|
![]() |
#3451 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ajme žderonje...vi ste dopustili da tema prijedje na drugu stranicu...da skoro padne u zaborav ? ![]() pa zar je to moguće? a vaša žderonjska časti? ![]() ![]() nista, vidim ja da ipak žena mora spasiti situaciju ![]() ..sad sam upravo klopala kukuruzni kruh sa feta sirom i majonezom i uz to naravno kavu (za dorucak) ...a za rucak mislim da cu kuhati spinat na mlijeku i pohano meso... ![]()
![]() |
#3453 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() I to onom od 20-30% ![]() Ja se ubijam špinatom-u stanju sam pojesti sam 1/2 kile bez beda... Danas-pečeni komad svinjske lopatice i mlinci. I salata od matovilca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3454 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Samo mileram ili slično. Baš sam ga jeo jučer sa pečenom vratinom ala vulgaris (samo vegeta i mast) i pire krumpirom, naravno sa vrhnjem 20 do 30%. ![]()
![]() |
![]() |
#3455 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() a špinat je naj na lešo..s puuno češnjaka ![]() ja danas imam kelj ![]() sva sreća da imam kilu sladoleda u škrinji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3457 | |
daysleeper
|
Citiraj:
fak..gladna sam..morat ću naručit nešto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3458 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() enivej, danas sam jeo tijesto sa umakom:confused: nisam oduševljen, nikad nisam obožavao tjesteninu, sad mi je OK, ali samo OK ![]()
![]() |
![]() |
#3459 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() yummy : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3461 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Nego žderonje jel bi kaj papali? Jedan miting prije obžderavanja u 12-om mjesecu ![]()
![]() |
#3463 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3464 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ko na odjelu gerijatrije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Budemo vidjeli. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Na Žderonjama nema spamanja-ako imaš potrebu obavještavati nekoga o zdravom životu otvori si temu pa piši...nitko ti ne brani ![]() A ne spamat po Žderonjama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3468 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
evo, ja ne spamam...nikad ja to ne bi.... ![]() ...klopam stostani kruh od suncokreta namazan s pastetom i pijem kavicu... ...i smisljam sto bi moglo biti za rucak... ![]() a sto se tice vrhnja u spinatu....meni jednostavno takav spinat nije ukusan...ja ne volim vrhnje ni u kojem povrcu...čušpajz s vrhnjem meni nije fin i zato kuham špinat na mlijeku...:clap: a tko hoce moze si uvijek kad je sve vec gotovo dodati vrhnj ako mu pase...kaj ne?
![]() |
#3469 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
prije posla je pala jedna krafnica sa cokoladom, a za marendu oko 12h imam spremnu jednu buhtilicu, za promjenu sa cokoladom ![]()
![]() |
#3471 |
Super Moderators
|
Danas kelj varivo sa krumpačem i faširanci. A ostatak pečene lopatice će isto fino leći uz to da se malo ispere okus kelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3472 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Danas je Petak i naravno riba. Pastrve uvaljane u kukuruzno brašno i pečene na ulju. Izvade se na tanjur i preliju sa malo ulja, češnjaka i peršina. Naravno da su češnjak i peršin ubačeni u vruče ulje nakon pečenja. Malo limuna i pomfri kao prilog. Ubio sam se i podrigiva mi se po bijelom luku. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3475 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A taj kelj je friški domaći (uvalila mi punica u auto kad nisam gledao) pa ga moram pojesti hoću-neću... A trebam pojesti i taj ostatak pečene lopatice, faširance.... Od ribe mi se tak-i-tak ništ ne jede. Eventualno lokarde na roštilju ![]() A češnjak mi je u jelu-bljak ![]() Nije da neću pojesti ali najviše ga volim sirovog. Ili za posuti pečenu ribu, jetrice, ili staviti u neki sirni namaz... Ne volim ga baš kuhanog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3476 |
Moderator
|
Kaj se sad izvlačiš. Uvalila mi punica. ![]() Ko da kod tebe ne odvoze smeće. ![]() I one fore ne valja mi češnjak ova i onak. Daj molim te, to su priče za male Žderonje. Nemreš meni to prodavat. ![]()
![]() |
#3477 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Dajte nekaj organizirajte kod Bake ili već gdje. Zadnja dva mitinga sam popušil jer sam bil na putu. Sad hodam na štakama i ne vozim pa bum sigurno došel a imam i nekaj mošta za donesti...
![]() |
#3479 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
ja se cuvam za sutra....idem na svadbu, nadam se dobroj janjetini :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3480 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Za posuti jetrica ili ribu sa roštilja je ok. Sir, vrhnje, luk, crvena paprika i sirovi češnjak da...kuhane mahune na salatu sa češnjakom-da. Pomiješati sa zelenom salatom-mljac ![]() Ili salata od friških krastavaca sa vrhnjem i češnjakom. Ili solo uz špek ![]() Mislim, ipak sam ja Žderonja-nije da neću pojesti kad ima češnjaka tranu, ali da ga volim kuhanog u jelu baš i ne... Samo sirovi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|