![]() |
OT: Koji mobitel
Došlo je vrijeme da zamijenim ovaj svoj mob i sada da imam para zel bo k750 ali pošto nemam baš toliko gledam između SonyEricsson V600 i Samsung D500 i sada se nemrem odlučiti ,cijena bi bila tu negdje (D500 nešto skuplji) ,pa da vidim što vi mislite o njima i na kraju i koji da zemem....
|
od tih bi uzeo bi samsunga d500. Definitivno ! ima ga jedan iz mog razreda i čisto fin mob !
Ali po meni su nokije daleko najbolji mobiteli. :beer: :beer: |
Citiraj:
Ovaj samasung je cist dobar |
Uzmi samsung imaju ga 3 moja frenda i svima je dobar:D
|
Citiraj:
|
Koliko love kanis dati za mobitel ? i da li kupujes u ducanu ili oglasniku?
|
Gledam kupiti u vipu ,s tim da d500 mogu dobiti preko poslovne ponude tako da je cijena slična tj. 1600 kn što mi je ujedno i maksimum za dati
|
Motorola v3 to je pravi mob jedino kaj ga nemreš najt u vipu nego u t-com 300-tarifa.
|
ne kupuj samsunga ako boga znaš. samo šminka i ništ više. a ni sony ericson-nakon nekog vremena odu kontakti za punjenje pa moraš svako malo gledat jel se mobitel uopće puni. a i joystick se sjebe. rađe ubodi neku nokiu s manje feautura
|
juppi, ja bum sad za rođendan dobio od K750i...
čini se ok mob.makar mi to nikad nije igralo veliku ulogu u životu, već se furam na nekoj staroj nokiji 3 god :D |
Citiraj:
memorija od samo 5.5 mb i kućište koje puca ko staklo. doduše u paketu dolazi kabel, software i handsfree, ali svejedno bolji je v620. d500 ima ju 2-ca iz razreda, ludilo mobitel. |
Citiraj:
to je odličan mob, ja bi taj (imam K700i):burn: |
Uzmi samsungića odmah.
|
Malo sam pogledao , za tu lovu iz vip onude uzeo bi Motorolu V360 zato jer : 1. Ima mp3 , video , BT 2. ima utro za mem. kartice 3. cijena je vise nego ok .
|
Samo da ti kažem... Ovo kaj gledaš su sve IGRAČKE. Kupi pošteni mobitel sa symbain/windows OSom. Jebeš to kaj lepo zgleda. D500 je smeće. Smeće. Smeće.
Il kupi 3310 il pošteni mobitel. Ove sve šminke su zaku*ac. Samsung je uvjek bio koma. SE je nekada bio dobar ovo u zadnje vrijeme koma. O k700 nebi ni htio počet... :smoke: |
Kupi Ericcson T28:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Platio 3,5 k kuna Citiraj:
Oba riknuta ili poluriknuta sakupljaju prašinu u ladici.... |
Citiraj:
Ke fali samasungu?:rolleyes: A da kazem za nokie 3310, nenadjebiv, ove nove sljuka teska, svaka druga crkne:smoke: http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
JA imo v500, v525 i imam v547 dobri mobiteli al baterije su im sljuka:smoke: |
Citiraj:
Ako je čitav ,prije koju godinu sa njih desetak sam gađao jednog dosadnog mačka .... :D .....može E da odmah svi su bez baterija jer sam njih prodao ili poklonio.... |
Citiraj:
A opet svi su preveliki ,dobro osim panasonica x700 ,ali to je panasonic kojem ne vjerujem |
Citiraj:
Pet godina radi bez problema. Sa orginalnom baterijom:D |
Citiraj:
Kaj ga puniš tri puta dnevno... |
Ja isto imam originalnu bateriju, drži oko dan i pol, dva ak ne razgovaram.
|
Citiraj:
Ja sam korisnik 3 takve nokie (simpa, tele2, VIP :D) i nikad nisam imao problema ni sa jednom. Svi skupi mobiteli kao sto je D500, K750i...da ne nabrajam...su govna koja u biti ne vrjede 20€. Zbog trenda ima je cijena takva kakva je :( A koji će kurac ikome mobitel od 3k kuna:confused: Šta češ ti to raditi snjim bogtemazo? Možeš slušat mp3...MOŠ MISLIT! Kupi mp3 player i stavi si puno više pjesama nego što ti stane na sranje od mobitela. Samo češ ga vući po servisima i jebavat ćeš se snjim. Pa jel vi znate koji s novci 3.000,00 kuna?? Šta se sve korisno može kupiti za taj novac a manijaci bi to dali za MOBITEL??? bezveze...:smoke: |
Ak hoces mp3 kupi engage imam ga ja i sve super više ne kupujem nikaj kaj nema symbian. Nije više skup za ono kaj nudi jedino je malo velik no neces ga kad ti crkne morat drzat u ladici na tavanu nego ces moc nadograđivat kuću s njime ak ti fali cigla :D i btw baterija u ngageu je sranje ja imam 2 i moram ih punit svaki 2 ili 3 dan a ako igram ili slusam mp3 svaki dan. Ali cu si kupit bateriju iz ngage qd jer je puno jaca.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |