Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > DIY i Tinkering
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.03.2016., 00:45   #631
Boobo-oobo
Premium

Datum registracije: Sep 2008
Woohoo. Konacno da je i ta saga gotova. Naruceno je sve u drugom batchu i sad je to komplet.

Kupljeno je sve osim camera boarda jer njega nema na zalost u ponudi sad. Tak da gospon Skolldir, fakat sori al mi je bilo bitnije rijesit Pi3 i privest to kraju nego cekat opet zbog tog jednog itema :/

Ja sam jos uplatil dodatno za 3x Pi3, 3x 2.5A napajanje i 3x kuciste jer je uvijek bilo potraznje nekon kupnje, pa ak se netko zeli jos ubacit u taj order, to se moze uzet jos.

Nadam se da bu sad sve proslo oke s dostavom i da bu doslo u razumnom roku. Novce su mi uzeli s racuna jako brzo, nadam da bu i dostava takva.

Ja bum moral provjerit jos jednom sve uplate, jer je nastal kaos malo oko toga da vidim tocno na cemu sam na kraju tak da bum konacno stanje javil kroz par dana. Molim da ovi sto duguju uplate, da uplate sto prije. Isto tak ak sam nekom krivo kaj stavil, gresku napravil javite da ispravim.

Tolko zasad . . .
Staro 06.03.2016., 09:54   #632
Boobo-oobo
Premium

Ostalo je jos samo napajanje 2.5A viska, ak netko zeli uzet nek se javi.
Staro 06.03.2016., 11:05   #633
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ja cu uzeti.
Moje podatke imas i isti nacin dostave. Uplatit cu u toku dana.
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2016., 11:19   #634
Boobo-oobo
Premium

Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Ja cu uzeti.
Moje podatke imas i isti nacin dostave. Uplatit cu u toku dana.
Sori, otislo vec. Too slow
Staro 06.03.2016., 12:05   #635
Roby86
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Evo ekipa ovdje se dijeli Rpi 3, naravno preko referring sistema :

Sretno svima... :-)

https://www.pi-supply.com/giveaways/...3/?lucky=53643
Roby86 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2016., 16:34   #636
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Boobo-oobo Pregled postova
Sori, otislo vec. Too slow
Ok nema veze
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 23:21   #637
Boobo-oobo
Premium

Tablica je updejtana. Oba paketa su krenula danas iz UKa, estimated delivery veli da bu stiglo pocetkom sljedeceg tjedna.
Staro 08.03.2016., 11:52   #638
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Boobo-oobo Pregled postova
Tablica je updejtana. Oba paketa su krenula danas iz UKa, estimated delivery veli da bu stiglo pocetkom sljedeceg tjedna.
RimtuTiTuki je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2016., 15:52   #639
Boobo-oobo
Premium

Preuzimanje robe bude najvjerojatnije u nedjelju u popodnevnim satima, javim tocno vrijeme. Lokacija FER, na okruglim stolovima kod skriptarnice. Obavezno pokazivanje Fer2/PCekspert racuna sa nickom kojim je kupljeno ili potvrde placanja. Posto se radi o 23k kn provjeravam svaku narudzbu. Ak mislite poslat koga drugog, dajte mu potvrdu placanja sa vidljivim nickom i brojem komada kak ste uplacivali ili najavite na PM da ce XY osoba preuzeti pa da provjerim osobnu ili nesto.

Mogu se podic i Rpi2 komadi iz prosle narudzbe.
Staro 12.03.2016., 13:47   #640
Boobo-oobo
Premium

Prije godinu dana se pojavil Rpi2 i par ljudi je pitalo Na Fer2 forumu dal bi netko narucival da se skrpa pa da podijele troskove. Ja sam se ponudil kad nitko nije vec htel i tak je to pocelo. Trazil sam najbolju ponudu i dobar deal i nasli smo GalagoMarket. Dogovorilo smo s njima kupovinu, dali su nam dobar popust i kak je hype oko toga rasel tak su se i ljudi sve vise prikljucivali u kupnju. Dali su nam cijenu od 276Kn/kom.

U meduvremenu je vijest dosla do Primotronica pa su ponudili istu cijenu kad su vidli kolko se komada narucuje ali smo morali pozurit s uplatom du sljedeceg dana jer su komadi nestajali brzo. Stavil sam post da mi svi uplate odma sutra ujutro novce da mogu platit Primotronicu narudzbu koja se popela na 90komada.

Citiraj:
Primotronic mi se javio opet kad su saznali broj koji trebamo. Imaju na lageru 110 komada, cijena 280kn/kom (sa PDVom i svim davanjima), isporuka odmah po uplati, s tim da uplata moram biti jedinstvena, preko jedne ponude.

Razlika je kolko vidim samo u PDVu, slovenski je 22%. Nizu cijenu nebumo dobili od toga

Po ovom bi radije uzel od Primotronica, 4 kune je zanemarivo, preuzimanje odmah tu u zgbu i u slucaju garancije, vracanja ili neceg drugo je lakse s njima odradit to nego slovencima.
Citiraj:
Ako ikak mozete, uplatite danas da mi to sutra sjedne i da to sutra uplatim. Jer veli gospodin iz Primotronica :

Citiraj:
Citiranje:
Cijenu mogu garantirati samo za ovu zalihu koju imam na stanju, jer se nabavna cijena mjenja iz sata u sat, i poskupljuje.
Stoga ono što imamo na stanju ćemo moći ponuditi po ovoj cijeni, a kakve će cijena biti nakon isteka zaliha još ne znam.
Znaci ta cijena vrijedi dok imaju ovu zalihu. Zatrpajte mi tekuci sad
Drugi dan do 11h ujutro sam imal na racunu 25k kn+. Skoro svi na popisu su uplatili rano ujutro pare da mozemo napraviti deal s Primotronicom. I saljem mail za konacni broj narudzbe i da uplatim no oblil me hladni znoj.

Citiraj:
OMG. Onak . . .

Skupil sam dovoljno para, posaljem liku da mi napravi novu ponudu i onda ovo :

Citiraj:
Citiranje:
Cijenjeni gospodine Hrešćan,

Na žalost naša zaliha se rasprodala. Od ponedjeljka imam novu količinu u dolasku, ali ne više po cijeni po kojoj smo dobili prvu šaržu.
Tako da na žalost više ne možemo ponuditi RPI tip 2 po cijeni od 280,00 kn s uključenim PDV-om.

Od ponedjeljka će cijena za količinu od 90 ili više komada biti 350,00 kn s uključenim PDV-om.
S poštovanjem,
Ja sam se bacil brzo na trazenje nove ponude od Galaga a u meduvremenu je Primotronic dobil puno komentara bijesnih ferovaca o nacinu poslovanja i slicno. Nije mi na kraju postalo jasno zasto im se cijena tolko promjenila u jednom danu, Galago je konstatno daval nama sve nizu i nizu cijenu kak je rasla kolicina. A sve zapravo dolazi iz istog mjesta. Nije da ih ni krivim za nist, samo su nas zajebali malo vremenski al je na kraju sve ispalo oke.

Galago nam je poslal ponudu na kraju za 90 komada.

Citiraj:
Pozdrav!

U privitku korigirana ponuda.
Znesek vaše narudžbe: 3.184,20 €.

Znesek za plačanje u kunama: 24.851,08 kn.
Ta zavrzlama s Primotronicom je donjela street cred temi na F2 i tak je to postalo notorious narucivanje plocica na Feru

Sljedeca je narudzba bila na 75kom plus nesto kucista i napajanja iz Galago marketa opet gdje smo imali opet 276kn/kom a Primotronic je za to vrijeme imal 350kn+PDV na sajtu ak se ne varam.

