|
![]() |
#35341 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nedostaje nešto - di su chicken wings i batkići ? Ili je to druga plata? I one rolice zelja u krastavcima... Inače, osim što je mjesto ultra kompaktno ![]()
![]() |
#35342 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Po opisu to bi bila plata Best of BBQ, to narucujem u slijedecem dolasku, a onda baby ribs. Konobar je malo veca munja, pravi brijac, zaradio je dobar tringelt. Fale im jos janjeca rebarca, nisam ih jeo sto godina, ako netko zna gdje ih u ZGu nude, neka slobodno javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35343 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas za obed : pureći batci u šalši s đumbirom, prilog je crvena riža s curryjem.
![]() |
#35344 |
driver
|
Ispekao jutros raženo-integralni kruhek koji se predao uz poriluk čušpajz sa suhim sv. rebricama... ![]()
![]() |
#35345 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja jučer zabio iznenađujuće dobre juneće ćevape iz spara, nešto domaće čiketine, par tikvica i vratinu iz igomata (40kn kg, spustili cifru)... dakle ta vratina i ovo što kupujemo po akcijskih 20kn nemaju veze s vezom. salata sa placa - paradajz, paprika, krastavac, mladi luk, rotkvice, mladi hrastov list, bučino, limun. milina jedna od ručka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35346 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Jesi radio kruh sa kiselim tijestom možda? aka sourdough |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35347 |
driver
|
Ne, klasika s Lidlovim suhim kvascem 3,5 g na pol kile mješavine brašna, po 15 deka raženog i integralnog i 20 deka bijelog, velika žlica sv. masti i 280 ml vode. Napravil sam 8 podjednakih loptica, složil u posudu za pečenje, namazal vodom da se ne skori i pred samo pečenje dva kirurška reza žiletom ![]() Pola sata na 180 C
![]() |
#35348 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() Lungić od 480g u travama i začinima, nabrzaka prepečen na tavici da ne izgubi sokove i 25 min u pecnici da se ispece iznutra (zeznuo sam se, trebalo je 20min, ali je svejedno bio sočan - na slici izgleda tamnije nego kaj je, bio je divne smeđe boje zbog korice od five spicea između ostalog). Mekan i mogao se trgat vilicom. ![]() Krumpir na kockice, kuhan 10 minuta u kipucoj vodi sa soli i zlicicu sode bikarbone, nakon toga umaljan u maslinovo ulje i zacine pa pusten oko 50min u pecnici da se stvori korica. Pivce iz moje nove najdraže pivovare. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35349 |
driver
|
danas za posni obed : salata od lignjuna ( kuhani lignjun, kapari, zelene otkoštene masline, luk, češnjak, peršin, bosiljak, papar, sol, vinski ocat i maslinovo ulje ) Kuhani lignjun ![]() Dodaci ![]() Uz to, blitva s krumpirom ![]() Final cut uz domaći raženo-integralni kruh ![]()
![]() |
#35351 |
driver
|
![]() |
#35357 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja danas odudaram od većine sa pljeskama ![]()
![]() |
![]() |
#35359 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jebeno izgleda ![]()
![]() |
![]() |
#35361 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35362 | |
driver
|
Citiraj:
"Što bi ti rekla Danice da ovako vidiš neko zelenilo, što je to ?" "Pa, orhideja valjda..." "E Danice, al si ti naivna..." ![]() I kod mene je ista "orhideja" doma, u pogonu skoro svaki dan.
![]() |
![]() |
#35363 |
Moderator
|
probaj si jednom ovakav namaz ako ljubiš ove namirnice, vidjet ću kad odstoji preko noći oćel trebat još orhideje nutra, ali prvi put sam ovo radio i okusi su fenomenalni... malo sam više hrena stavio nego što je trebalo, ali i to ćemo još vidjeti kad on meni odleži prek noći :bu_on_meni_škole_završil: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35367 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prekjučer bio s ženom u American Dollar Bar u Varaždinu, novo otvoreno. Porcije ekstra male, cijene previsoke za to što dobiš. 44kn je veliki meni, hambi i pomes ide u meni, doslovce 4 veća griza i nema hamburgera. Pričam ko netko ko ne jede malo ali ne jede ni previše. Točene pive od 14 - 20kn. Ambijent je fakat super, premalo hrane, previsoke cijene, ali je sve jako ukusno. Jučer sam navratio drugi puta u O'hara-u, još bolje nego prvi puta ![]() Meni najbolja pizza u RH. Najedem se, nije mi kasnije teško u želucu, mogu spavati normalno i bez 2L vode kraj kreveta. Jedna, jedina zamjerka O'hare su cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35368 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35369 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
To se ovi iz Osijeka šire. Nije mi jasno kako su se oni održali. Meni je tamo jedino dobro pivo i to što toče Novu rundu. Sve ostalo je toliko lažno i isforsirano da teško i opišem. Npr. u Osijeku furaju taj američki stil i onda imaju postere. Koje su ili kupili s ebaya ili skinuli neku prapovijesnu rezu i tako isprintali da se svaki piksel vidi. Hrana je isto nula bodova. Kud je malo, tud mi nije ništa posebno ukusno, ali zato košta ko svetog petra kajgana. Probao sam pulled pork sendvič koji uopće nije bio pulled pork, a za haburger ja pojedem u dva grzia a ne 4 :P Bio sam tamo u više navrata, ne svojim voljom nakog prvog puta, i apsolutno ne bih nikad više tamo išao osim popit pivo na terasu. Iako je i to preskupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|