![]() |
problem sa titlovima na lcd-u
poštovanje svima koji prate ovaj forum..imam jedan problem koji najvjerojatnije nitko ovde nije čuo niti ima iskustva s tim (nadam se da griješim :D )
ovako,skinem neki film na komp,pronađen odgovarajuče titlove,pokrenem film BSPlayerom,sve super pašu titlovi,ali kad taj film sa tim istim titlovima stavim na usb,prištekam na lcd televizor,pokrenem film,titlovi više ne pašu,ne pašu u smislu da kasne kad netko nešto veli u filmu :wtf2:..nadam se da razumijete kaj pišem..ajmo maheri pomozite :chears: |
Ocito je lcd televizor u banani.
|
meni od 50 filmova na možda 1 ne štima usklađenost prijevoda na tv,ali na lg tvu imam to svi imaju,uštimavanje prijevoda u opcijama,mogu ubrzat i usporit prijevod.
|
nino tebi je očito glava v banani
|
Citiraj:
Taj tvoj tv marke lcd televizor nam nedaje u guglu nikakav rezultat sa kojim bi barem mogli krenuti sa rjesavanjem problema. Davnih dana sam radio na blagajni bara na brodu. Lik: jedno pivo molim Ja: Heineken ili Peroni? Lik: Si (Da) ...kuis? 😋 |
3 su mogucnosti problema sa titlovima.
1. titlovi su nesipravni ... to smo u startu eliminirali da nije slucaj , ... ja osobno rucno skinem titlove i stavim ih unutar foldera od filma - navika :D 2. hardver od TV-a ... nemožeš mjenjat 3. softver od TV-a , postavke unutar pojedinih izbornika TV-a i firmware Kreni od updejtanja firmwera tj softvera od telkaca. Kako što nino kaže da nam je barem dao marku i model, al ni to nista ne znaci ako TV nema podrsku ... Imao sam slucaj sa LG TV-om MAY 2016 godina je model ... morao sam azurirati zadnji firmware da bi telkac prikazao dijakriticke znakove č, ć, đ, š i ž u titlovima. |
Citiraj:
pošto je rekao Si onda to znači Peroni. ako je rekao Ja onda heineken :chears: |
Citiraj:
Prvo, nisi naveo niti koji je tv niti koji je firmware (software). Drugo, vjerojatno je do sotware-a. Treće, 90% tv-a ima mogućnost sinkronizacije titlova. Pa vjerojatno tako i tvoj. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |