PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Team Speak 3 problem sa slušalicama (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=218923)

Pepermint 12.08.2011. 18:38

Team Speak 3 problem sa slušalicama

ovako jučer sam instalirao win 7, i zvuk radi normalno na slušalicama svugdje osim u TS3, kad ga uključim čujem zvuk samo na zvučnicima ali ne i na slušalicama, jel zna netko šta bi mogao biti problem? konfa je iz siga, skinio sam najnovije realtek drivere sa gigabyte stranice

BSA<AK-47> 12.08.2011. 19:41

hmm jesi li u samom TS podesio playback na sluške ,koje bi trebale biti vidljive (recimo meni Logitech g330)

kako podesiti:
odaberi Settings->Options->Playback i Capture i odaberi head-set koji imaš ,
ili bi ti moglo pisati recimo - sound via front pannel (ili slično :D) ako su uštekane npr. naprijed na kućištu...

Pepermint 12.08.2011. 21:02

Citiraj:

Autor BSA (Post 1955427)
hmm jesi li u samom TS podesio playback na sluške ,koje bi trebale biti vidljive (recimo meni Logitech g330)

kako podesiti:
odaberi Settings->Options->Playback i Capture i odaberi head-set koji imaš ,
ili bi ti moglo pisati recimo - sound via front pannel (ili slično :D) ako su uštekane npr. naprijed na kućištu...

piše mi playback mode: automatic, direct sound i windows audio session
playback device: default, speakers, realtek digital audio

nema slušalica na listi... a slušalice su malo starije, logitech precision gaming headset

probao sam se igrati sa tim postavkama na playback i capture ali bez rezultata. i u realteku sam probao staviti da su slusalice isto front speakers ali i dalje neradi u TS-u, dok u drugim stvarima(youtube, winamp, windows) sve radi normalno

Opix 13.08.2011. 17:52

imao sam te slušalice, koliko se sječam te slušalice se spajaju preko USB-a na komp ...
odeš desno u windowsima na zvučni desni klik playback device's i tamo bi trebao viditi:
LOGITECH USB HEADSET ( tako nešto ) klikenš na to i imaš opciju SET AS DEFAULT tako nešto ... isto složiš i za recording device's
nakon toga odeš u TS3 Setting's->Options-> Capture i playback postaviš isto
znači:
Playback Device : LOGITECH USB HEADSET
Recording Device: LOGITECH USB HEADSET

e a ako idu na suho onda pikneš iza
na TS3 poštelaš oboje na DEFAULT
a u windowsima :
Playback Device : Speakers
Recording Device: Microphone
( trenutno imam tako jedne na suho mislim da bi trebalo raditi pošto koristim ts3 )
sretno :)

Pepermint 13.08.2011. 23:28

izgleda je problema u najnovijoj verziji TS3, neslaže se sa realtek driverima, privremeno rješenje je isključiti centralni zvučnik u opcijama, ili promjeniti 5.1 u quadraphonic ili stereo zvuk.

tako da sam isključio centralni zvučnik dok nepoprave to

BSA<AK-47> 14.08.2011. 01:37

ja trenutno imam verziju 3.0.0-beta36 [build12815]
probaj skinuti odavde http://majorgeeks.com/TeamSpeak_d6404.html
pa vidi kak se ti radi i nemoj mu dati da napravi update :)

mujica 15.09.2014. 13:25

1 privitaka
Evo da malo dignem ovu temu iz mrtvih.

Naime problem je sljedeci, kolegi probijaju raznorazni zvukovi i to naravno svi u kanalu cuju. ak slusa muziku cuje se i to. i jos nekakav random generirani šum.
Probal sam sve moguce preinstalirat/maknut skroz, probali s jos dvije zvucne, usb i pci, uvijek ista stvar i s drugim sluskama... cim netko progovori, ili on, odmah se cuje

evo sample u attachu, mislim da je netko uspio opsovat na njemu, pa ako nekoga vrijedja neka ne slusa:) btw ovo kaj nabija je taj šum, a sve osim ts-a je ugaseno... nista osim tipkovnice i misa nije zastekano u komp, da bi moglo proizvodit tu buku...

jel netko imal slicnu situaciju i kako ju je rijesio?

Veki-os 15.09.2014. 16:03

Citiraj:

Autor mujica (Post 2661219)
Evo da malo dignem ovu temu iz mrtvih.

Naime problem je sljedeci, kolegi probijaju raznorazni zvukovi i to naravno svi u kanalu cuju. ak slusa muziku cuje se i to. i jos nekakav random generirani šum.
Probal sam sve moguce preinstalirat/maknut skroz, probali s jos dvije zvucne, usb i pci, uvijek ista stvar i s drugim sluskama... cim netko progovori, ili on, odmah se cuje

evo sample u attachu, mislim da je netko uspio opsovat na njemu, pa ako nekoga vrijedja neka ne slusa:) btw ovo kaj nabija je taj šum, a sve osim ts-a je ugaseno... nista osim tipkovnice i misa nije zastekano u komp, da bi moglo proizvodit tu buku...

jel netko imal slicnu situaciju i kako ju je rijesio?

Stvarno čudan zvuk,da samo probija zvuk(jeka) rekao bih da treba smanjiti sensitivity mikrofona i smanjit mu jačinu ovdje http://i.imgur.com/PNCtKxN.jpg

al ovaj zvuk nisam čuo u 3-4 godine korištenja TS-a.

Pošto ste probali druge zvučne i headsetove(pod sluške misliš na headset,tako da je mikrofon eliminiran kao neispravan? ) onda ostaje matična,iako ne znam kako bi ona tako zeznula signal preko PCI slota i preko USB-a ili nešto u blizini kompa uzrokuje tu smetnju,nešto tipa da na Nokiu 3310 stalno stižu poruke,čudan problem stvarno :D

mujica 16.09.2014. 14:19

ma uzas da. brijem da je maticna, sve ostalo je isprobano, cak i glupe stvari... uglavnom skuzih da samo lijevi kanal probija, desni ne:) i opet u bilo kojoj kombinaciji integrirane zvucne, usb ili pci i s bilo kojim headsetom. Nis proglasavam maticnu ranjenom.

k1z+ 17.09.2014. 03:06

novi bios?

mujica 17.09.2014. 20:59

hmmmm nis ne kosta probat mada mislim da kifla

Sladjana91 31.03.2017. 16:14

Problem sa teamspikom3

Cao drustvo,imam laptopt medjutim na njemu nema ulaz za mikrofon..na skajpu normalno mogu da pricam,cak i kad stavim slusalice od telefona radi super..Medjutim drustvo sa kojima igram neku igru preslo je na TC ja sam instalirala i njima pokazuje da sam online medjutim niti ja njih cujem niti oni mene..sta da radim ako neko zna.Hvala unapred

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13.