Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.11.2005., 15:32   #31
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by HR_Swarm dude
Dobro ako je ULi chipset posebno napravljen,respect; ali Biostarova matična koje ima u Kvarku nema AlI-ULI chipset,već nForce 4 ultra i njemu nije primarna namjena imati AGP i PCI-E
E vidis, onda se mi ocito nismo u potpunosti razumjeli jer sam ja pricao upravo o plocama sa tim Uli chipsetom. To je relativno novi chipset i slozen je vise nego solidno. Ploce bazirane na njemu su mrak, do sad se ljdui ne zale na drivere... definitivno dobar odabir za nekog tko prelazi sa AGP platforme, a ne zeli mijenjat grafu.

Eto toliko.. ti si ocito mislio na neka od mnogo starijih rjesenja (koja sam prije spominjao).

Uglavnom... eto sad se razumijemo Valjda
JC Denton je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2005., 16:42   #32
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
...na koje se to tocno marke ploca odnosi jer me sad ovo zanima,imam agp grafu ali ne bi bilo lose imati i jedno i drugo na ploci kad to tako dobro dela i gdje ih ima uzeti !!!....
Staro 10.11.2005., 16:47   #33
shadowman
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Za sada ima samo asrock, model 939dual-sata2, jetway i chaintech su najavili i prestavili prototip ploče sa uli1695 chipsetom ( trebale bi se nać na tržištu kroz 11 i 12 mjesec).
asrock imaš kupiti u h2-shop-u i mislim da je nudi diskont24 cijena je oko 520 kuna.
shadowman je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2005., 17:22   #34
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Heh....taj Uli-jev chipset je ludnica....bit će bolja stvar od nForce4 SLI i Atijevog Crossfire.....na referentnoj ploči se na PCI-e 16x utor ušteka kartica, koja na sebi ima 2 utora PCI-e 8x, stave se dvije GeForce-ice u SLI i radi bez beda, a rezultati jednaki ko na nForce-u....još kad doće verzija chipseta sa 2 PCI-e 16x utora....mmmm....a AGP i PCI-e na jednoj ploči jedino sa tim chipsetom funkcjonira kak spada, na ostalim pločama nije AGP nego XGP utor, u biti PCI utor u "obliku2 AGP-a....na njima često znaju neradit jače karice zbog male propusnosti PCI utora....a na ULI-u sam gledo kako se sastavio crossfire sa jednom AGP i jednom PCE-e grafom, te je stvar šljakala, driveri su normalno prijavljivali "Crossfire enabled"
Mrak chipset, nema šta....
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2005., 20:32   #35
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Originally posted by JC Denton
Uglavnom... eto sad se razumijemo Valjda
Razumijemo se.Ja mišljah na nForce 4 Ultra i ostale čipsete sa XGP utorom pored PCI-E.
Inače kakvi su Uli chipseti?Do sada nisam ih vidio na testovima matičnih u časopisima

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2005., 22:49   #36
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by HR_Swarm dude

Inače kakvi su Uli chipseti?Do sada nisam ih vidio na testovima matičnih u časopisima
Pa po onom što sam čitao po netu - chipset je odličan! Samo mi se čini da neće puno proizvođača tako brzo izbacit ploču-što je prava šteta, ako se mene pita.

Chipset je brz, stabilan, driveri izgleda nemaju nekih mušica... mislim da bi se oko njega mogla napravit solidna "power user" ploca...i to po povoljnoj cijeni. E sad je samo pitanje da li ce se to dogodit.
JC Denton je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na