|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
problem sa titlovima na lcd-u
poštovanje svima koji prate ovaj forum..imam jedan problem koji najvjerojatnije nitko ovde nije čuo niti ima iskustva s tim (nadam se da griješim )ovako,skinem neki film na komp,pronađen odgovarajuče titlove,pokrenem film BSPlayerom,sve super pašu titlovi,ali kad taj film sa tim istim titlovima stavim na usb,prištekam na lcd televizor,pokrenem film,titlovi više ne pašu,ne pašu u smislu da kasne kad netko nešto veli u filmu ..nadam se da razumijete kaj pišem..ajmo maheri pomozite ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ocito je lcd televizor u banani.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nino tebi je očito glava v banani |
|
|
|
|
|
#5 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni je odavno glava u banani, a tebi je potrebno dodatno pojasnjenje. Taj tvoj tv marke lcd televizor nam nedaje u guglu nikakav rezultat sa kojim bi barem mogli krenuti sa rjesavanjem problema. Davnih dana sam radio na blagajni bara na brodu. Lik: jedno pivo molim Ja: Heineken ili Peroni? Lik: Si (Da) ...kuis? 😋
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
3 su mogucnosti problema sa titlovima. 1. titlovi su nesipravni ... to smo u startu eliminirali da nije slucaj , ... ja osobno rucno skinem titlove i stavim ih unutar foldera od filma - navika ![]() 2. hardver od TV-a ... nemožeš mjenjat 3. softver od TV-a , postavke unutar pojedinih izbornika TV-a i firmware Kreni od updejtanja firmwera tj softvera od telkaca. Kako što nino kaže da nam je barem dao marku i model, al ni to nista ne znaci ako TV nema podrsku ... Imao sam slucaj sa LG TV-om MAY 2016 godina je model ... morao sam azurirati zadnji firmware da bi telkac prikazao dijakriticke znakove č, ć, đ, š i ž u titlovima.
/connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 17.01.2017. u 01:28. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
|