|
![]() |
#21031 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Automobili
Nije ko Mercedes. Moja visina 187cm. Savršeno uklapa, samo je malo problem iza mjesta. Nisam probao kakav je 1.6 TDI i sedmici. Ali u šestici je lijen motor za razliku od 2.0 TDI. Samo 5ks razlike i potrošnja po autoputu cca 3 litre Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 25.04.2016. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21033 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Inače, BMW ima jako dobro riješen taj sustav u 5-ici (vjerojatno i u drugim modelima, ali na tom sam ga isprobao), elektronika ignorira gas ako je pritisnut i održava stabilnost auta prilikom kočenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21034 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21035 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Frend ima 2012. Swifta. Evo potrošnje: http://www.fuelly.com/car/suzuki/swi...2/juraj/137602 Uglavnom se voza po Zg (ne znam zakaj mu pise tak mali City %). Kolko znam, sa autom nikakvih problema, jedino kaj mu je jednom vjetar otkinuo vrata. ![]() Burazova cura isto ima 2012. Swifta. Taj je pak svašta preživio. Ali mehanički sa njim isto nikad problema. Nema snage u niskim okretajima (sve ispod 4000-4500rpm ako se dobro sjecam), treba ga vrtit ko manijak, a ja tak ne volim vozit aute. Barem ne ove mlince. Citiraj:
![]() U Volvu kad sam bio na tehničkom smo testirali ručnu na poligonu i stegne ju, al ne zablokira kotače u vožnji. Isto tak na Insigniji piše u uputstvima da ako držiš gumb u vožnji da uspori auto, isto ne zablokira kotače. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21036 |
Premium
|
Kod Suzukija bi ja kupoval samo kasnije modele u liniji. Njima treba godina, dve, tri da popeglaju sve djecije bolesti ali nakon toga su odlicni.. Novi Swift dolazi pocetkom iduce godine, Baleno mu je testni poligon.. 1.0 i 1.4 turbaci navodno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21037 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Istražujući Suzuki naišo sam na remek djelo od auta. ![]() Predstavljam vam Suzuki Wagon R. https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Wagon_R ![]() Al da, Swiftač je jako korektan auto. Nemreš mu niš zamjerit. Frend ima i 2008. model ako se ne varam. Isto nikad niš... Da Sport košta 120k kn, bio bi super deal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21038 |
Premium
|
Sporta je ubila trosarina, nis drugo. Ince bio bio tu negdje..Iduci ce vjerojatno bit 1.4 turbo pa nebu tih problema. Wagon R je skoro neunistiv mali auto. .Europski su malo veci od ovog sa slike .. Sjecam se kad ja moj Swift bio nov. Bio je tolko utegnut i cvrst da sam se svako malo vozil na tri kotaca sa njime. Kasnije se malo razmradal ali onda je bil ko i svaki drugi auto.. Stari je imal sudar u njemu sa Opel Sentatorom i nije se Opel dobro proveo, mali tenkic.. U ovlastenom servisu su napravili ocajan posao na limariji, tak da su svi prekupci odmah vidli da je bio razbijen. Jako lose su ga polakirali i dobil je plikove.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.04.2016. u 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21039 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
sutra uz swifta idem pogledat i ovog clia tce http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-17222563 nadam se da ce jedan od njih zadovoljit, jer me ovaj shopping izluduje |
![]() |
![]() |
![]() |
#21040 |
Premium
|
Obrati paznju na lampicu za motor. Zna se katalizator pokvarit i to je sindrom. Jako skup je dolazi samo u komadu sa granom, brutalno skup. Ja sam pokupio cunjic u tunelu prema RI i nesto mi je dolje razmrdal pa mi se palila ta lampica. Dali su mi predracun od skoro 20 tisuca kuna u srevisu za katalizator i sve to. Tak da sam malo proucaval taj dio i katalizator im je slaba tocka. Jedina opcije je otic na auto otpad i to sa nekog razbijenog. Zamjenskih nema. Kod nas na cesti je svaki drugi auto Clinjo, pogotovo dvice. Bas danas gdje god pogledam neki Clio dva i stari Pasati sa necim razbijenim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21042 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21043 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Lolll, ovaj clio 3 sa linka zaobidji u sirokom luku, devastiran potpuno, neki rejser wannabe...
![]() |
#21045 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Što ste se ulovili za Suzuki Wagon R, ova novija generacija još pristojno i izgleda ako pogledate ranije generacije, posebno prvu, ali ni ona iz partnerstva s Opelom (Agila) nije ništa puno ljepša. Kao da je netko uzeo gležnjače i na njih stavio kotače...
![]() |
#21046 |
Premium
|
In general to mladi raceri samo i rade ![]() Meni je Clio generalno dobar auto. Imal sam i ja dvojku na poslu, tovarnu bez zadnjeg sica i sa najslabijim 1.5 sa turbom. Dobio ju novu..Uzeli su mi ga nakon par mj, kad su vidli da to nije za mene i vratili mi traktor Berlingo nazad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21047 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ako te još šta interesira pitaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21049 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21050 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Trebalo bi ić za 37k svakako. Redizajn+plin bi trebalo koštat do 5500e. Svakako je dobra investicija plin bez obzira na kilometre. Pogotovo kada se kupi već sa ugrađenim plinom. Nama to uštedi hrpu love a radimo nekih prosječnih 20000km godišnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21051 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#21053 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne zaboravimo ![]() zašto sada? vozio ovaj vikend malo šumske rute prema sisku... da se razumijemo ovaj sport ima identičnu šasiju ko moj mlinac mimo ovjesa i svjestan sam skroz toga, ali tako izmamljuje osmijeh na licu kada krenu zavoji. volim klijo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21054 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21055 | |