Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.08.2011., 18:38   #1
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Team Speak 3 problem sa slušalicama

ovako jučer sam instalirao win 7, i zvuk radi normalno na slušalicama svugdje osim u TS3, kad ga uključim čujem zvuk samo na zvučnicima ali ne i na slušalicama, jel zna netko šta bi mogao biti problem? konfa je iz siga, skinio sam najnovije realtek drivere sa gigabyte stranice
Pepermint je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2011., 19:41   #2
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
hmm jesi li u samom TS podesio playback na sluške ,koje bi trebale biti vidljive (recimo meni Logitech g330)

kako podesiti:
odaberi Settings->Options->Playback i Capture i odaberi head-set koji imaš ,
ili bi ti moglo pisati recimo - sound via front pannel (ili slično ) ako su uštekane npr. naprijed na kućištu...
Oglas

Oglas
Staro 12.08.2011., 21:02   #3
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Citiraj:
Autor BSA<AK-47> Pregled postova
hmm jesi li u samom TS podesio playback na sluške ,koje bi trebale biti vidljive (recimo meni Logitech g330)

kako podesiti:
odaberi Settings->Options->Playback i Capture i odaberi head-set koji imaš ,
ili bi ti moglo pisati recimo - sound via front pannel (ili slično ) ako su uštekane npr. naprijed na kućištu...
piše mi playback mode: automatic, direct sound i windows audio session
playback device: default, speakers, realtek digital audio

nema slušalica na listi... a slušalice su malo starije, logitech precision gaming headset

probao sam se igrati sa tim postavkama na playback i capture ali bez rezultata. i u realteku sam probao staviti da su slusalice isto front speakers ali i dalje neradi u TS-u, dok u drugim stvarima(youtube, winamp, windows) sve radi normalno
Staro 13.08.2011., 17:52   #4
Opix
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
imao sam te slušalice, koliko se sječam te slušalice se spajaju preko USB-a na komp ...
odeš desno u windowsima na zvučni desni klik playback device's i tamo bi trebao viditi:
LOGITECH USB HEADSET ( tako nešto ) klikenš na to i imaš opciju SET AS DEFAULT tako nešto ... isto složiš i za recording device's
nakon toga odeš u TS3 Setting's->Options-> Capture i playback postaviš isto
znači:
Playback Device : LOGITECH USB HEADSET
Recording Device: LOGITECH USB HEADSET

e a ako idu na suho onda pikneš iza
na TS3 poštelaš oboje na DEFAULT
a u windowsima :
Playback Device : Speakers
Recording Device: Microphone
( trenutno imam tako jedne na suho mislim da bi trebalo raditi pošto koristim ts3 )
sretno
Opix je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2011., 23:28   #5
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

izgleda je problema u najnovijoj verziji TS3, neslaže se sa realtek driverima, privremeno rješenje je isključiti centralni zvučnik u opcijama, ili promjeniti 5.1 u quadraphonic ili stereo zvuk.

tako da sam isključio centralni zvučnik dok nepoprave to
Staro 14.08.2011., 01:37   #6
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
ja trenutno imam verziju 3.0.0-beta36 [build12815]
probaj skinuti odavde http://majorgeeks.com/TeamSpeak_d6404.html
pa vidi kak se ti radi i nemoj mu dati da napravi update
Staro 15.09.2014., 13:25   #7
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
Evo da malo dignem ovu temu iz mrtvih.

Naime problem je sljedeci, kolegi probijaju raznorazni zvukovi i to naravno svi u kanalu cuju. ak slusa muziku cuje se i to. i jos nekakav random generirani šum.
Probal sam sve moguce preinstalirat/maknut skroz, probali s jos dvije zvucne, usb i pci, uvijek ista stvar i s drugim sluskama... cim netko progovori, ili on, odmah se cuje

evo sample u attachu, mislim da je netko uspio opsovat na njemu, pa ako nekoga vrijedja neka ne slusa btw ovo kaj nabija je taj šum, a sve osim ts-a je ugaseno... nista osim tipkovnice i misa nije zastekano u komp, da bi moglo proizvodit tu buku...

jel netko imal slicnu situaciju i kako ju je rijesio?
Attached Files
File Type: rar ts3_recording_14_09_15_13_13_1.rar‎ (689.3 kB, 314 views)
Staro 15.09.2014., 16:03   #8
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor mujica Pregled postova
Evo da malo dignem ovu temu iz mrtvih.

Naime problem je sljedeci, kolegi probijaju raznorazni zvukovi i to naravno svi u kanalu cuju. ak slusa muziku cuje se i to. i jos nekakav random generirani šum.
Probal sam sve moguce preinstalirat/maknut skroz, probali s jos dvije zvucne, usb i pci, uvijek ista stvar i s drugim sluskama... cim netko progovori, ili on, odmah se cuje

evo sample u attachu, mislim da je netko uspio opsovat na njemu, pa ako nekoga vrijedja neka ne slusa btw ovo kaj nabija je taj šum, a sve osim ts-a je ugaseno... nista osim tipkovnice i misa nije zastekano u komp, da bi moglo proizvodit tu buku...

jel netko imal slicnu situaciju i kako ju je rijesio?
Stvarno čudan zvuk,da samo probija zvuk(jeka) rekao bih da treba smanjiti sensitivity mikrofona i smanjit mu jačinu ovdje

al ovaj zvuk nisam čuo u 3-4 godine korištenja TS-a.

Pošto ste probali druge zvučne i headsetove(pod sluške misliš na headset,tako da je mikrofon eliminiran kao neispravan? ) onda ostaje matična,iako ne znam kako bi ona tako zeznula signal preko PCI slota i preko USB-a ili nešto u blizini kompa uzrokuje tu smetnju,nešto tipa da na Nokiu 3310 stalno stižu poruke,čudan problem stvarno
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2014., 14:19   #9
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

ma uzas da. brijem da je maticna, sve ostalo je isprobano, cak i glupe stvari... uglavnom skuzih da samo lijevi kanal probija, desni ne i opet u bilo kojoj kombinaciji integrirane zvucne, usb ili pci i s bilo kojim headsetom. Nis proglasavam maticnu ranjenom.
Staro 17.09.2014., 03:06   #10
k1z+
Registered User

k1z+'s Avatar

Datum registracije: May 2011
novi bios?
k1z+ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.09.2014., 20:59   #11
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

hmmmm nis ne kosta probat mada mislim da kifla
Staro 31.03.2017., 16:14   #12
Sladjana91
Registered User

Datum registracije: Mar 2017
Problem sa teamspikom3

Cao drustvo,imam laptopt medjutim na njemu nema ulaz za mikrofon..na skajpu normalno mogu da pricam,cak i kad stavim slusalice od telefona radi super..Medjutim drustvo sa kojima igram neku igru preslo je na TC ja sam instalirala i njima pokazuje da sam online medjutim niti ja njih cujem niti oni mene..sta da radim ako neko zna.Hvala unapred
Sladjana91 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno