|
![]() |
#901 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
službeno nikako, jedino ako ti se da zezati sa cyanogenmodom 12, postoji čak i 13. http://forum.xda-developers.com/gala...i9082-t3073108 http://forum.xda-developers.com/gala...od-13-t3294849 |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Od ovog zadnjeg updatea baterija se vidljivo poboljsala.. Sad nakon nekoliko ciklusa punjenja, mogu to reci sa sigurnoscu. Jedino sto cudno primjetim je Android System koji nakon updatea kao da trosi vise baterije, obicno bude drugi na listi (odma iza ekrana). S druge strane ne mogu reci da ikako utjece na bateriju iako je po statsima visoko na listi... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 17.11.2022. u 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Vidiš da ti je system drzao mob budnim samo 15 min. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam 100% siguran ali mislim da jesu, postoji ona nova opcija za ispravljanje lens distortiona i unatoc tome mislim da su poradili na samoj kvaliteti slike... Morat cu malo detaljnije testirati kameru pa javim dojmove... Citiraj:
Citiraj:
Ehh sad... Nemoj tako ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Vodafonče prvi ![]() Neće valjda Te mobajl čekat mjesec dana sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne zavisi od mreže koju koristiš nego od mreže na koju je brendiran mobitel. Ako ti je mob brendiran na VIP, imaš 6.0.1 OTA update dostupan, a unutra može biti i Simpa kartica. To je nebitno. Moj je BTU iako je orginal VIP HR. Prebacio sam se na BTU iako nisam primjetio neke razlike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo cini mi se da mi je na skoro novom S6 otisa utor za sim karticu. U starom mobitelu radi...cak san i trazija zamjensku..ali nema srece..jednostavno pise missing sim. Uglavnom proba san i resetirat mobitel na tvornicke postavke jer ima jedna cudna stvar..iako nema sim kartice u njemu..on prikazuje signal od mobitela. Cak i nakon reseta na tvornicke postavke. Jel ovo za hitne pozive? Sad me zanima di je najbolje odnit mobitel da se sto brze popravi. Kupljen je preko jednog drugog lika u T-coma na preplatu. Jel nosim u t centar ili direktno u neki servis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Glavas_ZG. 03.05.2016. u 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2016
|
![]() Citiraj:
![]() Preko TWRP napravljen full backup u slucaju povratka na 5.1.1. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
I na S5 je najveća razlika u fluisnosti, također je potrošnja rama smanjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Summa summarum ovih par dana na 6.0.1, fluidniji je mob, brže se pali kamera, lijepo to sve izgleda (naravno da se opet tu i tam desi random tipični touchwizz lagg ničim izazvan, tipa kad unlockam mob), ali imam pol sata kraći sot uredno sa 6.0.1., nabi..m ih na bijelu pozadinu opet....
![]() |
![]() |
#927 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Vrijeme je... da se pređe ![]() Potvrđujem sve kaj si rekao osim za bateriju. To još ne znam jer sam ga preko noći ostavio na puniocu pa ćemo vidjeti nakon prvog kompletnog pražjenja kako stvari stoje. Za sada OK sve. U svakom slučaju je upgrade sa 5.0 ali da je moglo bolje - moglo je ohoho bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#930 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Lol. Ipak si to ti😂😛 tak da, ono, ne brinem se😆. Ionako se po pitanju baterije najvise zanimam za situaciju na poslu, tamo mi stalno switcha 2g-3g ovisno gdje sam u pogonu pa tamo i baterija najvise trpi, tak da cu tamo najbolje vidit jel zapravo krace ili nije. Zamzung Tapatalk
![]() |
|
|