|
![]() |
#601 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Thermalright čabe šalje AM4 bracket (5 eura je šiping iz Njemačke). Samo treba poslati račun coolera. Danas bi mi trebao stići. Ali to je samo dio Bolt Thru Kita, ne dobije se cijeli BTK sa šerafima, podloškama i maticama. Pretpostavlja se da BTK imate pa je ovo samo base plate sa štiftovima i upper plate sa rupama za AM4 socket. No ja sam morao uzeti i BTK jer onaj koji imam sa maticom u sredini ne može na AM4, pa sam dokupio TRUE Bolt Thru Kit II koji ide na sve sokete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Ekipa koja ima am3+ cooler sa backplateom,ASUS Hero vec ima probusene rupe na ploci tako da pase i stari cooler. EDIT: Taj Hero mi se cini previse. Ko zeli takvu high end plocu neka saceka Sabertooth (ili neku varijaciju imena) koji ce bit jeftiniji a performansama neosjetno slabiji. Inace,evo jedne vijesti (neprovjereno): There's talk over at anandtech about a new chipset from AMD that's supposed to come out before intel's X299 , the codenamed 'eel' X399 that supposedly will look like this: 16C32T 8CH DDR4 200W TDP X399 Desktop verzija IZVOR Zadnje izmijenjeno od: Amd_Shill. 10.03.2017. u 07:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Registered User
|
Evo dobrih vijesti za gejmere: When we started this testing, we had no idea what the final results would be. Our best guesses were that Ryzen was going to sit between the 7700K and 5820K in most tests or suffer worse performance at resolutions above 1080P due to the DDR4 memory latency issues we saw when testing the CPU and motherboard last week. Of course, in real-world testing like this, it didn’t seem to make much of a difference, at least regarding what you would notice as a consumer. In almost all tests (things didn’t go perfectly in Far Cry Primal) the Ryzen 1800X gave the best frame rates at all resolutions, and even more so when pushed to 1440P and 2160P, where the 8-core 16-thread design of the CPU was able to relieve the GTX 1080 Ti of any bottlenecks in performance. http://www.eteknix.com/nvidia-gtx-10...vs-i7-5820k/9/ Vec se polako polira gejming i Ryzen dolazi do vrha. ![]() EDIT: Jos koji dan pa kriticari nece imati o cemu pricati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Registered User
|
U gotovo svakom testu Ryzen/1080ti je na vrhu u minimum frame rates. EDIT: To je Ryzen 1800X,ali uz malo tweakanja Ryzen 1700 se moze dovest na tu razinu,a kosta 330 dolara. Ryzen 1700 je hebeni value. Zadnje izmijenjeno od: Amd_Shill. 10.03.2017. u 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Da ne velim da je od P55 na ovamo sve to samo evolucija istog dizajna PCH. Kod AMD-a je ovo posve drugačija platforma u odnosu na s939-AM3+, sjeti se samo koliko je Intel imao problema kod prelaska sa s775 na s1156.
![]() |
![]() |
#614 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Microsoft Citiraj:
Creators update navodno izlazi 11 travnja http://wccftech.com/windows-10-creat...pped-april-11/ Zadnje izmijenjeno od: viper. 10.03.2017. u 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
može ih se slobodno potapšat po ramenu po pitanju drugog softwarea, npr. visual studio. i dalje najjači IDE na tržištu. Ali kao da nitko u MS-u nije imao pristup ryzenu prije puštanja u prodaju pa da se naprave optimizacije da čekaju spremne... ne znam kako bi to izgledalo da je intel u pitanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
preyebeno! uhvatili su korak s proizvodnim procesom,još da se dugova riješe i više ulože u R & D gdje bi im bio kraj?... ![]()
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Svježi review Taichia https://www.youtube.com/watch?v=VjGWqTFultI |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Antimićanin
|
Je, odličan layout, ali meni je na drugom mjestu iza MSI Titovke ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
Ma da, jasno... Samo ja ne referiram na cinjenicu da koriste var - nego na testiranje der8auera koje je pokazalo minimalne razlike kad je hladnjak na IHS-u i kad ima direktan kontakt sa jezgrama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
Ploča općenito nema previše na lageru, a i kad dođu odmah se prodaju, bar u trgovinama koje ja pratim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Na kapaljku stižu. Danas/sutra valjda neka pošiljka veća u EU stiže. Drugi tjedan će ih biti...nadamo se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|