki kočit i pravit se blesav
nub je offline  
Staro 25.06.2017., 23:01   #754
vorda22
Guest

Koji linc jebote. Niste u proslom stoljecu...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Staro 25.06.2017., 23:24   #755
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Kaze Hamilton kako je opasno ovo, kako je opasno ono. A on prljavo odigrao kao njegov idol Senna, a Vettel mu vratio prljavo kao njegov idol Schumacher, kojemu je takodjer Senna bio idol.

Steta da ovdje nisu vise Manselli, Huntovi i slicni. Sake i samari bi sijevali ma sve strane

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 26.06.2017., 01:19   #756
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Kaze Hamilton kako je opasno ovo, kako je opasno ono. A on prljavo odigrao kao njegov idol Senna, a Vettel mu vratio prljavo kao njegov idol Schumacher, kojemu je takodjer Senna bio idol.

Steta da ovdje nisu vise Manselli, Huntovi i slicni. Sake i samari bi sijevali ma sve strane

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
Aha, zato FIA na telemetriji nije nasla nista sumnjivo i razlicito od ostalih puta.

http://www.autosport.com/news/report...ton-brake-test

Vettel prica bajke da opravda vlastitu nesposobnost...

Staro 26.06.2017., 01:19   #757
hooligan.no1
matori
Moj komp

hooligan.no1's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Al eto, Vettel bar ima muda opalit kak spada, a ne mučki kočit i pravit se blesav
Sigurno na volanu ima dugme za to

Neman pojma po čemu su oni svi "vozači" u toj "parodiji" kad bolide u biti vozi ekipa računala iz "boxa" ???
hooligan.no1 je offline  
Staro 26.06.2017., 07:19   #758
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
Aha, zato FIA na telemetriji nije nasla nista sumnjivo i razlicito od ostalih puta.

http://www.autosport.com/news/report...ton-brake-test

Vettel prica bajke da opravda vlastitu nesposobnost...

Kako si ti naporan. Ono, kao da ti je hamilton buraz.

Znaci, lik je PUSTIO GAS, nije stiskao kocnicu. Isti kurax. Pa ne vozi Vettel od jucer da ne kuzi sto se dogodilo. I kako je nakon trke izjavo, nije hamiltonu ovo prvi put,u Kini prije par godina je napravio isto.

Vrhunska trka, bilo je vise promjena i dogadjaja nego u nekim cijelim sezonama.

A Botas na kraju, ako mercedes nema neki tajni sistem za overboost ili nesto, jer u zadnjih par zavoja nadokanadit 1,5sekundi je ravno nemogucem a zadnji 10krugova prakticcki odentocne krugove radio.

Ali dobro, drago.mi za Strolla, a i napokon za Alonsa, a i dobro je komentirao. Mogli su pobijedoti danas da su imali malo jaci motor.

Ali barem nije crkao
Gabre je offline  
Staro 26.06.2017., 07:36   #759
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Koliko ja vidim, Vetel je idiot. Kraj price. Trebalo ga je diskvalificirati i banati jos sljedecih par utrka. Da se razumijemo lik mi se gadi kao i Hamilton i Alonso. Svi su oni placipicke, i mamine princeze koje samo kukaju kad nije po njihovom. Za Alonsa bi neki rekli opravdano, ali sjetimo se da je i prije Mclaren Honde kukao, sada je samo pojacano

Mislim i naš zakon je u kurcu po pitanju prometa. Lik u jednosmjernoj uluci stane, stanem i ja iza njega i iza mene jos neki, ovaj ispred u rikverc i opali me, ja sam kriv, ja koji nisam mogao ni prdnuti. Dakle ako je SC Vetelovo je da šuti i prati a ne da izvodi onakva sranja.
Momir je offline  
Staro 26.06.2017., 08:06   #760
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mhm, da, kao i mnogima dragi Schumacher koji je izvodio slične stvari... Šteta što se Hamiltonu nije na isti način obilo o glavu.

Imaš retrovizore, znaš da je netko iza tebe, utrka se treba uskoro nastaviti... Nemaš što kočiti ili puštati gas na taj način. Nije Hamilton glup, zna da se sve vidi na telemetriji. Prebacio je u nižu i pustio gas...sasvim dovoljno da se može braniti i da nije zakočio, jer tehnički nije. I onda kasnije još kaže da kakvu to poruku Vettel šalje mladima. Pa daj me nemoj...

Obojici je trebala biti pokazana crna zastava, ali kazna im je što moraju gledati Strolla na postolju.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online  
Staro 26.06.2017., 08:12   #761
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Ne gledam dosta dugo f1, jucer se potrefilo da sam pogledao od pocetka do kraja, ne navijam ni za vettela ni za hamiltona, da tacuma sato vozi navijao bi za njega, ovako mi je drago vidjeti iznenadjenja na postolju.
Vettel je napravio los potez kad se zabio u ovoga, ali bar nije bio pi**a i skrivao se iza team radija, davao sugestije kako se treba voziti sc, kako se treba kaznjavati ili supcinski pustiti gas na izlasku iz zavoja.
Mali misli da je bog, da mu se svi trebaju klanjati, sjecam ga se kad je prvi put bio u top gearu ko klinac, clarkson ga je zajebavao da nema na licu dlake za zilet...tuzno sto slava napravi od momka.
Staro 26.06.2017., 08:20   #762
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
sjecam ga se kad je prvi put bio u top gearu ko klinac, clarkson ga je zajebavao da nema na licu dlake za zilet...tuzno sto slava napravi od momka.
Sjecam ga se kad je tek dosao u F1, zbilja je bio osvjezenje i izazov to pratiti. Tada negdje sam odustao od F1 i ugasio tv za vijeke vijekova jer meni su favoriti bili ona stara generacija (Hakkinen, Sato...). Danas isto tako nemam nikakve osobne favorite po pitanju vozaca. Pogledao sam trku jer dosta igram F1 na kompu pa rekoh da se malo zabavim. A kad ono "televisa presenta"!
Staro 26.06.2017., 08:43   #763
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Što ste se svi digli na stražnje noge? Pa napokon imamo neko pravo rivalstvo

Btw, što je na kraju bilo s Perezom i Oconom? Meni je izgledalo kao da je Ocon kriv s obzirom da izgleda kao da ga je zakucao u zid, tj Perez nije imao više prostora da se pomakne..

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
I onda kasnije još kaže da kakvu to poruku Vettel šalje mladima. Pa daj me nemoj...
Drito, jao patetike
nub je offline  
Staro 26.06.2017., 08:44   #764
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Presmiješan mi je bio taj intervju gdje je spomenuo utjecaj na mlade dok ispija svoj sokić pred kamerama - PR iskustvo na najvišoj razini.

Kasnije su radili intervju s vettelom i spomenuli mu što je hamilton rekao po pitanju utjecaja na mlade i ovaj se zblesirao na barem 5 sekundi
Uglavnom, moje mišljenje je da su oboje tupsoni:

1. Hamilton za usporavanje jer se to ne radi u zavojima sa hladnim kočnicama i gumama pod SC-om jer se nemalo puta desilo u bližoj i daljnjoj povijesti da se netko pod SC-om skucao u vozača ispred ili je izgubio kontrolu nad bolidom i skucao se u zid jer su F1 gume i kočnice itekako podložne promjenama temperature. Njihova radna temperatura mora biti vrlo visoka i ako se treba udaljiti od SC-a onda se to radi na ravnim dijelovima na kojima svi mogu u miru zagrijavati i gume i kočnice, a ne u zavojima. Nije ovo Monte carlo pa da ima 50 metara ravnice.

2. Vettel zbog amaterskog ponašanja jer iako je očito da ga nije išao namjerno udariti jer toliko ipak nije blesav, ipak je zbog lamatanja ručicama kao neka curica skrenuo u Hamiltona i to nije u redu.

3. Kao bonus - Charlie je tupson i tog čovjeka bi trebalo trajno udaljiti od donošenja bilo kakvih odluka, pa čak i dogovaranja termina za kavu.

I za kraj, osim kukanja Hamiltona da mu Bottas pomogne što ja osobno ovako javni nisam još čuo od nijednog vozača, a pogotovo svjetskog prvaka, nisamo mogao vjerovat ikada je kritizirao SC zbog spore vožnje. Pa nije to le mans prototip da može ići kroz zavoje sa 150. Taj auto postoji s razlogom. Nitko ne želi imati bolid formule kao SC jer taj auto mora biti u mogućnosti izaći trenutno na stazu i voziti po njoj bez da se brinu hoće li uopće 15 ljudi oko njega moći startati SC na vrijeme, hoće li on sam moći održavati temperaturu kočnica i guma, siguran sam da treba imati i kompleksniju radio vezu, te signalizaciju na automobilu.....s te strane Hamilton je ispao potpuni amater.

Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 26.06.2017. u 08:53.
Morpheous je offline  
Staro 26.06.2017., 08:48   #765
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Meni baš izgleda kao da ga je vettel namjerno udario... (mislim na drugi kontakt)
nub je offline  
Staro 26.06.2017., 08:51   #766
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Meni baš izgleda kao da ga je vettel namjerno udario... (mislim na drugi kontakt)

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online  
Staro 26.06.2017., 09:18   #767
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Komentiram post iznad. Sumnjam da netko tog kalibra može tako slučajno skrenut zbog lamatanja ručicama
nub je offline  
Staro 26.06.2017., 09:32   #768
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Od udara mu je prednje krilo osteceno, samim time i onako slab downforce na izlasku iz zavoja postaje jos slabiji. Vjerojatno zivcano stisnuta papucica gasa dovodi do oversteera, sto uslijed slabog drzanja prednjeg kraja i lamatanja rucicama rezultira totalnim gubitkom kontrole i zanosenjem bolida udesno. Da nije bilo Hamiltona ovaj bi se zabio u zid #f1csi
jk
Staro 26.06.2017., 09:36   #769
vorda22
Guest

Lol koliko kenjanja po hamiltonu, a nista drugo nije napravio od nekog vozaca koji je predvodio kolonu. Uvijek taj prvi riskira da se neki kreten poput Vettela zabije u njega, tako da smanjite malo dozivljaje. Nadam se samo da je mercedes sredio bolid, tako da ostatak moze sjest i plakat opet na kraju sezone...

Staro 26.06.2017., 09:39   #770
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Ma da, Lujo ni kriv ni dužan, više ga brine poruka koja je poslana mlađim naraštajima
nub je offline  
Staro 26.06.2017., 09:45   #771
Gigi1
Premium
Moj komp

dovoljno da vidisi hamiltona i znas sto je postao, momak svijetli u mraku a crn
Staro 26.06.2017., 09:50   #772
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nego, nitko ne komentira zasto smo nakon crvene zastave imali start pod SC-om ? Nije li od ove sezone bilo u pravilniku da nakon Red-Flaga ide Standing start ?
Staro 26.06.2017., 09:55   #773
vorda22
Guest

Citiraj:
Ma da, Lujo ni kriv ni dužan, više ga brine poruka koja je poslana mlađim naraštajima
A nekima je automatski kriv odmah u startu zato sto se rodio, ali to je vec stvar glave pojedinca...

Staro 26.06.2017., 09:58   #774
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Nego, nitko ne komentira zasto smo nakon crvene zastave imali start pod SC-om ? Nije li od ove sezone bilo u pravilniku da nakon Red-Flaga ide Standing start ?
Od slijedece sezone da
Romul je offline  
Staro 26.06.2017., 10:02   #775
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
I za kraj, osim kukanja Hamiltona da mu Bottas pomogne što ja osobno ovako javni nisam još čuo od nijednog vozača, a pogotovo svjetskog prvaka, nisamo mogao vjerovat ikada je kritizirao SC zbog spore vožnje. Pa nije to le mans prototip da može ići kroz zavoje sa 150. Taj auto postoji s razlogom. Nitko ne želi imati bolid formule kao SC jer taj auto mora biti u mogućnosti izaći trenutno na stazu i voziti po njoj bez da se brinu hoće li uopće 15 ljudi oko njega moći startati SC na vrijeme, hoće li on sam moći održavati temperaturu kočnica i guma, siguran sam da treba imati i kompleksniju radio vezu, te signalizaciju na automobilu.....s te strane Hamilton je ispao potpuni amater.
Zamisli SC sa hondinim motorom - ono decki moramo van...khmkhm cek samo da instaliramo novi MGU-H

Salu na stranu, od svega jucer meni je u glavi samo ostalo ono HAM trazenje od tima da Bottas stopa VET je stvarno previse. Ali to mi samo jos jasnije daje sliku da HAM misli da je Heiki Kovalainen opet u timu...
Mislim da mu ovako nebi nesto ni palo na pamet da je ROS u mercedesu
Romul je offline  
Staro 26.06.2017., 10:07   #776
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
A nekima je automatski kriv odmah u startu zato sto se rodio, ali to je vec stvar glave pojedinca...

ili si ti nerealan zbog idolopoklonstva?

uvijek postoji opcija B
Staro 26.06.2017., 10:09   #777
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
Zamisli SC sa hondinim motorom - ono decki moramo van...khmkhm cek samo da instaliramo novi MGU-H

Salu na stranu, od svega jucer meni je u glavi samo ostalo ono HAM trazenje od tima da Bottas stopa VET je stvarno previse. Ali to mi samo jos jasnije daje sliku da HAM misli da je Heiki Kovalainen opet u timu...
Mislim da mu ovako nebi nesto ni palo na pamet da je ROS u mercedesu
Da SC ima F1 Honda motor vjerojatno ne bi preživio potreban broj krugova jer bi se pregrijao Morali bi imati još dva auta za rezervu.
Staro 26.06.2017., 10:41   #778
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Svatko tko se imalo razumije u ovaj sport zna da je Hamilton namjerno usporio i pustio gas u zavoju. U pol zavoja jer je išao na to da Vettel spava i da si razbije prednje krilo jer se radilo o 50km/h.

Potpuno prljav i nepotreban potez jednog takvog odličnog vozača.

S druge strane je Vettel pukao, nije mu prvi puta i napravio to što je napravio. Nije to bila nikakva opasna vožnja, govorimo o 50 km/h.

Obadvojica su trebali dobiti kaznu za nesportsko ponašanje. U trenutku kada je Hamilton morao u boks zalijepiti su Vettelu Stop & Go 10s i to je to. Stvar riješena.

Još jedan takav potez Vettela i slijedi utrka ili dvije kazne.
(skupio je 9 bodova, uzet će mu vozačku )
Staro 26.06.2017., 10:51   #779
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja znam samo da sam se bas fino nasmijao na situaciju, predobro je izgledalo kad ga je vettel trknuo i ferrari mu poskocio
Staro 26.06.2017., 11:18   #780
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
ili si ti nerealan zbog idolopoklonstva?

uvijek postoji opcija B
Kao sto sam rekao. Stvar je kucnog odgoja

Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno