|
![]() |
#1321 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ova Španjolska je qrac od ovce... precjenjena momčad. Sviđa mi se ovaj Conte. Lik je u utakmici 100%, a ne glumi fikusa sa blokićem i penkalom. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.06.2016. u 19:32. |
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Uglavnom su te lopte išle na Brozovića (mogao je već protiv Turaka osigurat naslov najboljeg strijelca prvenstva) i Perišića. E sad, trebat će podrobna analiza jesu li nabacivači promašivali Mandžu (odnosno se ovaj vješto skrivao) ili je stvarno dio taktike.
#1327 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() To što je Mandžukić stalno vraćao loptu natrag (u bilo kakvoj izglednoj prilici za krenuti prema njihovom golu) ... shvaćam kako to može zbuniti dobar dio gledatelja. A i budimo realni, kada se pokrije Srna (kao što su to Portugalci često radili) nije baš da će ga Strinić zamijeniti kvalitetnim i preciznim nabačajima, kao što se to i vidjelo u tekmi ![]() EDIT: Evo ga ... Espanja ... vratite hotelske ručnike i pakirajte kufere ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1329 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ono što mene interesira u ovom trenutku: Jel' Italija tak dobra; Španjolska tak loša ili kombinacija obojeg?
![]() |
#1332 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#1334 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1336 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nakon toga pogledaj kako izgleda ova ekipa na terenu. Vjerojatno ne treba dalje objašnjavati, jel ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1337 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kako predivna sova... huuuu huuuu ![]() ![]() @panda Italija je dobra. Zbilja igraju. Ovaj Conte je stručnjak i pol. Ovo nije ni blizu onoj govnarskobunkerskošupačkoj Italiji koja je ispuzala iz grupe sa 2 boda i preko raznih penala dolazila do finala... ovo je totalno napadačka momčad. |
![]() |
![]() |
#1339 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Dobili su španjolce, ali s druge strane, Španjolci jesu loši - dobili smo ih i mi sa klincima ![]() Opet onda, dobili su ih Irci, a i Švabe su ih tukli 4-1 prije koji mjesec. Ne znam. Bit će interesantna tekma između Njemačke i Italije u subotu. Posebice kad Talijani imaju tendenciju da ga metnu švabama ![]()
![]() |
![]() |
#1342 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Iskreno, nisam favorizirao Italiju u ovoj utakmici i bas sam iznenaden.Zasluzili su pobjedu, apsolutno. Nego, ako Conte ovako divlja i skace po svlacionici, kao sto to radi na travnjaku; ne cudi me sto Talijani tako igraju.Vjerojatno su u grcu da ce bit po lampi, ili nema vecere ako ne naprave tocno kako je on zacrtao. ![]() EDIT: – 'Možda uopće nisam trebao mijenjati, možda je ulazak Pjace bio signal da idemo po gol, pa smo ga primili. Imali smo utakmicu pod kontrolom, neutralizirali smo njihova najboljeg igrača, imali prigode...' - Ante Cacic. ayy lmao
![]() |
#1345 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Buffon 1min prije kraja mirno i stalozeno pricekao Piquea i skinuo mu zicer. 2min poslije toga zabijaju za 2:0. Obrana uigrana (Juve), vezni red mozda nema razvikanih kreativaca, ali svaki zna svoj posao. Ne znam, meni izgleda kao da je Conte od trulih jabuka napravio fantasticnu pitu. Igraju stvarno lijepo i oku ugodno. Sve da i ispadnu u 1/4 finalu, po prvi put nakon vec spomenute 94-e nije mi mrsko gledati talijane ![]()
#1346 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#1348 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
![]() molim lijepo,nije to malo,jedino si je valjda umislio malo da je murinjo ![]() U Zagrebu je završio Višu trenersku školu pri Kineziološkom fakultetu i jedan je od prvih deset trenera u Hrvatskoj koji su stekli Pro licencu. realno čačić je bio stručnjak i prije eura,to kaj nije razvikan trener i nije trenirao neki veliki klub ništa ne znači...mislim da mu svi zamjeraju te zamjene,e sad da li on nesmije izbacit neke igrače to je drugo pitanje,možda ipak neki drugi imaju utjecama,ali nisam nikako za stranog trenera,to nam netreba nikada,imamo svojih stručnjaka dosta,tu je još jurčić,on bi mogao isto uskočit ako će mijenjat čačića,ali po meni netreba jer bi se trebali lagano kvalificirat na svjecko bez ikakvog trenera |
|
![]() |
![]() |
|
|