|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Disk defragment problem
Imam Windows millenium i kad pokrenem DiskDefragmenter HD-a nakon 10% dolazi mi poruka: "Windows cannot finish defragmenting this drive because it has encountered a problem. To repair your drive click ScanDisk and then try defragmenting again". Uradio sam ScanDisk (Through, fix errors) i nakon pola sata skeniranja dolazi poruka da nije pronašao nijednu grešku. Opet pokrenem DiskDefragmenter i opet nakon 10 % dolazi ista poruka. Isto se događa i nakon restarta itd. Zna li ko u čemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj defragmentirati sa Diskeeperom 9.0
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Najprije s programom Eraser izbriši unused space i onda defragmentiraj ili s Diskeeperom ili s PerfectDiskom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
a da lijepo formatiraš disk i staviš xp gore!! mislim da bi to lijepo riješilo sve probleme, jer ME je najgori windows koji postoji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ne kužim kakav je to disk na kojemu THROUGH scan traje pola sata (500 Mb??? ![]() Imao sam se priliku družiti s Me-om, ali svaki kua malo zahtijevniji (2 aplikacije odjednom : lol2 : ) traži restart, a bilo je 386 Mb rama i tako...Xp preporod ![]() si probao u safe modu (meni je to pomagalo) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|