|
![]() |
#31 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Eto toliko.. ti si ocito mislio na neka od mnogo starijih rjesenja (koja sam prije spominjao). Uglavnom... eto sad se razumijemo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...na koje se to tocno marke ploca odnosi jer me sad ovo zanima,imam agp grafu ali ne bi bilo lose imati i jedno i drugo na ploci kad to tako dobro dela i gdje ih ima uzeti !!!....
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Za sada ima samo asrock, model 939dual-sata2, jetway i chaintech su najavili i prestavili prototip ploče sa uli1695 chipsetom ( trebale bi se nać na tržištu kroz 11 i 12 mjesec). asrock imaš kupiti u h2-shop-u i mislim da je nudi diskont24 cijena je oko 520 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Heh....taj Uli-jev chipset je ludnica....bit će bolja stvar od nForce4 SLI i Atijevog Crossfire.....na referentnoj ploči se na PCI-e 16x utor ušteka kartica, koja na sebi ima 2 utora PCI-e 8x, stave se dvije GeForce-ice u SLI i radi bez beda, a rezultati jednaki ko na nForce-u....još kad doće verzija chipseta sa 2 PCI-e 16x utora....mmmm....a AGP i PCI-e na jednoj ploči jedino sa tim chipsetom funkcjonira kak spada, na ostalim pločama nije AGP nego XGP utor, u biti PCI utor u "obliku2 AGP-a....na njima često znaju neradit jače karice zbog male propusnosti PCI utora....a na ULI-u sam gledo kako se sastavio crossfire sa jednom AGP i jednom PCE-e grafom, te je stvar šljakala, driveri su normalno prijavljivali "Crossfire enabled" ![]() Mrak chipset, nema šta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Inače kakvi su Uli chipseti?Do sada nisam ih vidio na testovima matičnih u časopisima
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Chipset je brz, stabilan, driveri izgleda nemaju nekih mušica... mislim da bi se oko njega mogla napravit solidna "power user" ploca...i to po povoljnoj cijeni. E sad je samo pitanje da li ce se to dogodit.
![]() |
![]() |
|
|