|
![]() |
#1 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Došlo je vrijeme da zamijenim ovaj svoj mob i sada da imam para zel bo k750 ali pošto nemam baš toliko gledam između SonyEricsson V600 i Samsung D500 i sada se nemrem odlučiti ,cijena bi bila tu negdje (D500 nešto skuplji) ,pa da vidim što vi mislite o njima i na kraju i koji da zemem....
![]() |
#2 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
od tih bi uzeo bi samsunga d500. Definitivno ! ima ga jedan iz mog razreda i čisto fin mob ! Ali po meni su nokije daleko najbolji mobiteli. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Koliko love kanis dati za mobitel ? i da li kupujes u ducanu ili oglasniku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Man
|
Gledam kupiti u vipu ,s tim da d500 mogu dobiti preko poslovne ponude tako da je cijena slična tj. 1600 kn što mi je ujedno i maksimum za dati
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Motorola v3 to je pravi mob jedino kaj ga nemreš najt u vipu nego u t-com 300-tarifa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ne kupuj samsunga ako boga znaš. samo šminka i ništ više. a ni sony ericson-nakon nekog vremena odu kontakti za punjenje pa moraš svako malo gledat jel se mobitel uopće puni. a i joystick se sjebe. rađe ubodi neku nokiu s manje feautura |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
juppi, ja bum sad za rođendan dobio od K750i... čini se ok mob.makar mi to nikad nije igralo veliku ulogu u životu, već se furam na nekoj staroj nokiji 3 god ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
memorija od samo 5.5 mb i kućište koje puca ko staklo. doduše u paketu dolazi kabel, software i handsfree, ali svejedno bolji je v620. d500 ima ju 2-ca iz razreda, ludilo mobitel.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() to je odličan mob, ja bi taj (imam K700i):burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo sam pogledao , za tu lovu iz vip onude uzeo bi Motorolu V360 zato jer : 1. Ima mp3 , video , BT 2. ima utro za mem. kartice 3. cijena je vise nego ok . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Samo da ti kažem... Ovo kaj gledaš su sve IGRAČKE. Kupi pošteni mobitel sa symbain/windows OSom. Jebeš to kaj lepo zgleda. D500 je smeće. Smeće. Smeće. Il kupi 3310 il pošteni mobitel. Ove sve šminke su zaku*ac. Samsung je uvjek bio koma. SE je nekada bio dobar ovo u zadnje vrijeme koma. O k700 nebi ni htio počet... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kupi Ericcson T28 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | ||
The Man
|
Citiraj:
![]() Platio 3,5 k kuna Citiraj:
![]() Oba riknuta ili poluriknuta sakupljaju prašinu u ladici....
![]() |
![]() |
#20 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]() Ke fali samasungu? ![]() A da kazem za nokie 3310, nenadjebiv, ove nove sljuka teska, svaka druga crkne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
JA imo v500, v525 i imam v547 dobri mobiteli al baterije su im sljuka ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
The Man
|
Citiraj:
Ako je čitav ,prije koju godinu sa njih desetak sam gađao jednog dosadnog mačka .... ![]() E da odmah svi su bez baterija jer sam njih prodao ili poklonio....
![]() |
![]() |
#25 | |
The Man
|
Citiraj:
A opet svi su preveliki ,dobro osim panasonica x700 ,ali to je panasonic kojem ne vjerujem
![]() |
![]() |
#26 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Pet godina radi bez problema. Sa orginalnom baterijom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() Kaj ga puniš tri puta dnevno...
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
|
Ja isto imam originalnu bateriju, drži oko dan i pol, dva ak ne razgovaram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam korisnik 3 takve nokie (simpa, tele2, VIP ![]() Svi skupi mobiteli kao sto je D500, K750i...da ne nabrajam...su govna koja u biti ne vrjede 20€. Zbog trenda ima je cijena takva kakva je ![]() A koji će kurac ikome mobitel od 3k kuna:confused: Šta češ ti to raditi snjim bogtemazo? Možeš slušat mp3...MOŠ MISLIT! Kupi mp3 player i stavi si puno više pjesama nego što ti stane na sranje od mobitela. Samo češ ga vući po servisima i jebavat ćeš se snjim. Pa jel vi znate koji s novci 3.000,00 kuna?? Šta se sve korisno može kupiti za taj novac a manijaci bi to dali za MOBITEL??? bezveze... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ak hoces mp3 kupi engage imam ga ja i sve super više ne kupujem nikaj kaj nema symbian. Nije više skup za ono kaj nudi jedino je malo velik no neces ga kad ti crkne morat drzat u ladici na tavanu nego ces moc nadograđivat kuću s njime ak ti fali cigla ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|