![]() |
F1 sezona 2016
Znam da je prošla tema ekspresno zatvorena, ali ako ovo nije vijest sezone, ne znam što je...
Citiraj:
Crash Team Racing je out, sad se stvarno nadam nekom dobrom razlogu da gledam iduću sezonu. |
Ode i "sluzbena" stranica onda :)?
http://hasmaldonadocrashedtoday.com/ |
Yebes Maldonada. :D
Mene najvise zanima na sto ce liciti odnos snaga Mercedes/Ferrari. Mislim da će Ferrari jedan korak prici svabama, ali ne vjerujem u veliko iznenađenje. Prica se da Honda ima zvijer po pitanju snage, ali sve mi to nekako zvuci jadno nakon jos jadnije 2015. Ali bi volio da grijesim i da Alonso napokon opet bude pri vrhu di mu je i mjesto. |
Renault Livery/bolid mi izgleda sasvim dobro ovako crno zuti.
|
Evo i postava za sezonu 2016
Citiraj:
|
Nadam se da bum izdržo više od 2-3 utrke ove sezone :D
|
Kad je prva trka uopce? Proslu sezonu sam stao na.pola negdje
|
Citiraj:
|
ode nam Arai :)
|
Promjene u pravilima kvalifikacija!
Izgleda da će se kvalifikacije ove sezone biti zanimljivije i od ranijih utrki :) Citiraj:
|
Katastrofa...umjesto da ekipe mogu trenirati i razvijati motore kako žele i mogu,oni rade umjetni cirkus
|
Kakve sad to veze ima s treniranjem i razvijanjem motora??
|
Pa takve da ako bude gužva na stazi,Merc recimo može ispasti u Q1 spletom okolnosti.Ako sam dobro razumio ovo šta si linkao...
Ne dopada mi se umjetna zanimljivost.Sa DRSom i ostalim kurpalcima :) |
Ne znam, meni se sviđa, najslabija karika stil :D
|
Ocito ciljaju na to da se vise vozi u Qualiju, valjda ce ima dati onda i vise guma ?
|
Citiraj:
Jedva čekam da se tokeni izbace i da se može razvijati... Ovo je o gumama,ako se nije šta promijenilo |
Citiraj:
Pa eto izgelda da sudobili produzenje vremena za onaj ekstra set sa Qualija. Taman da ne poispadaju u Q1 a da ima jos ostane isti broj novih setova :). " Will teams still get an extra set of tyres for the first 30 minutes of first practice? Previously one set of 'prime' only tyres was used for the opening half hour of FP1. This set came from the seven sets of primes available over a weekend. Now, one set of the 10 chosen by the team/driver can be used for the first 40 minutes. It means they have the option of running whichever of the three compounds available." |
Sinoc me docekala poruka na MAX TV-u. Od 1.3. se ukidaju Eurosport kanali zbog ne produženja ugovora. U osnovni paket se dodaju Arena sport 2 i F1 kanal, tako da ce izgleda, svi korisnici MAX TV-a moci gledati F1 ove sezone. :)
|
Nadajmo se 😊
|
Citiraj:
|
novi Reno izgleda ko nekad davno Jordan (mugen-honda) :)
|
Ja i dalje vidim Eurosport 1 i 2 a nevidim Arenu2 u osnovnom MAXTV paketu? Jel se to odustalo od te ideje ili ?
|
Ostaje do 1.4. sve kako je
a za dalje ce valjda obavijesti |
Znaci ako budu pustali nece od prve utrke :(.
|
Pa na areni1 je sve :D
|
Citiraj:
|
U osnovnom paketu je f1. Znaci arena1.
|
U 6 ujutro u tv rasporedu stoji prijenos na arena 1..a i treninzi i kvalifikacije su isto u prijenosu na 1
|
Je sad sam gledao vodic i imjua Quali i Prijenos na Arena1.
super. |
ko ima nek nabaci neki link za nas koji nemamo maxtv
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |