Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.08.2016., 19:01   #23461
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
stari moj, ti puno toga mislis ali malo toga znas.

Rimac firma ima svoje dijelove na Koenigsegg autu. Mora da je i christian koenigseg uzeo rimca da mu radi na autima jer mu je dobro zamazao oci, jer tko je taj christian, sto on zna. A nije da nije mogao platiti bilo koga da mu radi.
evo da ti skratim googlanje http://koenigsegg.com/partners/rimac-automobili/

auto vozi i po stazi i po cesti, da samo pratis njihovu starnicu na fejsu vec bi ti puno toga bilo jasnije. zadnje evo recimo je Juraj Sebalj vozio na grobniku, imas i na youtubeu.

i ono sto meni nije jasno, sto to ljudi ocekuju danas.

znaci, da moras biti sirotinja, genije, i humanitarac, jer ako nisi, onda nisi vrijedan.
Decko je pametno iskoristio novac koji mu je bio dostupan, a ako ima ista zakonski sumnjivo, tu su "institucije: kako se popularno kaze.

sacekaj jos tjedan dva, izlazi review od strane stranih i domacih casopisa, jer je auto bio na testiranjima sa novinarima.

velis drag je smijurija. Vidim da si veliki poznavatelj auta i ubrzanja pa dalje necu. Da samo malo opet izgooglas vidio bi koliko tesla a koliko rimac imaju od 0-100. Pa postoje fizikalna ogranicenja mehanickog gripa guma i podloge neovisno o snazi motora. MOzes imati auto sa 3000ks ali opet nece ici 1 sekundu do 100. shvacas.

i opet, izgooglaj si malo o zuckerbergu pa da vidis kako je "lako" nesto stvoriti. Frajer je maznuo ideju odnosno prvu verziju od kolege s faksa. Ostatak je povijest. NO da ju ti maznes ili ja ili 99.9% ostale ekipe ne vjerujem da bi postigli ni blizu sto je on postigao. Na kraju krajeva, bilo je socijalnih mreza i prije fejsa, (myspace, itd) a gdje su oni sad.
Ili bill gates. isti K.

sad je problem sto je rimac kupio gotove baterije i motore, za pocetak, i onda razvijao, nadogradjivao, implementirao, a nakandno i samostalno razvijaju svoje verzije?

onda ni elon musk nista ne vrijedi po tome. znas tko je on pretpostavljam.

a ovo za odmagliti me samo nasmijalo. Izazivam te da i ti odmaglis pa vidis kako je to "lako".
Ja se u dosta stvari slažem s tobom, i ne želim umanjiti ništa što je on napravio.
Da je napravio nešto revolucionarno - nije, ali opet tko je branio bilo kome drugom da napravi to isto (uz uvjet da taj bilo tko isto ima tatu/tetka/babu koja će mu to sve isfinancirati, ili da može naći sponzore) i da napravi firmu i ime od svega toga.
Tako da mu ja svejedno skidam kapu.

Mene ne smeta što je krenuo već s puno para koje mu je stari "zaradio" na ovaj ili onaj način ili što je samo iskoristio već postojeće tehnologije koje je samo pokupovao i sklepao skupa (pretjerujem i karikiram ali nije ni daleko od istine, barem u početku bilo) ili što "nije humanitarac" ili što god se navodi - mene smeta to što on pokušava cijeli svijet uvjeriti da je on jadan krenuo polako i bez para i da je sve sam svojom mukom stekao.

Dakle čovjek doslovno želi stvoriti sliku o sebi koja je neistinita, i to mediji uspješno prenose i šire dalje

Samo treba biti čovjek i reći "imao sam sreće što sam došao iz obitelji pune para".
I to je to. Ovako radi budale od ljudi.
Igorr je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2016., 19:25   #23462
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
sve 5, slazem se, ali dajte ljudi, pa tko je ikad to napravio?
Ima na stotine zlatne mladezi kojima je vrhunac voziti ferrari i zujati okolo po cajkama i jahtama. I tako cijeli zivot. Da li tko od njih javno govori ja dolazim iz obitelji sa puno para pa eto sada drkam kuxac.

Mate je to okrenuo u potpuno drugom smjeru, i to pozitivnom, koliko god se pojedinci trudili omalovazavati njihov trud. Uspio je polako skupiti odlican tim ljudi, i na kraju krajeva, on ni ne treba znati sve raditi, ali kao organizator, vodja i menadzer stvara jednu pozitivnu pricu u ovoj cijeloj zabokracini od hrvatskog poduzetnistva. A da ne spominjemo koliko njegovo ime promice "Made in Croatia" slogan.

Rimac firma zaposljava preko 150 ljudi, placaju doprinose i pristojne place. Za jednu mladu firmu vise nego hvale vrijedan rezultat. Svi seratori da se skupe na jednu hrpu i da im se da 300 mil dolara ne bi uspjeli stvoriti sto su oni stvorili za 5-6 godina.

garantirano.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2016., 22:05   #23463
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Ufff, ovo je šamar

Citiraj:
stari moj, ti puno toga mislis ali malo toga znas.

Rimac firma ima svoje dijelove na Koenigsegg autu. Mora da je i christian koenigseg uzeo rimca da mu radi na autima jer mu je dobro zamazao oci, jer tko je taj christian, sto on zna. A nije da nije mogao platiti bilo koga da mu radi.
evo da ti skratim googlanje http://koenigsegg.com/partners/rimac-automobili/

auto vozi i po stazi i po cesti, da samo pratis njihovu starnicu na fejsu vec bi ti puno toga bilo jasnije. zadnje evo recimo je Juraj Sebalj vozio na grobniku, imas i na youtubeu.

i ono sto meni nije jasno, sto to ljudi ocekuju danas.

znaci, da moras biti sirotinja, genije, i humanitarac, jer ako nisi, onda nisi vrijedan.
Decko je pametno iskoristio novac koji mu je bio dostupan, a ako ima ista zakonski sumnjivo, tu su "institucije: kako se popularno kaze.

sacekaj jos tjedan dva, izlazi review od strane stranih i domacih casopisa, jer je auto bio na testiranjima sa novinarima.

velis drag je smijurija. Vidim da si veliki poznavatelj auta i ubrzanja pa dalje necu. Da samo malo opet izgooglas vidio bi koliko tesla a koliko rimac imaju od 0-100. Pa postoje fizikalna ogranicenja mehanickog gripa guma i podloge neovisno o snazi motora. MOzes imati auto sa 3000ks ali opet nece ici 1 sekundu do 100. shvacas.

i opet, izgooglaj si malo o zuckerbergu pa da vidis kako je "lako" nesto stvoriti. Frajer je maznuo ideju odnosno prvu verziju od kolege s faksa. Ostatak je povijest. NO da ju ti maznes ili ja ili 99.9% ostale ekipe ne vjerujem da bi postigli ni blizu sto je on postigao. Na kraju krajeva, bilo je socijalnih mreza i prije fejsa, (myspace, itd) a gdje su oni sad.
Ili bill gates. isti K.

sad je problem sto je rimac kupio gotove baterije i motore, za pocetak, i onda razvijao, nadogradjivao, implementirao, a nakandno i samostalno razvijaju svoje verzije?

onda ni elon musk nista ne vrijedi po tome. znas tko je on pretpostavljam.

a ovo za odmagliti me samo nasmijalo. Izazivam te da i ti odmaglis pa vidis kako je to "lako".

Hey, hey, baci oko gore na link koji sam dao.

Citiraj:

Rimac firma zaposljava preko 150 ljudi, placaju doprinose i pristojne place. Za jednu mladu firmu vise nego hvale vrijedan rezultat. Svi seratori da se skupe na jednu hrpu i da im se da 300 mil dolara ne bi uspjeli stvoriti sto su oni stvorili za 5-6 godina.

garantirano.
Daj baci malo pogled na brojke, plaća je koliko, ispod prosjeka, kada pogledaš sve?

Mislim koje su to gluposti, ,podržavamo lika koji ima parsto milja kuna zaleđa od starog, a institucija ga neće dirati zato jer je lakše potplatiti. A ja budem kao debil koji na kraju mjeseca npr imam promet od 200-600 tisuća kuna, platim ogromni PDV na to, oderu me svi porezi/prirezi, i onda još za dobar dan se promijeni zakon i ja moram ulupati 15 tisuća kuna samo zato da mi ne dođe inspektor sa čestitkom od min. 20 tisuća kuna? A isto tako veliki igrači ne moraju jer su veliki?
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2016., 22:07   #23464
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova

Hey, hey, baci oko gore na link koji sam dao.

Daj baci malo pogled na brojke, plaća je koliko, ispod prosjeka, kada pogledaš sve?

Mislim koje su to gluposti, ,podržavamo lika koji ima parsto milja kuna zaleđa od starog, a institucija ga neće dirati zato jer je lakše potplatiti. A ja budem kao debil koji na kraju mjeseca npr imam promet od 200-600 tisuća kuna, platim ogromni PDV na to, oderu me svi porezi/prirezi, i onda još za dobar dan se promijeni zakon i ja moram ulupati 15 tisuća kuna samo zato da mi ne dođe inspektor sa čestitkom od min. 20 tisuća kuna? A isto tako veliki igrači ne moraju jer su veliki?
Ko ti kriv kad ti stari nije zamaglio parsto miliona...
  Reply With Quote
Staro 19.08.2016., 22:10   #23465
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Bilo bi prekrasno da je to sve napravljeno kako treba, ali ovakva medijska hajka kao da je čovjek novi Einstein...i onda ga još ekipa brani, a kada im daš linkove onda bude "Pa mogao ih je zapiti, ali nije..". A mi se pitamo koji nam je klinac sa društvom
Staro 19.08.2016., 22:27   #23466
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

da, takvo nam je drustvo, radje pljuvati po svemu nego se uhvatiti posla pa sam napraviti bolje ili drugacije.

ma kakvi linkovi, linkovi isfrustrirane i jalne ekipe. Izvlacenje stvari iz konteksta. quotanje postova sa nekog foruma od klinca sa 21godinu. I to je sada zakon.
Ljudi se inace ne mijenjaju, ne razvijaju kao osoba, itd itd?

Pljuje se po njemu kao da je zadnje smece od covjeka, a bas je suprotno.

Pa covjek je za Hrvatske poduzetnike Einstein i za hrvatske uvjete.
Radio sam za jednu domacu popularnu firmu tu na forumu, pa nikad nismo dobili ni pizzu na poslu od gazda, dok Mate svojima svako malo rostilje organizira, putuju skupa okolo, itd itd itd.
Kazem, sve je danas dostupno, samo treba malo pratiti njihov web i fejs.

u biti, zasto uopce ista pisem, haters gonna hate kako bi se reklo.
Staro 19.08.2016., 22:30   #23467
vorda22
Guest

Kakvo izvlacenje iz konteksta. Sve je jasno na tom linku. Bas je sranje kako internet sve pamti

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 19.08.2016., 22:39   #23468
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ali sto ti hoces reci zapravo s tim? da je sa 21 godinu bio balavac sa parama i malo se hvalisao po forumu?

ali ne gledas sto SADA rade i dokud su dogurali i sto stvaraju. Ili ti zelis reci da je to zapravo sve obmana i da to nista ne postoji?
Staro 19.08.2016., 23:24   #23469
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
ali sto ti hoces reci zapravo s tim? da je sa 21 godinu bio balavac sa parama i malo se hvalisao po forumu?

ali ne gledas sto SADA rade i dokud su dogurali i sto stvaraju. Ili ti zelis reci da je to zapravo sve obmana i da to nista ne postoji?

Pa, pola toga i jest obmana.

Citiraj:
da, takvo nam je drustvo, radje pljuvati po svemu nego se uhvatiti posla pa sam napraviti bolje ili drugacije.
Ne, nego je sramota gledati što sve radi, a sve pokreće prljavi novac. Mene živcira to uzdizanje, a polovica nije točna. Da ne govorim, gdje je onaj amerikanac koji je kupio "prvi" put auto, pa je kupio "prvi nultni" još prije par godina

Ja imam svoj posao, radim prosječno 24/7, ali to je tako kada si privatnik I plaćam toliko gluposti koliko plaća bilo tko da je ovdje privatnik, a nije lijepo da čak kada i radiš dobro, da te mogu rušiti jer ne možeš "podmazati" ili si stao nekom "moćnom" na pogrešnu nogu.

Problem Rimca je to da se više puta uhvatio sam u svojoj laži. To ti ovdje pokušavamo objasniti.

Ali općenito sada spamamo temu sa glupošću.

Moram priznati da planiram za godinu dvije promijeniti auto koji trenutačno vozim, a to je C3 1.4vti sa 95 KS. Bio sam u zadnje vrijeme na test vožnji novog Mustanga (ecoboost verzija, 2.3l sa 305 ks ako se ne varam), ali me nije oduševio...možda zato jer znam tu i tamo sjesti u focus st 2.0 250 ks koji mi je imao veći boost nego ovaj..da nisam na ipsilonu pogledao kazaljku na 170 km/h ne bih niti imao osjećaj da sam ubrzao sa Mustangom. Draga sve više navija da počnemo gledati nešto tipa Mazda CX-3 ili Renault Kadjar kada dobijemo dijete, a ja sve više razmišljam da vidimo neku Mazdu 3 Sedan...da naši ne deru toliko sa PPMV probao bih Focus RS, ali to će čekati još barem 7-8g
Staro 19.08.2016., 23:24   #23470
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Dobru je on firmu sklepal. Moze proizvodit kaj god hoce i projektirat. Auto mu je samo odlican marketing. Sad dal bu opstal ili propal, bumo vidli. Brutalna lova je utucena u njega, sto od starog sto iz vana.. Uglavnom mora se bit lumen za napravit tak nes i bolje da ga ima nego da ga nema, da je na cajkama npr...
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 00:40   #23471
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
zašto misliš da nije na cajkama?

neću reć svaku, ali gotovo svaku subotu je na cajkama u jednom klubu u ZG, uvijek sam negdje blizu, čak me jednom žicao cigaretu, ja njega da sredi neki job

odosmo u debeli OT, nije loš dečko, posrećilo mu se brutalno i to je to, mislim da bi svatku htio da mu se tako posreći (onaj tko nebi no ofense)
Staro 20.08.2016., 01:22   #23472
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Sere mi se od rimca. Ništa nije sam napravio, znam ga osobno, jedino mu priznam što je pametan i oko sebe skupio sposobne ljude . Ne ide iz HR i neće nikada ni otići jer radnike plaća poprilično malo i jedva i to skupi pa često kasni plaća. Auto je pravljen na factoryfive body kitu sa malim modifikacija ma

https://youtu.be/wbtFJvBzI_8

Samo pere lovu koju mu je tatica nabavio
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 01:35   #23473
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Zanimljivo je čitati ovo, koliko dušebrižnika se diže na noge, čim netko počne raditi nešto što se ne uklapa u svakodnevicu 'rvata domestikusa.

Nemamo vladu, državu vode lopovi, gradonačelnici nam troše novce na pizdarije, ali se ljudi lože na uspjeh jednog poduzetnika i seru.

Nije sigurno 100% čist, ali je napravio više za zemlju, nego zadnje 3 političke garniture skupa. Od novih radnih mjesta do promocije zemlje u svijetu.

Ima pametnijih načina da trošite energiju...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 01:49   #23474
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Vratio se iz Praga sa Renolom. Još 7000km i isplatio sam plinjaru . Da država nije uzela hiljade na meni, već bi bio gospodin čovjek...

Češka ima očajne autopute + stalno su neki radovi na cesti i ekipa napravi čep u nevjerojatno kratkom vremenu čim god se pojavi suženje trake (od Brna do Praga je to bilo svakih 10-20km). Stajali 1,5h na autoputu, a nikakve nesreće ili slično.
Prag pak ima najgore ceste ikada. Miljoni kockica, većih i manjih, rupetine na cesti di se izgubi kotač samo tako . I stalno nesreće na cestama. Ali, vozni park u Pragu je impozantan.

Plin im je 50:50. Na Shellu skuplji od našeg, ali ide dobro, a neki seoski sa MOL-a loš kao i sa Splitskog Croduxa. Auto ne štuca sa lošim plinom, ali niti ne vuče nikako ispod 3500 okretaja.

No nakon 12 godina od prvog maturalca, tek sad vidio koliko sam toga propustio. Kakvih sve pivnica ima i kakve sve klope se može tamo pojesti za male pare. Uf, oduševio me grad kao niti jedan do sada. Usto, prehodao u 3 dana 61km, prošli Novo Mesto, Staro Mesto, Vyšehrad, Petrino brdo (ona kopija Eiffela je najveća prevara u svijetu ), Bubny (zapravo "najopasniji" kvart u kojem smo bili) i još gro toga. A brijem da nismo niti 50% vidjeli što se ima...
Staro 20.08.2016., 01:50   #23475
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
ali je napravio više za zemlju, nego zadnje 3 političke garniture skupa.
On da 100 godina vodi tu firmu neće uspjeti vratiti pokradeno u proračun.
Tako da mi nije jasno za što ti to njemu odaješ počast.
Da je firma stvorena iz temelja sa njegovim privatnim kapitalom, onda bi mogli pričati kako on zapošljava ljude i puni naš proračun, ovako samo vraća pokradeno.
I to vraća mizeriju, jer tko zna gdje odllazi veći dio zarade
Pogledaj malo u sudski registar podatke o firmi pa ćeš vidjeti razna otočja i hong kongove.

P.S. Taj njegov auto nitko živ još nije recenzirao, to malo smrdi i upitne su sve te performanse, baš kao i imaginarni kupci.
panasonic je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 01:57   #23476
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Oke, vadiš stvari iz konteksta kao i obično.

Totalno me zaboli za njega i za to što je navodno pokrao. Možeš tako i krenuti od Todorića...

Što si postigao? Ništa.

Ne očekuješ valjda neko moralno prosvjetljenje od takvih?

Kak se kaže, 'rđavom k**cu i dlaka smeta...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 02:18   #23477
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Vidjet ćemo što Salomondrin kaže.

IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 02:39   #23478
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
On da 100 godina vodi tu firmu neće uspjeti vratiti pokradeno u proračun.
Tako da mi nije jasno za što ti to njemu odaješ počast.
Da je firma stvorena iz temelja sa njegovim privatnim kapitalom, onda bi mogli pričati kako on zapošljava ljude i puni naš proračun, ovako samo vraća pokradeno.
I to vraća mizeriju, jer tko zna gdje odllazi veći dio zarade
Pogledaj malo u sudski registar podatke o firmi pa ćeš vidjeti razna otočja i hong kongove.

P.S. Taj njegov auto nitko živ još nije recenzirao, to malo smrdi i upitne su sve te performanse, baš kao i imaginarni kupci.
Daj ti onda kad imas pristup sudskom registru pokazi i dokazi svoje tvrdnje.

A auto je recenziran, i za koji tjedan izlaze testovi.
Imas snimke sa grobnika, sa eFormule sa staza, itd itd.

Da li si ti uopce imalo pogledao van svog ogranicenog razmisljanja?

Mislim ima toliko snimki i slika dai ke nevjerojatno da se jos sere kako taj auto ne postoji lol i da je sve izmisljeno.
Pa covjek je bio u faking ZENEVI, zar ne mislis da ga strani novinari ne bi razapeli i da nisu zavirili posteno u auto?
Staro 20.08.2016., 03:15   #23479
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ovaj dio registra je dostupan svima https://sudreg.pravosudje.hr/regista..._MBS:080712981
Staro 20.08.2016., 05:12   #23480
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.08.2016. u 05:20.
Staro 20.08.2016., 07:51   #23481
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

e to bi moglo biti napeto. jako.
Staro 20.08.2016., 08:24   #23482
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Kladim se u oba svoja muda da bi našli već nešto
Inače, kriminal na stranu, oni koji kukaju kako netko ima "sreće" jer je iz dobrostojeće obitelji trebaju okrenuti pažnju i pitati starce zašto oni nisu takvi i koji su k radili cijeli životi ( ili pola života). Ili još bolje, zapeti i pokušati ispuniti taj cilj. Kažem opet, kriminal na stranu, koji nema opravdanja.
Mislim da se sa "parsto milijuna" mogu raditi i gore stvari nego to što Rimac radi. Toliko od mene.
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 08:52   #23483
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Temeljni kapital

53.540.000,00 kuna

Staro 20.08.2016., 09:02   #23484
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Vidjet ćemo što Salomondrin kaže.

Čudno što se još nitko nije osvrnuo na autora zadnjeg komentara.
Staro 20.08.2016., 15:00   #23485
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Jel zna netko di bi mogao nabaviti pouzdano i lako prednji branik kopletni za Mitsubishi Pajero 3.2 2005.g u okolini zagreba
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 16:11   #23486
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Uuuu kako je bio dobar Pajero. Dobro pamtim po makadamu

Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 16:44   #23487
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Yup. I mi smo imali Pajera. Ako se dobro sjećam 2.8L "intercooler turbo", 1995.
Najbolji auto ikad. Prodali smo ga 2008. kad smo uzeli 2003. Meganea. Najveća greška ikad. Najrađe bi ga vozio i danas.
Staro 20.08.2016., 16:49   #23488
Branx
kripl. ing.
Moj komp

Branx's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Ovaj dio registra je dostupan svima https://sudreg.pravosudje.hr/regista..._MBS:080712981

Na stranu sve ostalo, ali potpuno je normalno (dapače i zakonski obvezno) da su navedeni investitori u registru, ne vidim sto je tu sporno.
Kao članovi društva i nadzornog odbora.

Otuda 'otoci' i 'hong kongovi' kako reče kolega

ALL SOLD :\
|

Lap: MacBook Pro 2019
CPU: 8th gen i5-8257u (4c/8t)
RAM: 8GB DDR
HDD: 256GB NVME | 512GB NVME USB-C (TB)
Dock: HP Thunderbolt Dock G2
Monitori: 2* Dell P2418D 2K
Periferija: Lenovo Essential Keyboard | Logitech MX Master 2S | Sennheiser HD 4.40 BT
Branx je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 17:10   #23489
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
sad su mi susjedi pazarili novi note... kaže gledali clio, pežo neki i tako tu klasu i sa opremom koju su dobili u note-u ovi svi su bili debelo skuplji.

vidio automacku klimu, zatamnjena stakla, alu felne ovak na prvu, znači nije početna oprema - 90k na cestu ih je izašao iz salona.
Nemoj tako, ispast će da su ti nabrojani francuzići precjenjeni...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2016., 17:26   #23490
tomatcro
Premium

tomatcro's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Ovo je mnogo veliko. U desnu traku nije ni stao.

Vidio sam ga jučer na zelenom valu - širok je kao prometna traka! Zanimljivo ga je bilo vidjeti uz naše aute jer mi preko bare nije djelovao tako veliko...
tomatcro je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na