|
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
#753 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
https://www.youtube.com/watch?v=iOI2It_W3No Dakle, prejako ![]() Al eto, Vettel bar ima muda opalit kak spada, a ne mučki kočit i pravit se blesav |
![]() |
![]() |
#754 |
Guest
|
Koji linc jebote. Niste u proslom stoljecu... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
#755 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kaze Hamilton kako je opasno ovo, kako je opasno ono. A on prljavo odigrao kao njegov idol Senna, a Vettel mu vratio prljavo kao njegov idol Schumacher, kojemu je takodjer Senna bio idol. ![]() Steta da ovdje nisu vise Manselli, Huntovi i slicni. Sake i samari bi sijevali ma sve strane ![]() Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#756 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.autosport.com/news/report...ton-brake-test Vettel prica bajke da opravda vlastitu nesposobnost... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
#757 |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
#758 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Znaci, lik je PUSTIO GAS, nije stiskao kocnicu. Isti kurax. Pa ne vozi Vettel od jucer da ne kuzi sto se dogodilo. I kako je nakon trke izjavo, nije hamiltonu ovo prvi put,u Kini prije par godina je napravio isto. Vrhunska trka, bilo je vise promjena i dogadjaja nego u nekim cijelim sezonama. A Botas na kraju, ako mercedes nema neki tajni sistem za overboost ili nesto, jer u zadnjih par zavoja nadokanadit 1,5sekundi je ravno nemogucem a zadnji 10krugova prakticcki odentocne krugove radio. Ali dobro, drago.mi za Strolla, a i napokon za Alonsa, a i dobro je komentirao. Mogli su pobijedoti danas da su imali malo jaci motor. Ali barem nije crkao ![]() |
|
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko ja vidim, Vetel je idiot. Kraj price. Trebalo ga je diskvalificirati i banati jos sljedecih par utrka. Da se razumijemo lik mi se gadi kao i Hamilton i Alonso. Svi su oni placipicke, i mamine princeze koje samo kukaju kad nije po njihovom. Za Alonsa bi neki rekli opravdano, ali sjetimo se da je i prije Mclaren Honde kukao, sada je samo pojacano ![]() Mislim i naš zakon je u kurcu po pitanju prometa. Lik u jednosmjernoj uluci stane, stanem i ja iza njega i iza mene jos neki, ovaj ispred u rikverc i opali me, ja sam kriv, ja koji nisam mogao ni prdnuti. Dakle ako je SC Vetelovo je da šuti i prati a ne da izvodi onakva sranja. |
![]() |
![]() |
#760 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mhm, da, kao i mnogima dragi Schumacher koji je izvodio slične stvari... Šteta što se Hamiltonu nije na isti način obilo o glavu. Imaš retrovizore, znaš da je netko iza tebe, utrka se treba uskoro nastaviti... Nemaš što kočiti ili puštati gas na taj način. Nije Hamilton glup, zna da se sve vidi na telemetriji. Prebacio je u nižu i pustio gas...sasvim dovoljno da se može braniti i da nije zakočio, jer tehnički nije. I onda kasnije još kaže da kakvu to poruku Vettel šalje mladima. Pa daj me nemoj... Obojici je trebala biti pokazana crna zastava, ali kazna im je što moraju gledati Strolla na postolju.
#761 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne gledam dosta dugo f1, jucer se potrefilo da sam pogledao od pocetka do kraja, ne navijam ni za vettela ni za hamiltona, da tacuma sato vozi navijao bi za njega, ovako mi je drago vidjeti iznenadjenja na postolju. Vettel je napravio los potez kad se zabio u ovoga, ali bar nije bio pi**a i skrivao se iza team radija, davao sugestije kako se treba voziti sc, kako se treba kaznjavati ili supcinski pustiti gas na izlasku iz zavoja. Mali misli da je bog, da mu se svi trebaju klanjati, sjecam ga se kad je prvi put bio u top gearu ko klinac, clarkson ga je zajebavao da nema na licu dlake za zilet...tuzno sto slava napravi od momka.
#762 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#763 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Što ste se svi digli na stražnje noge? ![]() ![]() Btw, što je na kraju bilo s Perezom i Oconom? Meni je izgledalo kao da je Ocon kriv s obzirom da izgleda kao da ga je zakucao u zid, tj Perez nije imao više prostora da se pomakne.. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
|
Presmiješan mi je bio taj intervju gdje je spomenuo utjecaj na mlade dok ispija svoj sokić pred kamerama - PR iskustvo na najvišoj razini. Kasnije su radili intervju s vettelom i spomenuli mu što je hamilton rekao po pitanju utjecaja na mlade i ovaj se zblesirao na barem 5 sekundi ![]() Uglavnom, moje mišljenje je da su oboje tupsoni: 1. Hamilton za usporavanje jer se to ne radi u zavojima sa hladnim kočnicama i gumama pod SC-om jer se nemalo puta desilo u bližoj i daljnjoj povijesti da se netko pod SC-om skucao u vozača ispred ili je izgubio kontrolu nad bolidom i skucao se u zid jer su F1 gume i kočnice itekako podložne promjenama temperature. Njihova radna temperatura mora biti vrlo visoka i ako se treba udaljiti od SC-a onda se to radi na ravnim dijelovima na kojima svi mogu u miru zagrijavati i gume i kočnice, a ne u zavojima. Nije ovo Monte carlo pa da ima 50 metara ravnice. 2. Vettel zbog amaterskog ponašanja jer iako je očito da ga nije išao namjerno udariti jer toliko ipak nije blesav, ipak je zbog lamatanja ručicama kao neka curica skrenuo u Hamiltona i to nije u redu. 3. Kao bonus - Charlie je tupson i tog čovjeka bi trebalo trajno udaljiti od donošenja bilo kakvih odluka, pa čak i dogovaranja termina za kavu. I za kraj, osim kukanja Hamiltona da mu Bottas pomogne što ja osobno ovako javni nisam još čuo od nijednog vozača, a pogotovo svjetskog prvaka, nisamo mogao vjerovat ikada je kritizirao SC zbog spore vožnje. Pa nije to le mans prototip da može ići kroz zavoje sa 150. Taj auto postoji s razlogom. Nitko ne želi imati bolid formule kao SC jer taj auto mora biti u mogućnosti izaći trenutno na stazu i voziti po njoj bez da se brinu hoće li uopće 15 ljudi oko njega moći startati SC na vrijeme, hoće li on sam moći održavati temperaturu kočnica i guma, siguran sam da treba imati i kompleksniju radio vezu, te signalizaciju na automobilu.....s te strane Hamilton je ispao potpuni amater.
Free your mind and open your eyes Zadnje izmijenjeno od: Morpheous. 26.06.2017. u 08:53. |
![]() |
![]() |
#768 |
49%winner
|
Od udara mu je prednje krilo osteceno, samim time i onako slab downforce na izlasku iz zavoja postaje jos slabiji. Vjerojatno zivcano stisnuta papucica gasa dovodi do oversteera, sto uslijed slabog drzanja prednjeg kraja i lamatanja rucicama rezultira totalnim gubitkom kontrole i zanosenjem bolida udesno. Da nije bilo Hamiltona ovaj bi se zabio u zid #f1csi jk
![]() |
#769 |
Guest
|
Lol koliko kenjanja po hamiltonu, a nista drugo nije napravio od nekog vozaca koji je predvodio kolonu. Uvijek taj prvi riskira da se neki kreten poput Vettela zabije u njega, tako da smanjite malo dozivljaje. Nadam se samo da je mercedes sredio bolid, tako da ostatak moze sjest i plakat opet na kraju sezone... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
#772 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Nego, nitko ne komentira zasto smo nakon crvene zastave imali start pod SC-om ? Nije li od ove sezone bilo u pravilniku da nakon Red-Flaga ide Standing start ?
#773 |
Guest
|
|
![]() |
#774 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
#775 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Salu na stranu, od svega jucer meni je u glavi samo ostalo ono HAM trazenje od tima da Bottas stopa VET je stvarno previse. Ali to mi samo jos jasnije daje sliku da HAM misli da je Heiki Kovalainen opet u timu... Mislim da mu ovako nebi nesto ni palo na pamet da je ROS u mercedesu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
#777 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#778 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Svatko tko se imalo razumije u ovaj sport zna da je Hamilton namjerno usporio i pustio gas u zavoju. U pol zavoja jer je išao na to da Vettel spava i da si razbije prednje krilo jer se radilo o 50km/h. Potpuno prljav i nepotreban potez jednog takvog odličnog vozača. S druge strane je Vettel pukao, nije mu prvi puta i napravio to što je napravio. Nije to bila nikakva opasna vožnja, govorimo o 50 km/h. Obadvojica su trebali dobiti kaznu za nesportsko ponašanje. U trenutku kada je Hamilton morao u boks zalijepiti su Vettelu Stop & Go 10s i to je to. Stvar riješena. Još jedan takav potez Vettela i slijedi utrka ili dvije kazne. ![]() (skupio je 9 bodova, uzet će mu vozačku ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja znam samo da sam se bas fino nasmijao na situaciju, predobro je izgledalo kad ga je vettel trknuo i ferrari mu poskocio ![]()
#780 |
Guest
|
|
![]() |
|
|