|
![]() |
#2131 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
nego, jel ima ko gigabyte na ryzenu, kakav im je bios u odnosu na ostale?
![]() |
![]() |
#2134 |
Ovisnik o nikotinu
Datum registracije: Sep 2010
|
Overclock_freak se družio s điđa pločama pa pričekat da javi dojmove.
![]() |
#2135 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nije losa ni Gbyte AX370-Gaming K3, sad to ili AB 350. Jebote danas tesko mozes nac posteni review koji nije zagadjen glupostima, tipa, testiramo 1500 ryzena sa vodenim hladjenjem koje kosta vise od procesora i titanom x ili 1080ti. I jos je maticna na testu na stolu, vodeno na njemu, klima u prostoru garant i temp je 55-60 u loadu....sa vodenim? Sta je onda sa normalnim coolerom tipa stock il Cryorig h5 u kucistu, a jos dolazi ljeto i temaparture u sobama budu i po 30+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, malo pretjeruju s tim nesvakidasnjim scenarijima. Sto se gigabyte ploca tice, oc freak je testirao i rekao da je zadovoljan s plocama i da su ploce ok. Cak je i neki screenshot opalio, imate u ranijim postovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Naručeno: R5 1600 C6H G.Skill TridentZ 3200C14 2x8GB M.2 960EVO 250GB Mir i tišina sljedećih 5+ godina... nadam se (2600K je toliko poživio i još bi da se ima ploča). Sad mi je lakše. Odbrojavanje do narudžbe od 2 mjeseca je gotovo ![]() ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Kakva je situacija "ispod haube" sa Gigabyte x370 K5? Na Hardware luxx stoji da ima VRM (4+3) kao i B350 gaming 3. Vjerovatno još nije ažurirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() |
#2141 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Bez brige silvertipac, bez brige ![]() ![]() Inače, ekipa gura već sada ta 2 kita doduše sa manjim frekvama, ali bude se to ispeglalo. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ajd napokon da si uzeo ![]() Inače, thermaltake mi je ponosno javio da mogu kupiti od njih bracket(dok svi drugi nude bracket đabe) Cijena je nešto sitno preko (bracket 7, ostatak poštarina)80 dolara, odgovorio sam im da mi je to jako dobra ponuda i da ću kupiti bar 5 komada, nek se nađe. Nisu normalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Gigabyte GA-AB350M-HD3 -->
ili MSI B350M GAMING PRO Cijena je gotovo ista. Vidim da ste počeli rapsravljati i o matičnima, pa da odmah iskoristim priliku i priupitam koju ploču smatrate boljom,
Gigabyte GA-AB350M-HD3 ili MSI B350M GAMING PRO Cijena je gotovo ista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
ako nvidija ne spegla drivere eventualno mozes 1060 prodat i uzet rx4xx/5xx
![]() |
![]() |
#2147 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
Meni memorija zasad ide do 3731mhz ali uz prilično loše latencije, najbolje se za sad pokazalo 3603mhz sa 16-17-17-39 1T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo da i tu napisem jer se radi o ryzenu.U nvidia temi sam pisao o tome da imam coil whine u idleu i da u loadu to nestane.Ispalo je da taj zvuk dolazi iz socketa proca i sad neznam kak da to rijesim.Da li je taichi za RMA ili? Evo video zvuka i da se vidi da nema erora nikakvih na debugu na ploci.Grafu sam eliminirao jer zvuk ocito dolazi iz socketa i mijenja se.cim se nesto radi,tj. kad je pjescani sat na desktopu,igre zvuk nestaje. https://www.dropbox.com/sh/n5fgpo584...6iZpvGCna?dl=0 Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
![]() |
#2150 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...highlight=frio
![]() |
![]() |
#2151 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Premium
|
ne kuzim ovo za zvuk? meni na mobu normalno se cuje. pa ja cu popizdit ak je kondic na novoj ploci.Moze cooler takav zvuk proizvodit? Uglavnom cuje se kao zrikavac.Pogledaj sve videe Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
![]() |
#2153 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa prstom zaustavi cooler i vidi hoce zvuk prestat. Ili ga istekaj sa ploce dok radi, samo u biosu disableaj tuljenje radi cpu fan errora. Cudo sam da cvile napajanja i grafe, al ploce jos nisam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Premium
|
Pa i meni je to cudno.Bio sam ziher da je grafa ali hvala bogu nije.Budem probao prstom zaustavit cooler kad bum doma. Ako nije cooler onda neznam.I nije cviljenje vec kao zujanje. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
![]() |
#2156 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=gFPxNAQeI8Y&t=6s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 | |
Premium
|
Citiraj:
ako bus cuo video onda se vidi da se zvuk pojacava kad idem do cpu a smanjuje prema grafi. edit:nisam jedini https://www.reddit.com/r/Amd/comment...ctrical_noise/ Sutra vracam plocu u links. Koji peh. Imam pravo na povrat novaca ili izabrat nesto drugo ako nisam zadovoljan sa proizvodom u roku 2 tjedna u Linksu? Imam kompletnu ambalazu,bundle,racun. Zna netko? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 12.04.2017. u 20:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 | |
Guest
|
Citiraj:
Links je dosta ok iz mog iskustva , imaju nekih buvica (katastrofalna dijagnostika kvara koju sam ja mnogo puta po Vinkovcima obavljao kada bi se vraćali kompovi i rekli ma otišao npr. RAM-a i zamjene za novi , a ono napajanje ošlo u hrkljuš...) ali oko reklamacije su dosta ok. |
|
![]() |
![]() |
|
|