|
![]() |
#1351 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne mogu. 'Mozemo stvari postaviti i ovako, ha! Svi mi spocitavaju da sam trebao ranije napraviti izmjene.Mozda uopce nisam trebao napraviti izmjene.Mozda sam trebao sacekati Mandzukica, jer bi sigurno zabio.' by Ante Cacic na HRT2.
![]() |
#1352 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
a portugal je pobijedio jer je bolji,njihov je trener dobro analizirao našu igru,prilagodio je,ubacio neke kvalitetne nove igrače,prije svega okrenuo se na obranu i na kraju mu je uspjelo a mandžukić je mogao zabit onaj gol glavom da mu vida nije odnio loptu,oba su bila na lopti i samo su si zasmetali,ono je mandžo mogao zabit da se nije vida ubacio,je**** |
|
![]() |
![]() |
#1353 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
#1354 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Čačić kakav je da je, i dalje je bolji izbornik od Otte "mećem Tomasa u napad da pojačam skok igru" Barića, Cice "ajmo se potrošit u 3 tekme tjedan dana prije svjeckog" Kranjčara i Mirka "idemo na pobjedu protiv Ekvadora sa 6 bekova" Jozića. Manimo sad kak je došo i zašto, ali on je najbolji izbornik nakon Slavena "otpala mi muda nakon Turske i bod sa Ukrajinom je dobar" Bilića i uvjetno rečeno Ćire "prodo sam polufinale Francuskoj" Blaževića. |
![]() |
![]() |
#1355 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Jesu precijenjeni. I neka se malo spusti na zemlju nase prvake, sad se vidi da smo previse poletjeli i da nasa grupa nije bila najjaca. Jesmo bili dobri, mozda bi cak i italiju prosli ali jezi ga sad. Svidja mi se ova Italija, momcad ima glavu i rep, ali mislim da im fali kvalitete za dobit Njemacku. Makar njih nikad ne smijes otpisati. Za pol vure zdusno za island
![]() |
#1356 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
#1357 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1358 |
Addicted to music.
|
![]() |
#1359 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Da smo igrali ko portugal do sad ne bi valjalo, da smo igrali ko italija ne bi valjalo, da igramo bunker u finalu i dobijemo na krumpir ne bi valjalo, jebote ovom narodu apsolutno nikakav qurac ne valja. Jedino što svi znaju je srat i pljuvat i biti generali nakon bitke. Nakon jako dugo vremena smo za promjenu igrali jako lijep nogomet al i to nije dosta, treba sve ekipe nabit par razlike, ne primit gol ALI NI ONDA NE BI BILO DOBRO...
![]() |
#1360 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1361 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Svoj osvrt na igranje repke i tekmu protiv Portugala sam napisao na stranicama ranije. Ovo sto sam sada napisao je cisto osvrt na jos jednog velikog hrvatskog strucnjaka na klupi hrvatske reprezentacije, koji je prije toga vodio Dinamo, a prije Dinama - NK Mraclin, ono. Plus, da ne spominjem zabranjeno ime sveca, alfe i omege hrvatskog nogometa, koji i dovlaci ovakve vrhunske strucnjake i koji je jedan i jedini razlog zbog kojeg i dobiju tako visoku poziciju. Anyway, ne da mi se vise ulazit u to.Ovo je zadnje sto cu napisati u vezi Ante Cacica i repke. Veceras hocem da Island izgura Engleze, da ih dodatno brexita malo. ![]()
![]() |
![]() |
#1362 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Samo to, ništa više. |
|
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako se vec nece dofurat pravog covjeka, bolje da ostane. Igraci su ga prihvatili, repka dobro stoji ja terenu i dobro igra, a s vremenom ce nauciti da mijenjat moze i prije 80. minute.
#1365 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Kada već pričamo o izbornicima, nekoliko sam puta čuo u zadnjih par godina izjave vrhunskih nogometaša i trenera - Koja je razlika između (vrlo) dobrog i vrhunskog trenera? Dobar trener će pripremiti svoju momčad prije utakmice, a vrhunski trener će taktički reagirati na igru svoje momčadi tijekom utakmice. Čačić može u ovu prvu kategoriju sigurno, ali u drugu nikako, a to je vrlo često razlika između prolaska i ispadanja u današnjem nogometu. Btw ako netko misli da mi uvijek pretjerano reagiramo na neuspjeh naših nogometaša ... taj sigurno nikada nije pratio španjolski tisak i njihove reakcije. Eno ih, već traže smjenu Del Bosquea ![]() |
![]() |
![]() |
#1366 | |||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Salu na stranu, ako vec ne zele 'pravog' i kvalitetnog stranca, onda navijam da barem dovedu nekim slucajem Petkovica iz Svicarske. Gospodin zvani 'najbolja je obrana kad protivnika zbijes u njegovih 16m' meni osobno odgovara svojom filozofijom. Realno, ekipu za takvu igru imamo. Nakon svih experimenata na klupi, ovaj bi mozda, ali samo mozda i uspio. Cacic bi cak i bio ok. Ocito je kliknuo sa igracima, nesto sto od Bilica nemamo. Ali da zna jebenu izmjenu napraviti. On udje sa jednom misli u utakmicu i to je to. Promjene na terenu, reakcije na protivnickog izbornika, itd. -> 0 bodova.
![]() |
#1367 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Čačić i ovako šupalj i proziran je od tog mulja i taloga opet malo bolji. Iako mi i Jole Jeličić onako baca malo da nebi odbio da mu se ponudi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Svabe vec placu po internetu. ![]() ![]() BTW, ovo je individualno najslabija Italija ikada. Bez polomljenih Marchisia i Verrattija (i sad jos i Candreva) doslovno svi u veznom redu i napadu su totalni panjevi. Apsolutna nula od kreativnosti i golgeterskih sposobnosti. I takva Italija razbije Belgiju i Spanjolsku. Eto kakvu razliku cini pravi trener. |
![]() |
![]() |
#1372 |
Addicted to music.
|
Kakav pocetak utakmice. Ajmo, Island! #brexit. ![]() Sad bunker i iznervirajte Engleze za crveni. ![]()
![]() |
#1373 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ovo je bilo brzo ![]()
![]() |
#1378 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
TOOOOOOOOOOOOO VIKINZI AJMOOOOOOOOO
![]() |
#1380 |
Addicted to music.
|
Politicka situacija u zemlji pokolebala englesku repku. ![]() Aaaaajmooooo, Ragnaroci!
![]() |
|
|