|
![]() |
#1113 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A jel ima neki sajt za komparaciju E5440 / g4560 / i5 7500 I jel moze netko napisat, ili linkat Koje su to razlike između čipseta b350 250, z270 Planiram ovu kantu pod moj komp zamjenit sa nekim novim strojem, pomogucnosti cim manje kuciste s da stane unutra rx470/570 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali ne želim više spamati, bez veze me potežeš za jezik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
običan user
|
brza je 10-15% koliko je i skuplja. A kad ti se razleti vent na njoj ili bude neki drugi amd fus u djiru ces rec da sam bio u pravu...da znas sto znaci "budget cut" nikad ne bi kupio amd niti se rugao nvidiji da je skuplja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Premium
|
Imam tri godine garancije, daj Bože da se razleti u tom razdoblju. Inače koštala me 1500 kn i nema bolje opcije za te novce. Jeftina, brza, hladna, tiha i freesync za đabalesku na nos svim hejterima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
običan user
|
mene je moja kostala 1200kn, ima 5 godina gare i kvalitetnija je otprilike koliko je i sporija, a freesync nit imam na monitoru, nit mi triba. Ja za razliku od tebe nemam tearanja slike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Premium
|
Onda si definitivno pametniji i imaš bolju karticu, moje isprike. Ja sam do sada uvijek imao trganje slike bez obzira na karticu i lag prilikom varijabilnog fpsa. Sad uz freesync igre rade super glatko u rasponu 50-75 fpsa a trganja slike nemam nikako. Ja zadovoljan, ako si ti onda su svi sretni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
Ekipa na Intelu smo ![]() Da se držimo teme, jel ima kakih novosti o Coffiju? Jel on planira biti na lga 1151?
![]() |
#1124 |
običan user
|
ja bih rekao ne 40% nego bar 400%...kad smo vec zaneseni toliko, a taj tear je prisutan od automata na ovamo, i nema smisla uzet nvidiju kad je amd bogomdan. Em jeftinija, em brza, em sto ce riknut u garantnom roku i dobit cete drugu mukte, a ako budete rudarili, isplatite je u 2 miseca...U biti, svi koji uzmu Intela ili nvidiju su u najmanju ruku nepoznavatelji tematike, drzavni neprijatelji i mozebitno teroristi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1130 |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
https://www.extremetech.com/computin...ve-immediately IDF zatvoren. Ali mene je zaintrigiralo onih par slajdova pred kraj.
![]() |
#1131 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Prema ovoj glasini požurili su i coffee lake hexe (bez ht-a). Moglo bi biti zanimljivo ljeto, pogotovo ako budu išli na postojeće mbo Intel Coffee Lake S 6 Core Desktop Processor Leaked, Core i5 Without Hyper Threading – Coffee Lake 4 Core, 8 Thread Embedded CPU Detailed Too Zatim Intel Core i7-7740K Kaby Lake X Processor Spotted With Gigabyte X299 Gaming 3 Motherboard No nekako mi zvuči malo vjerojatno da oboje dođe na ljeto tj. da kaby bude aktualana generacija samo pola godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni će biti zanimljivo zbog kvalitetnih micro a i mini itx ploče. Bit će kompatibila sigurno na Z270. Samo nisam siguran da li će vrijediti Z170. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sad sam gledo da se ne pogubim znači cofee lake pa cannon lake,kolko će cofee lake bit brži od kabija,mogli su i preskočit cofee lake i odmah preć na cannon lake ako će cofee bit 5% brži od kabija,ko da nvidia izbacuje nove grafičke koje su 5% brže od predhodnih,bar da je svaka serija 10-15% ili više brža od predhodne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Premium
|
coffee i cannonlake bi trebali postojati paralelno. Čak se šuškalo da će cannonlake biti preskočen na desktopu, te biti samo mobility verzije. Uglavnom IPC bi i dalje trebao biti isti ili sličan skylakeu, samo što bi coffee trebao donijeti core/thread bump, a cannonlake node shrink |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
čudo je taj mali intel od 450 kn, iskreno i da je duplo skuplji i dalje bi bio isplativ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Ali ne zalim se, i moram ponoviti, jako sam zadovoljan sa svojim pentiumom (toliko me kostao) ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 26.04.2017. u 00:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |