|
![]() |
#3572 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nisam zvao debelog da idemo kod bake na dogovor zbog posebnog i nadasve izuzetnog događaja: nakon neznam-ni-sam-koliko-vremena sam napravio format c: i frišku instalaciju Windowsa... Sad sam u šoku i trebat će mi bar do sutra da dođem sebi ![]() ![]() ![]() A za petak stoji-navečer se otvara lista za upis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() kak sem "poslovno" sprijecen ![]() prije pol cuke sam se cul z Bakutanerom, i nema frke kaj se nje dotikavle..jos same u srijedu se Jeltz i ja s njom dogovorimo oko menu-a i to je to.. nabrusite zubice i dobro trenirajte do petka!!!!!! pita Baka jel bi odojka morti il kaj.........neeeee,lepse mi je "klasika"...a i Paskeu bi moglo nekaj ostat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |
Super Moderators
|
Re: khemmmmmmmm
Citiraj:
![]() Kaj bu onog škampa pustila žena ili bu nekaj zmuljal??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
skampa........?:confused: ............... ![]() veli on da je svoga tela gospodar...samo neznam jel je i pubelara.... ![]() ![]() ![]() joooooooj..sad bu se Rakcina opet uvredila na ovo...skamp..... ![]() ma ,ove Zderonje su fakat jedina samsa da nas se skupi buljuk i da se dobro izzekamo i naZDEREmo!!!!! ![]() ![]() ![]() ajde sad Jeltz, ti si Cato, pisi spisak, redom, polako i citljivo... ajmo piceki,prste gore i voting buttonsice tiltat!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Super Moderators
|
Dakle-tko dolazi??? Oni koji će doći samo lokati se ne moraju zapisivati...samo za papicu ![]() Do srijede bi trebali imati popis da žena zna koliko mesa treba ispeći za Žderonje i ohladiti Žuje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() bum ja dosel....i dizem 4 prsta jer papam za dvojicu ![]() mark1z =cheff |
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Jebemumater-sad već i tramvaj vozi u tvoj kvart, ne moraš se brinut kak buš doma. Nije to kao prije kad se moralo ići na bus za Sesvete ![]() Kaj je sa ostatkom tvoje bande??? Ili BD još nije krov završio??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3581 | ||
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Mogu i ja otic u menzu i najest se, al nije fora, treba Paskea nadjebat ![]() ![]() BTW Jeltz pisi me na spisak
![]() |
![]() |
#3584 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Za razliku od onih boržuja iz Dubca:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jedno pitanje od manje upucenog - gdje to tocno se nalazite za klopu ? u petak ak sam dobro shvatio . nesto razmisljam da navratim , jer bi bio red da mi gomila ovih slova dobije i neka lica - dosad vas tek par znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 | ||
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3587 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A kaj ti mislis 'z cijeg zhepa se financirala pruga? Daj si male razmisli... ^^ To je ciljana investicija da se dupcani sigurno dopeljaju doma kad se vracaju s vesele proslave martinja! ![]()
![]() |
![]() |
#3588 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@router na krizanju vukovarske i savske otidjes na tramvaj koji vozi po vukovarskoj, jednu stanicu, kad sidjes predjes cestu na desnu stranu,pa uz desnu stranu dalje pjeske uz vukovarsku i tam di se gradi (ivana lucica) skrenes desno po putu uz pucko veleuciliste...prije nego sto dodjes do sjeverne zgrade FSB-a, pogledaj lijevo dolje di su kafici, i vidil bus bakinu kuhinju... evo ti karta ![]() [img=http://img7.imageshack.us/img7/7201/bakinakuhinja7yp.th.jpg]
![]() |
#3589 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala za kartu . Ma gadan mi je petak jer radim do 7 , mozda uspijem sutra nesto srediti da odradim to ili nesto , pa da dodjem . inace , hrana je moj posao - a imam i 94kg da to potvrde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3590 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3591 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja se potpisujem za papicu...mmmmmm.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3594 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
@ Mitzek - je je team building kod Kezelea. Dobar si ti team ![]() @ AMDjac - ako ti trebaju traperice ja ih slučajno proizvodim, pa se dogovorimo za neku realnu cifru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3596 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Paske jel imaš i nekj blaga zakopano među željezničkim pragovima, ha? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
Super Moderators
|
Dakle-do sada su svi imali vremena razmisliti. Petak/18/11/16.00-pa na dalje počinje okupljanje, papica bi bila oko 17.00. Tko je za jelo do 17.00 nek se nacrta. AMD-jcu koji će zakasniti ćemo složiti doggy bag ![]() Za sada: Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla Masni Isusek Paske??? Zed Mrkonja Zond (zadnji put si isto kao dolazio pa se predomislio večer prije, izvoli se odlučiti ![]() CatKiller??? Ostali koje ne poznam nek potvrde da ih stavim na listu. Horza će probati doći-barem na druženje i koju Žuju, Mental isto. Oni koji dolaze samo lokati i na druženje se ne trebaju pisati na listu za jelo, mogu samo napisati da dolaze da znamo koliko veliki čopor dolazi ... Ajd da vas čujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Al bum te vidio u petak kak bus se grebo za snicleke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3600 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ja se nisam prijavio za klopu
![]() |
![]() |
|
|