|
![]() |
#152 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja mislim da su u Ferrariju opet ujebali s ovim zadnjim Vettelovim odlaskom u boks.... Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#156 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Sezona je gotova. Sada je sve jasno. Mercedes je točno tamo gdje je bio i prije godinu dana. Preko sek. prednosti imaju i voze koliko treba. Još uvijek mi nije jasno zašto su Vettela poslali na dodatnu zamjenu guma. Stvarno tragično. Govori se o o nekom napadu na Mercedes a stvarnost je ta da je i RB nedostižan. RB je daleko najbolji bolid na stazi. Da imaju malo konkurentniji motor borili bi se za naslov. |
![]() |
![]() |
#157 |
Je suis Schumi
|
Red Bullovi izlasci iz zavoja su gust za gledati. Odmah sam znao da su ujebali sa strategijom. Danje Vettel na soft gumama odvezao jos nesto krugova, mozda je sve moglo izgledati drugacije... Ali jbg Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#158 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Solidna utrka samo zahvaljujući "terijerima" iz Mercedesa, treba imati talenta za tako nešto, voze kao da imaju 18 obojica, i onda im jedan klinac obriše svima nos. Ferrari djeluje pogubljeno, pomalo žalosno za gledati, a najavljivali su velike stvari. Seb sve više "plače" a kako stvari stoje to će se i nastaviti. RB definitivno super bolid, šteta za motor. Kako stvari stoje s klincem su pogodili, čestitke, biti će ih gušt gledati u nastavku sezone. Svi ostali treća liga...šteta za F1 |
![]() |
![]() |
#159 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Red bull malo se pogubili u strategiji, riciarda su zakinuli, a zalosno je vidjet da se ferrari muci sa redbullom i da kimi uz sve napore ne moze ispred klinca, uzas. Bas se vidi kako kroz zavoje rb drzi pun k bolje od ferraria |
![]() |
![]() |
#160 |
Je suis Schumi
|
U Red Bullu su išli presjeći Ferrari sa strategijom, ali nisu uspjeli (s obojicom). U Ferrariju su onda okrenuli drugu strategiju vodeći se za Red Bullom, ali je očito da Ferrari nije dobro išao danas. Iako mislim da je Vettel mogao biti više ispred da su ga još malo ostavili na softu. Verstappen je iz zavoja, pogotovo iz zadnjeg, svaki put izlazio s lakoćom i Kimi nije imao šanse. To jednostavno nema veze s njim. Bolid mu je dostao klizao što se moglo vidjeti s kamere na bolidu. Još jedna pušiona od sezone za Ferrari. ![]() Ne pogode li pravi put iduće sezone s promjenom pravila, nek' se više j**u sa silnim novcima i potencijalom kojeg posjeduju, a nisu u stanju složiti bolid čak ni za podij!
#164 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
To se već po navici piše da je loša utrka? ![]() Po meni jedna od boljih u zadnjih par godina, prva 4 unutar 10 sekundi cijelu utrku, nije se do zadnjeg kruga znalo tko će pobjediti, ona dva luđaka se skrše, mali prištavac osvoji GP... Meni dosta za usranu kišnu nedjelju ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
dugo nije bila ovako neizvjesna utrka izmedju dve momcadi ne samo borba izmedju LH i NR. Mozda da svaku utrku ova dva se izbace pa da gledamo borbu Bikova i SF, stim da se na nekim stazama i Williams moze ukljuciti. Jedva cekam da vidimo taj upgrade kojeg Renault toliko dugo sprema. Samo da ne podbace. Da li jos nekom ide na onu stvar onaj kmecavac SV? Svaku utrku on kmeci, daj vise suti i utrkuj se ko muskarac. Steta da ga DR nije prosao. Da je samo malo vise snage u tom motoru bilo bi https://youtu.be/fEXra5_GCCw?t=165 |
![]() |
![]() |
#167 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Svaki put kad ga netko pokuša proći... "What are we doing here" se čuje plačljivim glasom na team radiu. Valjda očekuje da svi samo kruže na svojim pozicijama ako su iza njega , a jedino on ima pravo na preticanje Sent from my LG-D855 using Tapatalk
#169 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Bilo bi Rikiju typical da mu se ovaj nije maknuo. Nadalje ima li pravo kmecati s obzirom da zadnje 2 utrke nije uopće vozio zbog gluposti drugih vozača? Ne kmece li i drugi vozači ili to samo SV radi? ![]() ![]() I neka mi netko objasni kako je moguće da je Ferrari danas brzi na testiranju nego u subotu u Qualama??! Stvarno su loši. |
|
![]() |
![]() |
#171 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
a vremena kako kaze Zackoj, masa faktora, do atmosferskih prilika, pogotovo sto su formule sada turbaci pa je jako jako bitno kakva je temperatura i vlaga |
|
![]() |
![]() |
#172 | |
Premium
|
Citiraj:
KR vrijeme sa Q3 1:23.113 |
|
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja koliko sam primjetio, samo Seb kmeči ![]() Od pravihe vozača (Kimi, Alonso...) nisam niti jednom čuo da im je kriv vrabac koji je preletio stazu ili buba koja se prikeljila na kacigu što imaju loše vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
|
ma da budemo otvoreni svi ti danasnji vozaci su mulci, balavurdija. Ajde mozda jedino JB je "muskarac" tu ne mislim da i on ne jadikuje na radio ali malo kad slusas te izjave i ponasanje van staze vidi se da je to sve prerano doslo u F1. Nije cjeli zivot voznja auta ima jos toga. Kome se da nek potrazi malo po netu da ne linkam tu, nedavno je izasao jedan neobjavljeni stari interview sa Sennom. Pa to usporedite sa twetovima sto je maksimalni doseg ove klincarije, bit ce vam jasno o cemu pricam. A sto se tice SV gledao sam jucer nekoliko puta na videu onaj pokusaj DR u turn 1. Je malo izdaleka i optimisticno ali brate mili cemu kuknjava? Daj mu mjesta kao sto si mu dao i prodji ga kad se ovaj prekocio. I nije to bilo bas miljama daleko. RB 12 je na kocenju monster a narocito u rukama DR. To sto ga je SV kasno vidio u tome i je caka jer da ga ocekuje "down the inside" vec bi ga zatvorio tamo...Seb to se zove racing nesto sto ti bas nikad nisi do kraja savladao. Kad god je u doba dominacije Red Bulla isao od iza probijat se uglavnom je bilo po svuda njegovog prednjeg krila i preticanja van staze,kazni plakanja i kmecanja na radiju... |
![]() |
![]() |
#180 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Kad je a kuknjava u pitanju, nekako ih i mogu razumjeti... Kotač o kotač pri 200km/h, ili ti malo netko trzne prema tebi pri takvoj brzini, a ti si 2mm od trave...
|
|