|
|||||||||||
|
|
#23402 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#23403 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#23405 |
|
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
deckovi, problem: na peugeotu 207 sw 2012, kada se upale kratka/duga/bilokoja svijetla, stražnja "pozicijska" ne svijetle. znaci svijetle straznji zmigavci, rikverc, maglenke i stop svijetla kao i tablica ali ne bi li trebale svijetliti i ta pozicijska svijetla prilikom paljenja dnevnih/kratkih svijetala? malo glupo ali na staroj favoritki i puntacu svijetle pa me zanima. |
|
|
|
|
|
#23406 |
|
Guest
|
ima netko u zagrebu preporuku za interijer auta, treba mi tapecirat krov, mozda sjedalo i pogulit foliju sa prozora Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
|
|
|
#23408 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23410 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#23411 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da on hoće tj da mu se isplati otići van, već bi on odavno otišao. Svi znaju da jako dobro priča priče. Nije to samo uzeti pogon i otići u Njemačku. Puno je to odricanja, drugačijih uvjeta, većih plaća, konkurencije, drugačijih nameta/poreza... Rimac je velika jezičina. I ništa drugo. No, nevertheless, napravio je nešto na čemu mu skidam kapu jer takav auto imaju rijetki.
|
|
|
#23415 |
|
Guest
|
takve nas narod obicno slavi... Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
|
|
|
#23416 | ||
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#23417 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
ali opet rezime je takav da mi se subjektivno taj auto više sviđa od vw-a. motor je solidan, ali meni su drugi auti bolji. Astra, megane, focus. Naveo bi i pug 308, al ima dosta mušica. |
|
|
|
|
|
|
#23419 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#23420 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
i30: izvana prekrasan, iznutra me jako razočarao, jednostavno mi izgleda jeftino i ne sviđa mi se astra: ista stvar kao i30 s tim da lampice, font, ama sve podsjeća na staru astru, odnosno kaskanje par godina za sadašnjicom, mrtvi kut mu je ogromni, sjedio sam u 2 paketa opreme, jeftiniji je žali bože a skuplji ima sjajnu plastiku oko LCDa i daje mu dozu jeftinoće, najgori od svih prikazanih focus: ne znam koji je točno paket bio tamo, mislim neki jefitniji al mi od svih navedenih izabrao bi njega, središnji greben je malo čudan al ak ti to ne smeta go for it. seat: nisam bio Broj 1 definitivno je mazda 3, samo je ona skupa. Baci oko na auris. I obavezno prije kupnje napravi probne vožnje sa favoritima, bez tog nemoj uzimat auto.
|
|
|
|
#23422 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sad su mi susjedi pazarili novi note... kaže gledali clio, pežo neki i tako tu klasu i sa opremom koju su dobili u note-u ovi svi su bili debelo skuplji. vidio automacku klimu, zatamnjena stakla, alu felne ovak na prvu, znači nije početna oprema - 90k na cestu ih je izašao iz salona. |
|
|
|
|
|
#23423 | |
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Kad sam ga kupovao sam prošao više manje sve aute te klase (po salonima jelte) i meni je osobno najbolje sjeo. Unutrašnjost mi je davala dojam dosta veće kvalitete nego u drugim autima te klase, dosta manje plastično je sve izgledalo. i30 mi je po tom pitanju 2 klase ispod, a ford focus 1 klasa ispod. Uzeo sam dizelaša, ovu high izvedbu. Sad vidim da su ga za 2016-tu dodatno pojačali, moj je bio 128 konja, ovaj "ušminkaniji" ima 136. Za motor imam samo riječi hvale. Jako je tih, potrošnja je skroz ok. Prvih 2-3 mjeseca sam ga stiskao kao divljak (da se dijete malo iživi ) i potrošnja je bila do 7 litara. Kad sam se smirio (ali daleko od toga da sam vozio penzionerski) se spustila na okruglo 6. Od opreme sam imao praktički sve što sam htio: tempomat, maglenke, start/stop, parkirni senzori, ele. stakla i retrovizori... Jako je uduban za dulje vožnje, vozio sam po 7-8 sati u komadu i nemam što prigovoriti sjedalima. Ovo je sve naravno IMHO. Sad sam na mazdi 3, ali to je ispalo skroz igrom slučaja, ne zato što nisam bio zadovoljan ceedom. Ako te nešto konkretno zanima slobodno pitaj ![]()
|
|
|
|
#23424 |
|
Moderator
|
ma taj hyundai se generalno već generacijama gadno posvadio sa unutrašnjošću... lepo je to izvana od modela do modela, ali nutra se baš vidi ta neka jeftilen rješenja i najgora retardirana osvjetljenost - lončić plava. |
|
|
|
|
|
#23426 | |
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Em mi se ne sviđa em imam osjećaj da bi mi smetalo u iole dužim vožnjama noću. Ceed ima lagano crvenkasto osvjetljenje koje je puno manje upadljivo a i meni osjetno ljepše. Nemam ništa protiv start/stop-a kad je auto pod garancijom 7 godina ![]() To mi je isto super kod kia-e, voziš auto npr. 4 godine i onda ga ideš prodati kao auto sa 3 godine garancije To bi mu trebalo barem malo dignuti cijenu kao polovnom vozilu.
|
|
|
|
#23428 |
|
Flajing super šiiiip
|
|
|
|
#23429 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#23430 |
|
Moderator
|
nikad nisam bio zagovornik hladnih osvjetljenja u autu upravo zbog noćne vožnje i ne znam čije su to sulude ideje da auto svijetli plavo iznutra i to ne tamno plavo nego ubi-oko plavo. ja imam naranđasto osvjetljenje recimo i noćnja vožnja umor očiju = nula. |
|
|
|
![]() |
|
|