|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
MM nativno podržava slonijev RRO , šta za s5 nema neki theme store ? Ako nema, onaj tko napravi root može probati Layers , dok sam koristio nexus sam vidio da su radili teme i za s4 i s5. Tako da, uz root bi trebali moći imati pozadinu kakvu god želite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je li netko konačno uspio naći adekvatno 2.5D kaljeno staklo za S7? Meni lik poslao k+o fol zakrivljeno, a staklo ravno da ravnije ne može biti. http://imgur.com/7ZlwLxj http://imgur.com/cu1NE7r
![]() |
#933 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Sto se tice teme i tema, tu potpunu krivnju svaljujem na samsung koji je ocito kao jedna od top kompanija svijeta toliko retardiran da prodaje svu silu mobitela sa amoled ekranima a nije u stanju svoj vlastiti softver prilagoditi istima. To su za mene moroni, bez imalo mozga. Zamzung Tapatalk
![]() |
![]() |
#934 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ovo je čisto info za one kojima smeta a rade root, premda osobno Kingroot ne bih koristio u te svrhe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo, jedna stvar mi sad ide na jetra. Uopće mi ne dolaze GMAIL notifikacije dok mob spava zaključan. Toga na 5.0 nije bilo. 2 ure mob zaključan, upalim ekran i eto 5 mailova... koji k. Gledao sam po postavkama, sigurno negdje nekakav powersaver ili nigdje nisam našao nešto korisno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#938 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Nisam radio fact reset jos od kitkata. Ne vidim potrebu dok sve radi kak treba. Zamzung Tapatalk
![]() |
![]() |
#941 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Zamzung Tapatalk
![]() |
![]() |
#942 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Mislim da nema druge nego pricekati Zagg, Spigen i Nillkin da naprave pravo edge-to-edge staklo, najavljuju ga otkad je mob izasa... U medjuvrimenu preostaje jedino nabaviti neku kvalitetniju foliju, navodno Spigen ima jedan dobar model (mislim da je rijec o Crystal HD ili tako nesto). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Nillkin ti neradi edge to edge, jedino ako je flat screen. Sad za g5 su izbacili 3,4 stakla i nijedno nije edge to edge. Na moj upit su mi odg. da oni to nerade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Premium
|
Citiraj:
Al zato su Zagg i Spigen najavili AFAIK... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Da, radi se o ovoj foliji: http://www.spigen.com/products/galax...curved-crystal I po komerntarima je vrlo dobra, tj korisnici su zadovoljni, ali opet, 25 baksa a za dvije folije je onak, too much. Jel postoji neka alternativa u vidu jeftinije folije koja dobro sjeda po zaobljenim rubovima S7? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
|
Danas sam na guglu našao članak o najboljih 10 zaštita za S7. Koliko sam vidio, gro njih su uži od ekrana i uopće ne dolaze do zaobljenog ruba. Objašnjenje je da na taj način izbjegavaju da se slučajno zakači zaštita i podigne s ekrana kao i to da spriječavaju da se prljavština skplja između ruba ekrana i zaštitnog stakla. http://www.amazon.com/CellBee-Defini...reen+Protector
![]() |
#948 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
ja sam stavio od emirata MM na s5 jer stavio prije neg dosao za Vip,sve je super sad isprobavam i od samsunga good lock,samo nemojte koristit otisak prsta za otkljucavanje jer app ne radi onda Edit: unistal...neda mi se s tim zezat ![]() Zadnje izmijenjeno od: TikaTaka. 28.04.2016. u 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#950 |
gadget freak
|
Hahaha, znam, ipak si ti mr baksuz, a pazi ovo sad. Jučer, cijeli dan na wifi, 80% vremena tapatalk (black theme), sot 5.5h, ostalo navečer 22% baterije. Danas u firmi doslovno cijeli dan, stalno šaltanje edge-h-h+, 80% vremena viber, sot 2h, ostalo 30% baterije sad. Katastrofa koliko ga kolje loš signal i bijela pozadina.
![]() |
#952 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#953 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim ako te vec zivcira bijela pozadina, jednostavno odaberi neku tamniju temu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
|
Izgleda da mi dolazi MM na t-kom S5. Ne znam šta drugo može imati 850+ Mb. EDIT: Yep, 6.0.1
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 01.05.2016. u 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Hala Madrid!
|
Ekipa da li netko od Vas ima Note 4 mob? Naime, baterija mi se troši FUL brzo (čak i bez uključenog 4g-a, a kad je 4g uključen da ni ne pričam). Evo jučer prije spavanja je bio na 100% baterije, a evo već ga sad moram puniti opet. Gledao sam jedno pola sata preko wifi live streaming i tu mi je uzelo cca 20%, znači na jedno 80-85% je mob bio i kada sam se probudio ujutro baterija je bila na jedno 60% (znači mob je preko noći potrošio 20% baterije u standby stanju?!?!?? ![]() Nemoguće da mi se tako brzo troši baterija koja ima 3220mah. Znam da je dosta velik ekran i to sve stoji, ali ovo nije normalno kako brzo troši bateriju. Pretpostavljam da je baterija otišla? Sumnjam da neka aplikacija baš uzima toliko baterije? Može neka preporuka/savjet, što napraviti molim Vas? Hvala puno na pomoći ekipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Bazinga
|
Pogledaj moje whineanje ![]() Ja isto imam problema s drainom. Doduše, ja na svakom uređaju imam taj problem ![]() Pogledaj u manageru kakva je situacija s appovima
![]() |
#957 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Točno mi odnese preko noći 20posto baterije a i preko dana ga nesto ubija. Ako se zanemari exchange koji isto iz cista mira bude prvi potrosac a ponekad ne odnese ni 5 posto uz isto korištenje sumnjivi su mi google services i android system. Ima li kakva app da vidim detaljno sta crpi? ![]() Sent from my SM-N910C using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Od zadnjeg update S6-ice kada zakljucam mob s double tapom cime usput hiberniram neke aplikacije pomocu greenfy-a prilikom slijedećeg otključavanja radi sigurnosnih pravila mi ne dozvoljava koristenje otiska prsta a kada zakljucam uobicajeno na power button radi normalno. Zna mozda netko kako to rijesiti ako je moguce? Prije update-a sve normalno bilo. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |