Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.06.2016., 17:17   #1111
dak0001
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Konačno si shvatio da si dosadan .... čak i više od agenta, kojeg pokušavaš gaziti kad god stigneš.
Postižeš time samo kontra efekt.
dak0001 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 17:39   #1112
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor dak0001 Pregled postova
Konačno si shvatio da si dosadan .... čak i više od agenta, kojeg pokušavaš gaziti kad god stigneš.
Postižeš time samo kontra efekt.
Bitno da si ti svakom loncu poklopac, jako si pametan. Nikog ja ne gazim, samo kažem da je kvaliteta 50 dolarskog mobitela upitna. Ako ti to nije jasno okani se foruma i trolanja.

edit: tako je bilo i za famozni colpad, brand broj jedan u kini a više ni traga ni glasa osim par jeftilena u teletu. Tema mrtva već tri mjeseca...

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Kinez od 50 dolara je kvalitetom negdje kao samsung od soma i sitno kuna...I to nikako nije smeće. Pa sad neznam što je pjesnik htio reći.
jamačno da je, pogotovo ako ide sa 10$ kuponom a hvale ga oni koji ga nemaju, sigurno je istina.

Citiraj:
Autor robik666 Pregled postova
Koji redikul, ja imam taj jebeni coolpad skoro dvi godine i bez ikakvih problema, i imaš temu na telekinezi o coolpadu, pa tamo pitaj ljude iskustva s coolpadom.
Najvažnije je pametovat.
nije baš da je popularan kao meizu, xiaomi ili huawei iako je hvaljen na sva usta, ok imali su jedan popularan mobitel...

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 05.06.2016. u 18:21.
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 18:00   #1113
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
moze li preporuka nekog casea za redmi 3? trenutno imam s-line tpu ali nekako mi se ne svida ta guma. gledam nilkin frosted shield ali me brine sto je gore i dole otvoren. kakve vi imate caseve na mobu (ako ih imate)? neka preporuka? novci nisu bitni, samo da je case kak bog zapoveda.

Hvala.
Staro 05.06.2016., 18:05   #1114
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor de.fang Pregled postova
Bitno da si ti svakom loncu poklopac, jako si pametan. Nikog ja ne gazim, samo kažem da je kvaliteta 50 dolarskog mobitela upitna. Ako ti to nije jasno okani se foruma i trolanja.

edit: tako je bilo i za famozni colpad, brand broj jedan u kini a više ni traga ni glasa osim par jeftilena u teletu. Tema mrtva već tri mjeseca...
Kinez od 50 dolara je kvalitetom negdje kao samsung od soma i sitno kuna...I to nikako nije smeće. Pa sad neznam što je pjesnik htio reći.
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 18:19   #1115
robik666
Premium

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor de.fang Pregled postova

Koji redikul, ja imam taj jebeni coolpad skoro dvi godine i bez ikakvih problema, i imaš temu na telekinezi o coolpadu, pa tamo pitaj ljude iskustva s coolpadom.
Najvažnije je pametovat.
robik666 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 18:27   #1116
hooligan.no1
matori
Moj komp

hooligan.no1's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Ima li netko iskustva sa novim LeEco EUI 5.8 koji podržava i Hrvatski jezik?
Da li je prevod kompletan ili je kao i kod prijašnjeg Engleskog djelomično popunjen kineskim znakovima i izbornicima?

hooligan.no1 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 19:02   #1117
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Pustite de.fanga, njemu ne valja ništa što nije Xiaomi valjda.
I ja prvi put probavam taj Homtom HT17, ima izuzetne specifikacije i čitač otisaka prstiju za cijenu od 50$. Za videe s problemima, to ćeš naći na svakom proizvođaču tipa "meizu problems", "xiaomi problem" itd.

Sačekajmo da nam dođe, ja sam ga jedva ugrabio a bome i dosta s ovog foruma prije pljuvanja da će nam izrasti treće uho ako ga koristimo i da je smeće prije nego što ga i vidiš.
Staro 05.06.2016., 19:17   #1118
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Coolpad kod mene i dva frenda evo radi bez beda skoro pa puna druga godina.
Nista nije krepalo,samo noviji rom i vozi još toliko ( F1 ).
Barem kolega koji je preporučivao kulpeda nije preporučivao odron
Staro 05.06.2016., 19:52   #1119
tutom
Registered User

Datum registracije: May 2014
Kolko sam ja popratio postove od de.fanga covjek je najvise ili je jos uvijek fan Meizu a tako da ag008 ne pricaj napamet...
Kolko sam popratio coolpad f1 je odlican fon no nakon njega (zadnjih skoro godinu dana)od coolpada nema nista pametna...
Moja iskustva sa mobovima od 50-100 USD nisu bas dobra no mozda se u meduvremenu nesto promijenilo

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
tutom je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 20:13   #1120
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

@tutom
Ne razumijem bas izjavu,nema ništa pametno ga ?
Stavis miui rom i vozi misko,samo updateati moraš ručno ako hoces bas jer izlaze bas svaki tjedan na needrom.
Staro 05.06.2016., 20:23   #1121
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
Kolko sam ja popratio postove od de.fanga covjek je najvise ili je jos uvijek fan Meizu a tako da ag008 ne pricaj napamet...
Kolko sam popratio coolpad f1 je odlican fon no nakon njega (zadnjih skoro godinu dana)od coolpada nema nista pametna...
Moja iskustva sa mobovima od 50-100 USD nisu bas dobra no mozda se u meduvremenu nesto promijenilo
Stavio sam dosta korisnih informacija za razliku od nekih dušebrižnika a oduvijek sam na ovoj temi pisao po vlastitim iskustvima i većinom o mobitelima koje sam koristio ili barem imao priliku isprobati a na način da prenesem svoja iskustva onima koji misle kupiti "kineza" neopterećen brendovima, kuponima i sitnim provizijama, reklamiranjem i guranjem pojedinih marki iz osobne koristi. Kome pravo kome krivo.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
@tutom
Stavis miui rom i vozi misko,samo updateati moraš ručno ako hoces bas jer izlaze bas svaki tjedan na needrom.
nije se mislilo na f1 nego općenito na brand od kojeg ni "trc" duže vremena, odnosno rade oni i dalje mobitele ali nisu popularni kao recimo xiaomi ili meizu odnosno nemaju takav kontinuitet.

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 05.06.2016. u 20:36.
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 20:34   #1122
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Dečki, ja nisam pred 2-3 dana bil dovoljno jasan?

de.fang - pusti to na miru. Neka kupuju kaj oće. Ionako niko nikad od nekih konstanti ovdje nije rekao da se zajebo. Svi mobiteli su uvijek vrhunski i u rangu LG G3.

Ostali - kupujte što hoćete, samo bez usporedbi nekakvog HomToma od 350kn i Samsunga za soma i pol kuna. Time samo raspirujete vatru bezveze koja može dovesti do kartona.

A i očekujemo nekakav rivju tog mobitela ovdje pa da vidimo kakav je to mobitel. Asslicking reviews na privatnim blogovima nemaju prođu ovdje pa nemojte ni pokušavat linkat to
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 20:34   #1123
tutom
Registered User

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
@tutom
U smislu da nisu izdali nis pametnoga nakon f1, a i ako se dobro sjecam obecali su 5.0 Android i nije bilo nist od toga pa su se korisnici malko razovarali jel..
de.fang ono sto sam ja popratio od tvojih postova moram priznat ih je vecina bila realisticna i sa zeljom da se pomogne onom tko trazi informacije za razliku od nekih kojima je Cubot i sl. jedino mjerilo

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
tutom je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 20:45   #1124
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ostali - kupujte što hoćete, samo bez usporedbi nekakvog HomToma od 350kn i Samsunga za soma i pol kuna. Time samo raspirujete vatru bezveze koja može dovesti do kartona.
Brko, ja i dalje stojim iza svoje izjave da Samsunzi od cca soma kuna (kakvih sam se nakupovao, pa i nedavno)...nisu ništa bolji ili puno bolji od npr. nekakvog homtoma koji košta U KINI oko 350kn....Ima u ruci obe pizdarije ali dovoljno je čak i pogledati specke....kod nas za 400 kn nemreš dobit mob sa više od 512 mb RAMa...o čemu pišemo
Samo baci pogled na homtom od nekih 700ak kuna i vidi koje su to specke, koji proc, 2 gige rama, IPS 5 incha...pa mislim...bang for the bucks su ti mobiteli...Ja još nemrem sebi doći da sam note 3 pro platio oko 1300 kn sa dhl dostavom...mob je zver ZA TE PARE, ubije sve iz razvikanih tabora do cjenovnog ranga do 2 soma kuna...Kad se sjetim koliko smo ženi platili G4c koji kmeči pred tim kinezom...onako hropče...
Staro 05.06.2016., 20:47   #1125
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor hooligan.no1 Pregled postova
Ima li netko iskustva sa novim LeEco EUI 5.8 koji podržava i Hrvatski jezik?
Da li je prevod kompletan ili je kao i kod prijašnjeg Engleskog djelomično popunjen kineskim znakovima i izbornicima?

Mislim da je djelomičan jer šef kupi neki dan LeTV mobitel gdje je gore EUI i stavio je njemački jezik i isto je djelomičan tj neke stvari nisu prevedene na njemački nego su ostale na engleskom pa mislim da je i ovdje tako.

PS. Ja još uvijek čekam svog Redmi 3 Pro, ali po trakingu mogao bi doči več ovaj tjedan, i pitanje jeli se bolje isplati staviti gore stabilni rom ili onja s tjednim updejtom??
eKICh je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 20:53   #1126
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Stoji ti i dalje, ali nisi naveo model. Rekao si "nekih" samsunga. Za soma i pol se nađe novi S5 neo. Baš me zanima koji kinez do 1000 kuna bude bolji od njega u bilo kojem segmentu. Samo za primjer kad si se dotaknuo samsunga.

Kao što rekoh, usporedbe su nepotrebne i nisu konstruktivne. Ne znam jesi ti novi u temi, nisam te viđao ovdje često, pa da ponovim - kinezi su best buy u svojoj klasi sub-1000kn. Sve dalje je podložno diskusijama oko garancije, plaćanja PDVa na carini itd itd... nema smisla ulaziti u te dubioze.
Staro 05.06.2016., 22:02   #1127
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Narucio bi si novi mob iduci tjedan jer Coolpad ostavljam sestri i dvoumim se izmedu LeTV LE One Pro i Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

LeTV ima bolju kameru,1 GB vise rama,QHD ekran,malo bolji procesor,metalni dizajn,no znatno slabiju bateriju i software je pun bloatwarea i upitna community podrska.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro ima dosta jacu bateriju ( 4000 mah vs 3000 mah ),bolju softversku podrsku,IR blaster,no losiju malo kameru,plasticni dizajn i 1080p ekran.

Oba su 200 eura otprilike,1 godina EU jamstva,sto odabrati ? Citajuci HR recenzije oba su odlicni uredaji za cijenu,isao bi na LeTV,ali me brine baterija i software te ima li koji jos kandidat za tu cijenu ?
blava je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 23:48   #1128
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Narucio bi si novi mob iduci tjedan jer Coolpad ostavljam sestri i dvoumim se izmedu LeTV LE One Pro i Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

LeTV ima bolju kameru,1 GB vise rama,QHD ekran,malo bolji procesor,metalni dizajn,no znatno slabiju bateriju i software je pun bloatwarea i upitna community podrska.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro ima dosta jacu bateriju ( 4000 mah vs 3000 mah ),bolju softversku podrsku,IR blaster,no losiju malo kameru,plasticni dizajn i 1080p ekran.

Oba su 200 eura otprilike,1 godina EU jamstva,sto odabrati ? Citajuci HR recenzije oba su odlicni uredaji za cijenu,isao bi na LeTV,ali me brine baterija i software te ima li koji jos kandidat za tu cijenu ?
Ja bi savijetovao redmi note baš zbog softvera a i koliko sam čitao okolo o baš tom modelu navodno ima wifi i gps loš, mada sam ga osobno držao u ruci mobitel je zvijerka sve doslovno leti, da ne govorim harverski gdje je top, jedino softver ako to riješe vrhunski mobitel, isto tako ako želiš hr jezik zaboravi jer ima samo eng i kineski ovo ostalo koliko sam skužio ima ali djelomično prevedeno govorim o EUI romu koji dolazi unutra.
eKICh je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 08:30   #1129
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ja nakon dosta premišljanja uzeo sebi Leagoo Shark 1 umjesto starog FOG N4 (koji mi je bio OK za sve, ali ima lošu bateriju, a ja puno surfam na mobu)

Nakon prvog tjedna mi je OK (čak sam se navikao i na težinu), zasad nikakvih problema, osim što bih volio da je Android 6.0 gore umjesto 5.1.1
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 08:32   #1130
Zaggy111
Premium

Zaggy111's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Stoji ti i dalje, ali nisi naveo model. Rekao si "nekih" samsunga. Za soma i pol se nađe novi S5 neo. Baš me zanima koji kinez do 1000 kuna bude bolji od njega u bilo kojem segmentu. Samo za primjer kad si se dotaknuo samsunga.
Gluposti pričaš, najjeftiniji novi zapakirani S5 Neo na Njuškalu je 2.000, moglo ih se prije naći od 1.800 na dalje.
Zaggy111 je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 08:44   #1131
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

S5 Neo sam platio 1500kn novog zapakiranog sa 2 godine gare prošli tjedan za sestričnu. Dakle ima. To kaj na njuškalu svi traže 1600-1800, ne znači da neće skinut cijenu za stotaru, pogotovo ovi kaj su ga u vipu kupili za 9 kuna.

Nadalje, nije tema za Samsung pa nije ni bitno. No čisto za tvoju informaciju, nađe se. No, manimo to.
Staro 06.06.2016., 10:21   #1132
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:

Kao što rekoh, usporedbe su nepotrebne i nisu konstruktivne. Ne znam jesi ti novi u temi, nisam te viđao ovdje često, pa da ponovim - kinezi su best buy u svojoj klasi sub-1000kn. Sve dalje je podložno diskusijama oko garancije, plaćanja PDVa na carini itd itd... nema smisla ulaziti u te dubioze.
Mislim da kinezi sa Mi5, P9 i sl. modelima imaju igrače i u tom segmentu....
BTW, mislim da je ok da svako ima svoje mišljenje dok god se god ne flejma, vrijeđa i dok se priča o kinezima koji su i tema ovdje.
Staro 06.06.2016., 10:28   #1133
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Mi5 i P9 su flagshipovi njih nećemo stavljati u sub-1000kn koš
Ja sam se samo referirao na tvoju tvrdnju da 300 kunski kinez je kvalitetniji od Samsunga od soma i pol kuna. A kako sam nabavio S5 Neo za soma i pol kuna, kažem da je izjava neutemeljena samo to i ništa više... ne moraš se dalje opravdavati i vrludati i ubacivati Mi5 i P9 u jednadžbu.

Samo drugi puta navedi model mobitela za koji misliš da je bolji. A taj HomTom H17 nisi još ni vidio ako dobro pratim.

Sve ostalo stoji, mišljenja su ok. Dok god nisu laži proizašle iz nekih želja i osobnih aspiracija dapače, što više tim bolje. Ali ipak neka vama taj HomTom dođe, pa napišite neš o njemu ovdje, date slike sa njegovog fotića bez filtriranja kroz PS i bude sve OK.

Ovako recenzirat mobitel koji još nije udario police dućana je malo... prenaivno. Slažeš li se?

Do cca 1000 kn nemaju konkurenciju jer renomirani brandovi tu imaju sve i sva. Sve preko 1000 podliježe diskusijama i osobnim preferencama pojedinca, kako sam već naveo, garancija, šiping, romovi...
Staro 06.06.2016., 11:43   #1134
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Mi5 i P9 su flagshipovi njih nećemo stavljati u sub-1000kn koš
Htio sam reći da kinezi imaju "konja za utrku" i u tom višem segmentu. Cjenovnom rangu. BTW, od kolegice iz VIPa doznajem da idu agresivno u kampanju sa P9 a bit će i po povoljnijoj cijeni od trenutne. Mijenja se tržište i kod nas. Sjeti se kako je do prije 20-ak ili nešto više godina na balkanu postojao samo "njemačko auto" a kako je danas....
Staro 06.06.2016., 11:49   #1135
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kinezi su dosta napravili na poboljšanju kvalitete svojih uređaja. Današnji odron bi prije par godina bio debeli midrange, što se tiče kvalitete izrade. Još uvijek nisu dosegli kvalitetu brand nameova, ali su blizu. Mislim da im je podrška korisnicima najveća mana kao i činjenica da nisu prisutni na svim tržištima.
Svi ovi mobiteli što mi ovdje kupujemo nisu od tvornice/ovlaštenog zastupnika već od raznih kokošara. Da uleti nekoliko jačih igrača na tržište sa kompletnom infrastrukturom od prodaje do RMA, mislim da bi im prodaja bila dosta bolja.
Staro 06.06.2016., 13:21   #1136
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Znaš onu Brko, svaki cigo svog kineza hvali
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 13:58   #1137
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Znaš onu Brko, svaki cigo svog kineza hvali
Srećom pa se svi mobovi rade u Kini pa bi mogli imati jednu temu za sve...
Staro 06.06.2016., 16:16   #1138
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor eKICh Pregled postova
Ja bi savijetovao redmi note baš zbog softvera a i koliko sam čitao okolo o baš tom modelu navodno ima wifi i gps loš, mada sam ga osobno držao u ruci mobitel je zvijerka sve doslovno leti, da ne govorim harverski gdje je top, jedino softver ako to riješe vrhunski mobitel, isto tako ako želiš hr jezik zaboravi jer ima samo eng i kineski ovo ostalo koliko sam skužio ima ali djelomično prevedeno govorim o EUI romu koji dolazi unutra.
Citajuci recenzije na mob.hr i racunalo.com,ne spominju los wifi i gps,cak dapace dobar prijem signala

Inače je prijem WiFi signala vrlo dobar, čak i ako se između uređaja i rutera nalazi nekoliko zidova. Ako nekoga zanima, ovo je cijela paleta povezivosti za koje Le One Pro ima podršku:
– 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
– 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
– 4G: FDD – LTE 1800/2100/2600MHz
– WIFI :802.11ac/a/b/g/n 2.4GHz i 5GHz Dual Bands
– APT-X Techonology,Wi-Fi hot ,Wi-Fi Display,WLAN direct
– GPS/AGPS/GLONASS, Beidou

Kako vidim,za 200 eura cu ga uzeti samo radi 4 GB rama i boljeg ekrana,jedino me eto softver brine najvise i jel problem nakon godinu dana bateriju samostalno zamijeniti,opcenito koliko je problem na tim mobitelima sa neizmjenjivom baterijom ?
blava je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 16:23   #1139
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:

Kako vidim,za 200 eura cu ga uzeti samo radi 4 GB rama i boljeg ekrana,jedino me eto softver brine najvise i jel problem nakon godinu dana bateriju samostalno zamijeniti,opcenito koliko je problem na tim mobitelima sa neizmjenjivom baterijom ?
Kako koji, na HTC 8x je koma, ja se nikad ne bi odlučio sam raditi ovako nešto:

https://www.youtube.com/watch?v=kzvLJuOPLwc
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 16:28   #1140
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Uff,citajuci prije po temama skuzio sam da baterije gube kapacitet tek nakon 500 ciklusa tako da sam miran barem godinu i pol ? Koliko bi to u servisima bilo mijenjanje ?

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na