![]() |
Disk defragment problem
Imam Windows millenium i kad pokrenem DiskDefragmenter HD-a nakon 10% dolazi mi poruka:
"Windows cannot finish defragmenting this drive because it has encountered a problem. To repair your drive click ScanDisk and then try defragmenting again". Uradio sam ScanDisk (Through, fix errors) i nakon pola sata skeniranja dolazi poruka da nije pronašao nijednu grešku. Opet pokrenem DiskDefragmenter i opet nakon 10 % dolazi ista poruka. Isto se događa i nakon restarta itd. Zna li ko u čemu je problem. |
Probaj defragmentirati sa Diskeeperom 9.0
|
Najprije s programom Eraser izbriši unused space i onda defragmentiraj ili s Diskeeperom ili s PerfectDiskom.
|
jel hard ima bad sectora?
|
a da lijepo formatiraš disk i staviš xp gore!!
mislim da bi to lijepo riješilo sve probleme, jer ME je najgori windows koji postoji... |
ne kužim kakav je to disk na kojemu THROUGH scan traje pola sata (500 Mb??? :D ), tako da sumnjam da je ostatak konfiguracije sposoban za Xp...radije se prebaci na 98-icu u tom slučaju.
Imao sam se priliku družiti s Me-om, ali svaki kua malo zahtijevniji (2 aplikacije odjednom : lol2 : ) traži restart, a bilo je 386 Mb rama i tako...Xp preporod :beer: si probao u safe modu (meni je to pomagalo) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |