|
![]() |
#6001 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bit će takvih bisera i više ... mnogo s * * nja im se dešava od kad ih je progutao VIP, na x nivoa big company corporate sheet ... posljedice su uglavnom na gore prema korisniku ... Mada se djelomično "nemaš šta" buniti, nije ti definiran / potvrđen termin dolaska tehničara. Druga je sad stvar zašto zahtjev iz prethodna dva "pokušaja" nije "prošao dalje". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6002 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
ovo je bezobrazluk da mi prvo govore kako je sve sređeno i daju mi okvirni termin kad će doć ljudi, pa niko ne dođe ni ne zove... laž broj 1... pa mi govore da će me neko nazvat isti taj dan za dogovorit termin i niko ne nazove iduća 2 dana... laž broj 2... i onda mi danas, nakon 13 dana bogte mazo, kažu da uopće nije pokrenut postupak ni pušteno u obradu moje produljenje ugovora... a šta to svi ovi prije nisu vidili? kako je ovi danas, tek nakon četvrtog poziva vidia taj "problem", tu "grešku" ? ... Sad sam iduće dane zauzet uglavnom preko dana do navečer i dijelom sam zato tia saznat termin i obavit sve to prije vikenda, a dijelom zbog prava na raskid ugovora za što mi rok istječe sutra... I onda će me još ić ucjenjivat da nemogu raskinit ugovor jer je prošlo 14 dana... Lako je sad napisat ovde ma neće ti to napravit, izaće ti u susret i produljit... al iz mog kuta, kad me dovedu u takvu situaciju kasno mi je onda ić reagirat, nemogu se ja pouzdat u neko "poštenje" njihovo i fer plej... Treba san dobit uslugu i vidit kakva je da znam na vrijeme da li tražit raskid ili je sve ok, sad neznam ništa, rok mi ističe sutra, a oni su pokazali toliku neozbiljnost da se nebi uopće čudia da me idu na silu vezat i odbiju zahtjev za raskidom ako ne pošaljem na vrijeme... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6003 |
Moderator
|
Na žalost reakcija je očekivana ... razumili smo se ![]() Lako je moguće da se gofneno ponašaju upravo zbog istjecanja odr. roka. Sad su te doveli pred gotov čin i morati ćeš se odlučiti za jednu od varijanti: a) raskid / prekid ugovora, da bude u tom nekom def. roku sa svim potrebnim koracima (mail, fax, golub pimonoša) + čestitka za poslovnost b) čekati razvoj događaja, a kada se probude i sjete nazvati za potvrditi termin tehničara onda dogovoriš kada ti odgovara tj. kada ćeš biti doma (makar to bilo i za xy dana), dakle kad tebi bude odgovaralo Treće nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6004 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pa može im poslati mail sa prigovorom/žalbom na njihov odnos prema korisniku u kojem će kronoliški nabrojati sve što mu se događalo. Onda, ako ga pokušaju zavaljati ima barem nekakav materijal da se žalio na njihovu indolentnost pa to + ispis njegovih poziva prema SZK ili koga je već zvao je dovoljan materijal da ohlade jer se ni njima ne da razvlačiti po sudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6005 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6006 |
Premium
|
nakon nekoliko laži i zavlačenja 14 dana nakon čega mi kažu da greškom uopće nisu pustili u obradu moje produljenje ugovora, i nakon mog sinoćnjeg maila s temom raskida tog produljenja, danas odma nazvali i ispričali se. Isti sekund iz rukava ponudili termin dolaska tehničara... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6007 |
Premium
|
doša danas momak s terena i spojia sve... Pohvale za rad, brz, pristojan... a sad dalje net leti... nikakvih zamjerki oko toga, download i upload vrh teški. tv... onih par free HD kanala "šteka". Znači zapinje slika non stop i nemogu se uopće gledat... Od njih svih samo nova tv hd radi ok, ostali blokaju. I da li je netko od vas uspio namjestit da se s daljinskim od "kutije" može palit i gasit TV, isto kao što se moglo sa daljinskim od prethodnog prijemnika? Sa njim sam palio i prijemnik i tv, a sada kao moram 2 daljinska koristit kako mi je rečeno od strane tehničara? 1 za prijemnik i 1 za tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#6008 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6009 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Samo ga moras upariti sa TV-om. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6010 |
Moderator
|
Pa šta si mu ljepio sliku, staviš ovo pa nek programira > http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4309 Još jedan detalj, zna se desiti (iz nekog glupog razloga) da je HDMI CEC funkcija u Kaon - u ugašena (prebaci se na ugašeno). Kad je aktivna a sa druge strane je TV koji kuži te komande onda gašenjem Kaon - a se automatski ugasi i TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6012 |
Moderator
|
Nedavno sam imao slučaj pa zato ova napomena poviše, neće odraditi samo ako je navedena funkcija ugašena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6013 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6014 |
Premium
|
hdmi CEC je bilo isključeno... ja upalia to, i napravia ovu šemu sa OK pa botun na jednom daljinskom pa na drugom pa ok opet... i nemogu sad ništa upalit hahahhaa btw nikakva uputstva od Kaona nisam dobia nego sad na gugl tražit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6015 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Isključi ga strujno, pa vidi. I daj napiši koji STB i koji TV, pa ako možemo pomoć, pomoć ćemo, a ne ovako naslipo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6016 | |
Premium
|
Citiraj:
Tv je philips 32PFL5606 (81cm) i 2 "kutije" do njega... Tehnicolor TC7200,20 i KAONMEDIA VM1200 trenutno ništa upalit nemogu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6017 |
Registered User
|
Što se tiće HD kanala, jeli ti spojen antenski kabel iz Kaona u TV? Ako je probaj njega ištekat, pa vidi onda. Kaon zna pravit smetnje kad je to spojeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6018 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6019 |
Moderator
|
Ne možeš ništa "ukakiti", ako si pogriješio u proceduri samo neće raditi tih donjih 6 tipki. Kreni iz početka. U početku ljudi znaju imati problema, pogotovo sa paljenjem / gašenjem Kaona preko daljinskog jer treba kraće držati tipku. Ako pre dugo držiš (daješ komandu), onda se Kaon ugasi i odmah upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6020 |
Premium
|
sve san pokuša. držin sekund, po sekunde, 5 sekundi, 10 sekundi... ista stvar... znam upalit el. uređaj jebemu ![]() a ništa zvaću njih ako ne sredin kroz po ure pa vidit šta kažu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6021 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Spajanje TV tunera na digitalni prijemnik i Router
Korisnik sam 3D paketa od B-net i dobio sam ove uređaje: Modem/Router: „Technicolor TC7200.20“ Digital prijemnik “SceneGate 9300” Nedavno sam kupio “TV tuner Infinity 8040 HD” s mogučnošću snimanja TV programa i neznam kako ga spojiti s gore navedenim uređajima Ima li ko da zna Evo podataka za digital prijemnik i router |
![]() |
![]() |
![]() |
#6022 |
Premium
|
sredia nekako... nema tipke na daljinskom prijemnika koju nisan stisnia 16 puta u kombinaciji sa još par drugih, i sa tv daljinskim ![]() ![]() ![]() hvala svima na pomoći i savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6023 |
Moderator
|
Ispao je Dosje X jer si cijelo vrijeme tražio Scully a stalno dobivao Mudlera ![]() Leći će to na svoje, treba se malo igrati. @Žak Taj Infinity ti igra za zemaljski (DVB-T) signal i ne treba ti u kombinaciji sa Bnet kabelskom. Šta se tiče snimanja, spoji brzi USB stick ili USB HDD na SG9300 i moći ćeš snimati željeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6024 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
inače vidia san samo da svi seru po njima, da znaju imat dosta smetnji u radu pa i nekad kad krepaju povuć i tv za sobon... edit: evo čovik ti gori obJasniJo da ti ni netriba to čudo ![]() al ima i ta opcija snimalice u njihovon riSiveru novome |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6025 |
Moderator
|
Ne, nemaš "prolaz" u scenegate - u. Može taj Infinity spojiti na drugi HDMI ulaz (HDMI2) na TV i tako gledati šta on lovi. Opet kažem, nema smisla uz Bnet / Kaona. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.05.2017. u 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6026 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 15.05.2017. u 15:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6027 |
Registered User
|
Sve mi se više ćini da je ovaj Tehnicolor napravljen idealno za brzinu 30/7,5 Mbit/s . Ovo je preko wi-fi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6028 |
Moderator
|
Može on i bolje al na žicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6029 |
Registered User
|
Meni je isto, jer i ne može više. Baš zato sam i napisao da mu je ovo izgleda idealna brzina, jer je konstantna i preko žice i preko wi-fi. Dok sam imao uključenu opciju Turbobrzi 60 nije bilo tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6030 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |