PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   problem sa titlovima na lcd-u (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=283477)

garynumber77 16.01.2017. 16:27

problem sa titlovima na lcd-u

poštovanje svima koji prate ovaj forum..imam jedan problem koji najvjerojatnije nitko ovde nije čuo niti ima iskustva s tim (nadam se da griješim :D )
ovako,skinem neki film na komp,pronađen odgovarajuče titlove,pokrenem film BSPlayerom,sve super pašu titlovi,ali kad taj film sa tim istim titlovima stavim na usb,prištekam na lcd televizor,pokrenem film,titlovi više ne pašu,ne pašu u smislu da kasne kad netko nešto veli u filmu :wtf2:..nadam se da razumijete kaj pišem..ajmo maheri pomozite :chears:

nino 16.01.2017. 16:57

Ocito je lcd televizor u banani.

demetrius 16.01.2017. 17:33

meni od 50 filmova na možda 1 ne štima usklađenost prijevoda na tv,ali na lg tvu imam to svi imaju,uštimavanje prijevoda u opcijama,mogu ubrzat i usporit prijevod.

garynumber77 16.01.2017. 19:50

nino tebi je očito glava v banani

nino 16.01.2017. 20:11

Citiraj:

Autor garynumber77 (Post 3011341)

Meni je odavno glava u banani, a tebi je potrebno dodatno pojasnjenje.

Taj tvoj tv marke lcd televizor nam nedaje u guglu nikakav rezultat sa kojim bi barem mogli krenuti sa rjesavanjem problema.

Davnih dana sam radio na blagajni bara na brodu.
Lik: jedno pivo molim
Ja: Heineken ili Peroni?
Lik: Si (Da)

...kuis? 😋

Blue Spirit 17.01.2017. 00:10

3 su mogucnosti problema sa titlovima.

1. titlovi su nesipravni ... to smo u startu eliminirali da nije slucaj , ... ja osobno rucno skinem titlove i stavim ih unutar foldera od filma - navika :D

2. hardver od TV-a ... nemožeš mjenjat

3. softver od TV-a , postavke unutar pojedinih izbornika TV-a i firmware

Kreni od updejtanja firmwera tj softvera od telkaca.

Kako što nino kaže da nam je barem dao marku i model, al ni to nista ne znaci ako TV nema podrsku ...

Imao sam slucaj sa LG TV-om MAY 2016 godina je model ... morao sam azurirati zadnji firmware da bi telkac prikazao dijakriticke znakove č, ć, đ, š i ž u titlovima.

tizhu 18.01.2017. 15:43

Citiraj:

Autor nino (Post 3011348)
Davnih dana sam radio na blagajni bara na brodu.
Lik: jedno pivo molim
Ja: Heineken ili Peroni?
Lik: Si (Da)

...kuis? 😋

nisi pazio
pošto je rekao Si onda to znači Peroni. ako je rekao Ja onda heineken :chears:

Mommistake 18.01.2017. 15:55

Citiraj:

Autor garynumber77 (Post 3011341)

Čovjek ti je i više nego dobro rekao.

Prvo, nisi naveo niti koji je tv niti koji je firmware (software).

Drugo, vjerojatno je do sotware-a.

Treće, 90% tv-a ima mogućnost sinkronizacije titlova. Pa vjerojatno tako i tvoj.

Karlo2436 19.01.2017. 03:15

Citiraj:

Autor garynumber77 (Post 3011271)
poštovanje svima koji prate ovaj forum..imam jedan problem koji najvjerojatnije nitko ovde nije čuo niti ima iskustva s tim (nadam se da griješim :D )
ovako,skinem neki film na komp,pronađen odgovarajuče titlove,pokrenem film BSPlayerom,sve super pašu titlovi,ali kad taj film sa tim istim titlovima stavim na usb,prištekam na lcd televizor,pokrenem film,titlovi više ne pašu,ne pašu u smislu da kasne kad netko nešto veli u filmu :wtf2:..nadam se da razumijete kaj pišem..ajmo maheri pomozite :chears:

Bsplayer ti je nakon pokretanja izbacio sve titlove za taj film.Ti si označio titl točno po nazivu filma ii tilovi ti kasne na TV-u.Isprobaj i druge titlove koje ti Bsplayer izbaci neovisno o uploaderu pa i engleske titlove. Možeš otići na stranicu titlovi. com i tamo pod komentarima pročitaj za koje sve verzije titl odgovara. Možeš skinuti neku drugu verziju tog filma.Alternativno probaj presnimiti na neki drugi USB i u konačnici da li ti i na drugim filmovima na TV-u titlovi kasne.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10.