|
![]() |
#21063 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21064 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21065 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
(toči varikinu u oči) It cannot be unseen... Po meni, jedini način da se ove, hmm, tvorevine, u nedostatku boljeg izraza, proljepšaju je ovo: ![]() Alternativno, lansiranje direktno u visoku peć može pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21068 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da, prednji kraj je pljunuti passat,a zadnja svjetla ko chevrolet malibu od prije 5 godina. uzasno izgleda, neinovatinvno totalno, nikako ne prati Citroenov (kome lijep kome ruzan) ali osbujan i modernisticki dizajn. ovo je teska konfekcija izvana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21069 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21072 |
Premium
|
Lova ne može kupiti ukus. Sve treba biti s mjerom. Recimo, Ozrenov GT-R je meni pojam dobro sređenog auta u koji je puno ulupano, ali s mjerom i ukusom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21073 | |
Istrian Lifestyle
|
Citiraj:
![]() A ovo zašto kome čemu ti je isto kao zašto sine imaš 3x980ti na 1920 rezi??? ![]() @Garo Mješaš neke stvari ![]() Nemoj me shvatiti krivo, nije da branim, ali to je takva ekipa koja živi i radi samo za to. Jedan dečko ima RS6 (180 tisuća eura placen) pa je ulupao još 40 u njega a ništa se ne vidi. To ti je tip kao Ozren. Dok ovi drugi vole zrak i 20 cola felgu na 25 profilu gume ![]() Ima i po hrvatskoj dosta tako složenih auta samo što se ne pokazuju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21074 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Joj šta ne kažeš lijepo "meni se to sviđa", umjesto da napadaš druge. Postoji milijun i jedna glupa/štetna stvar za utuć novce, ali nijedna neće od ovih auta napraviti nešto dobro, lijepo i pametno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21076 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21077 |
Premium
|
Meni su najbolji sleeper carsi, auto izvana ničim ne odaje da se unutra krije naturpijana zvijer. Pa onda onaj WTF trenutak neupućene ekipe kada takav stisne gas. ![]() A ne VW Vento SDI sa R32 naljepnicom i kuhinjskim stolom na gepeku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21079 |
Premium
|
Čovjek je stavio ravno 5 slika vozila koja mu se čine dobrima, na tom meetu ih je gro više i siguran sam da bi si svatko našao dobar komad vozila koja mu se sviđaju. Ima svega, od air rida do sleepera od stock sređenih old timera pa sve do novih stock autiju. Subjektivne stvari naposlijetku priče |
![]() |
![]() |
![]() |
#21080 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Poskidati oznake, staviti balone na čeličnim felgama i sa njim u lov... na autocestu. ![]() ![]() ![]() Btw auto je perverzija, s obzirom šta je rađeno na njemu i tko je radio, cijena je odlična! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21081 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Preko 12 000€ za skoro 10 godina staru kantu?! Ovo je po Njemačkoj jedan od najskupljih.... http://ww3.autoscout24.de/classified...779?asrc=st|as Ako već mora biti nekakva jurilica, od ovog još ostane... http://ww3.autoscout24.de/classified...086?asrc=st|as
![]() |
#21082 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21083 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Taj audi iz njemačke ispadne skuplji nego taj crveni jerbo trebaš jedno 3000 eura+ da pokriješ troškove unosa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21086 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#21090 |
Istrian Lifestyle