Tak da smo uvijek narucivali iz Galaga, bar do sad dok se nismo prebacili na ModMyPi za RPi3.

Poslali su tu prvu narudzbu u 2 paketa, ovo je kad je prvi stigel :

Jos je u meduvremenu bilo nekoliko njih koje je vodil netko drugi. Ja sam se uopet ukljucil u kad je dosel Zero, i napravil ovu trenutni Rpi2 i Rpi3 narudzbu.

Ak se netko pita zasto to radim i narucujem i zajebavam se sa tim, htel sam pomoci kolegama i ponudil se kad vec nitko nije htel. Nije mi bila ideja niti mi je sad ideja zarada ili da preprodajem ovo i slicno. Ak mislite da ovo radim iz zarade, onda se grdo varate. Je, oduzima vremena i novca ali mi je bitno da ostanem na nuli na kraju. Draze mi je bit kolegijalan i posten nego da se moram sramit pred nekim. Neki uplacuju koju kunu vise i zbog toga sam zahvalan svima koji su to napravili jer znaju da ovo oduzima gro vremena i novca. Hvala vam svima koji ste uplatili tak!

Ove zadnje dvije narudzbe su bile ovak :

Vi ste svi uplatili 8876kn za Rpi2, narudzba je bila :

Citiraj:
Poštovani!

Znesek vaše narudžbe: 1133,98 €.

Znesek za plačanje u kunama: 8777 kn.
Razlika 99kn.

Rpi3 narudzba je bila u dva dijela :

Ł1,432.61 i Ł901.66, za sto su oni meni uzeli 14377.58kn odn 9049Kn. Vi ste uplatili 23635Kn i razlika je 208kn.

Tak da nema tu nekog kruha. Daleko od toga da nebi mogel, ali sam posteni naivac koji to radi zbog zajednice. Zakaj sam ovo pisal uopce, imam dojam po nekim PMovima da ljudi misle da vodim operaciju za veliki profit. Uopce nije tak. Imam sve uplate i racune i popise pa mogu i dokazat da nije. Isto tak, ak ste preprodavali to dalje po njuskalu i slicno ili namjeravate, i hope you burn in hell. Ja se zajebavam tu da probam vama pomoc a vi bi onda sebi zaradili jos tolko preprodavajuci. Svakom sam ponudil visak ak je koji ostal po cijeni kojoj sam i ja platil, tak da nisam nikog zaribal tu. Cijene su zaokruzivane na vise za koji kunu da pokrijem troskove dostave (koja je sad bila dupla) i razlika u tecaju i tome kaj nemrem tocno znat sve nepredvidene troskove. Ali uvijek probam da to bude sto vise fer prema vama.

Eto, malo storije kak je to pocelo i zakaj se to radi i dan danas Plus informacije o zadnim narudzbama i sl. Ovo je vise za PCekspert zajednicu jer nije bila prisutna od pocetka, pa ak ste se ikad pitali kak je to pocelo. I za F2 noobove i padobrance koji nisu preletili temu uopce

Vidimo se sutra!
-->
Sutra (nedjelja 13.3.) u 16h nadalje na okruglom stolu kod skriptarnice mozete pokupit svoje pite.

Mislim da nekima nije jasno zasto i tko to kupuje i radi. Moar info u spoileru.

Prije godinu dana se pojavil Rpi2 i par ljudi je pitalo Na Fer2 forumu dal bi netko narucival da se skrpa pa da podijele troskove. Ja sam se ponudil kad nitko nije vec htel i tak je to pocelo. Trazil sam najbolju ponudu i dobar deal i nasli smo GalagoMarket. Dogovorilo smo s njima kupovinu, dali su nam dobar popust i kak je hype oko toga rasel tak su se i ljudi sve vise prikljucivali u kupnju. Dali su nam cijenu od 276Kn/kom.

U meduvremenu je vijest dosla do Primotronica pa su ponudili istu cijenu kad su vidli kolko se komada narucuje ali smo morali pozurit s uplatom du sljedeceg dana jer su komadi nestajali brzo. Stavil sam post da mi svi uplate odma sutra ujutro novce da mogu platit Primotronicu narudzbu koja se popela na 90komada.

Citiraj:
Primotronic mi se javio opet kad su saznali broj koji trebamo. Imaju na lageru 110 komada, cijena 280kn/kom (sa PDVom i svim davanjima), isporuka odmah po uplati, s tim da uplata moram biti jedinstvena, preko jedne ponude.

Razlika je kolko vidim samo u PDVu, slovenski je 22%. Nizu cijenu nebumo dobili od toga

Po ovom bi radije uzel od Primotronica, 4 kune je zanemarivo, preuzimanje odmah tu u zgbu i u slucaju garancije, vracanja ili neceg drugo je lakse s njima odradit to nego slovencima.
Citiraj:
Ako ikak mozete, uplatite danas da mi to sutra sjedne i da to sutra uplatim. Jer veli gospodin iz Primotronica :

Citiraj:
Citiranje:
Cijenu mogu garantirati samo za ovu zalihu koju imam na stanju, jer se nabavna cijena mjenja iz sata u sat, i poskupljuje.
Stoga ono što imamo na stanju ćemo moći ponuditi po ovoj cijeni, a kakve će cijena biti nakon isteka zaliha još ne znam.
Znaci ta cijena vrijedi dok imaju ovu zalihu. Zatrpajte mi tekuci sad
Drugi dan do 11h ujutro sam imal na racunu 25k kn+. Skoro svi na popisu su uplatili rano ujutro pare da mozemo napraviti deal s Primotronicom. I saljem mail za konacni broj narudzbe i da uplatim no oblil me hladni znoj.

Citiraj:
OMG. Onak . . .

Skupil sam dovoljno para, posaljem liku da mi napravi novu ponudu i onda ovo :

Citiraj:
Citiranje:
Cijenjeni gospodine Hrešćan,

Na žalost naša zaliha se rasprodala. Od ponedjeljka imam novu količinu u dolasku, ali ne više po cijeni po kojoj smo dobili prvu šaržu.
Tako da na žalost više ne možemo ponuditi RPI tip 2 po cijeni od 280,00 kn s uključenim PDV-om.

Od ponedjeljka će cijena za količinu od 90 ili više komada biti 350,00 kn s uključenim PDV-om.
S poštovanjem,
Ja sam se bacil brzo na trazenje nove ponude od Galaga a u meduvremenu je Primotronic dobil puno komentara bijesnih ferovaca o nacinu poslovanja i slicno. Nije mi na kraju postalo jasno zasto im se cijena tolko promjenila u jednom danu, Galago je konstatno daval nama sve nizu i nizu cijenu kak je rasla kolicina. A sve zapravo dolazi iz istog mjesta. Nije da ih ni krivim za nist, samo su nas zajebali malo vremenski al je na kraju sve ispalo oke.

Galago nam je poslal ponudu na kraju za 90 komada.

Citiraj:
Pozdrav!

U privitku korigirana ponuda.
Znesek vaše narudžbe: 3.184,20 €.

Znesek za plačanje u kunama: 24.851,08 kn.
Ta zavrzlama s Primotronicom je donjela street cred temi na F2 i tak je to postalo notorious narucivanje plocica na Feru

Sljedeca je narudzba bila na 75kom plus nesto kucista i napajanja iz Galago marketa opet gdje smo imali opet 276kn/kom a Primotronic je za to vrijeme imal 350kn+PDV na sajtu ak se ne varam.

Tak da smo uvijek narucivali iz Galaga, bar do sad dok se nismo prebacili na ModMyPi za RPi3.

Poslali su tu prvu narudzbu u 2 paketa, ovo je kad je prvi stigel :

Jos je u meduvremenu bilo nekoliko njih koje je vodil netko drugi. Ja sam se uopet ukljucil u kad je dosel Zero, i napravil ovu trenutni Rpi2 i Rpi3 narudzbu.

Ak se netko pita zasto to radim i narucujem i zajebavam se sa tim, htel sam pomoci kolegama i ponudil se kad vec nitko nije htel. Nije mi bila ideja niti mi je sad ideja zarada ili da preprodajem ovo i slicno. Ak mislite da ovo radim iz zarade, onda se grdo varate. Je, oduzima vremena i novca ali mi je bitno da ostanem na nuli na kraju. Draze mi je bit kolegijalan i posten nego da se moram sramit pred nekim. Neki uplacuju koju kunu vise i zbog toga sam zahvalan svima koji su to napravili jer znaju da ovo oduzima gro vremena i novca. Hvala vam svima koji ste uplatili tak!

Ove zadnje dvije narudzbe su bile ovak :

Vi ste svi uplatili 8876kn za Rpi2, narudzba je bila :

Citiraj:
Poštovani!

Znesek vaše narudžbe: 1133,98 €.

Znesek za plačanje u kunama: 8777 kn.
Razlika 99kn.

Rpi3 narudzba je bila u dva dijela :

Ł1,432.61 i Ł901.66, za sto su oni meni uzeli 14377.58kn odn 9049Kn. Vi ste uplatili 23635Kn i razlika je 208kn.

Tak da nema tu nekog kruha. Daleko od toga da nebi mogel, ali sam posteni naivac koji to radi zbog zajednice. Zakaj sam ovo pisal uopce, imam dojam po nekim PMovima da ljudi misle da vodim operaciju za veliki profit. Uopce nije tak. Imam sve uplate i racune i popise pa mogu i dokazat da nije. Isto tak, ak ste preprodavali to dalje po njuskalu i slicno ili namjeravate, i hope you burn in hell. Ja se zajebavam tu da probam vama pomoc a vi bi onda sebi zaradili jos tolko preprodavajuci. Svakom sam ponudil visak ak je koji ostal po cijeni kojoj sam i ja platil, tak da nisam nikog zaribal tu. Cijene su zaokruzivane na vise za koji kunu da pokrijem troskove dostave (koja je sad bila dupla) i razlika u tecaju i tome kaj nemrem tocno znat sve nepredvidene troskove. Ali uvijek probam da to bude sto vise fer prema vama.

Eto, malo storije kak je to pocelo i zakaj se to radi i dan danas Plus informacije o zadnim narudzbama i sl. Ovo je vise za PCekspert zajednicu jer nije bila prisutna od pocetka, pa ak ste se ikad pitali kak je to pocelo. I za F2 noobove i padobrance koji nisu preletili temu uopce

Vidimo se sutra!
Staro 12.03.2016., 21:10   #641
nansale
Registered User

Datum registracije: Nov 2013
Svaka cast na dosadasnjem trudu!
Ako ostane koji viska javi..
nansale je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2016., 23:50   #642
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ako ima tko viska trojku sa kucistem, slobodno javi na pm
Thnx!
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2016., 00:15   #643
dadoremix
Premium
Moj komp

dadoremix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
I ja se pridruzujem cestitkama i pozdravima za tricu.
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2016., 17:55   #644
His Airness
Premium
Moj komp

His Airness's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Svaka čast na trudu, bome si izgubio vremena sa zajebancijom oko svega.
Što s nama koji nismo mogućnosti danas doći danas? Hoćete li biti prilike radnim danim iza 16 h?
His Airness je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2016., 20:10   #645
Boobo-oobo
Premium

Citiraj:
Autor His Airness Pregled postova
Svaka čast na trudu, bome si izgubio vremena sa zajebancijom oko svega.
Što s nama koji nismo mogućnosti danas doći danas? Hoćete li biti prilike radnim danim iza 16 h?
Javil budem kad bum next time u gradu. Vjerojatno sredinom ili krajem tjedna i popodnevnim/nocnim satima.
Staro 15.03.2016., 16:07   #646
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Raspberry Pi 3 i H265-HEVC

Ako nekog zanima ova problematika, mogu potvrdit da na toj maloj kontrapciji H265-HEVC 720p video radi sasvim uredno. Nije potreban nikakav hladnjak za proc niti ikakav overclock

Ono kaj je potrebno je standardna instalacija OpenElec 6.03 i zatim upgrade na posljednji "Milhouse" build. Nakon toga sve uredno fercera...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2016., 19:31   #647
VDarth
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Ako nekog zanima ova problematika, mogu potvrdit da na toj maloj kontrapciji H265-HEVC 720p video radi sasvim uredno. Nije potreban nikakav hladnjak za proc niti ikakav overclock

Ono kaj je potrebno je standardna instalacija OpenElec 6.03 i zatim upgrade na posljednji "Milhouse" build. Nakon toga sve uredno fercera...
Rpi2 ili Rpi3?
VDarth je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2016., 19:34   #648
Boobo-oobo
Premium

Sutra (srijeda) popodne/navecer, ulica Kneza Ljudevita Posavskog 36, na uglu je birc Akun bar. Tam bum bil. Tocno vrijeme javim, to bu bilo cca 6-7, tak nekaj.
Staro 15.03.2016., 20:30   #649
Prezime
Premium

Citiraj:
Autor VDarth Pregled postova
Rpi2 ili Rpi3?
Iz nekog razloga ne vidis naslov mog posta, il nisam napisao?
Staro 15.03.2016., 20:36   #650
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Iz nekog razloga ne vidis naslov mog posta, il nisam napisao?
Vjerojatno Tapatalk
schetz je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2016., 20:41   #651
VDarth
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Ne vidim... Tapatalk...
VDarth je offline   Reply With Quote
Staro 15.03.2016., 22:09   #652
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Staro 16.03.2016., 00:37   #653
Prezime
Premium

Citiraj:
Autor VDarth Pregled postova
Ne vidim... Tapatalk...
RPi-3
Staro 16.03.2016., 11:24   #654
myroman
Premium
Moj komp

myroman's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Odlicna vijest... Pitanje je kak bude s napajanjem. Da li ce mu biti dosta struja od rpi-a.
myroman je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2016., 11:56   #655
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Dongle dolazi, jedan dio kabla u pi, drugi u hdd .... http://cdn.liliputing.com/wp-content...pidrive_02.jpg
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2016., 12:19   #656
Boobo-oobo
Premium

Vidimo se danas u cca 19h.
Staro 16.03.2016., 20:19   #657
Prezime
Premium

Citiraj:
Autor myroman Pregled postova
Odlicna vijest... Pitanje je kak bude s napajanjem. Da li ce mu biti dosta struja od rpi-a.
Ak mu nije dosta 1,2A koje Pi daje bez problema, onda je to drek od diska.
Ja ganjam samo s jednim USB kabelom ukljucenim u Pi2/3 disk 6 puta veceg kapaciteta koji povuce preko 1A kad se starta...
Staro 16.03.2016., 22:38   #658
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Još da i neko kučišta slože za to a ne ovak da sve visi po stolu...
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2016., 13:50   #659
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Koji je najjednostavniji način za youtube play na RP3.
Trenutno znam za omxplayerGUI(Minimal Kiosk Browser).
markecSMB je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2016., 14:56   #660
Misak
Premium
Moj komp

Misak's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
ako koristis Kodi (Openelec) onda imas Youtube plugin koji radi uredno i bez stekanja... u samom Raspbianu mi se vidi da ne radi glatko... dok je Openelec totalno druga prica..

kako koristim jedan Pi2 samo za Kodi onda mi je prakticno da bude plugin u Kodiju da ne moram raditi restart u Raspbian za gledanje Youtubea... i sto je najzgodnije daljinski od TVa radi u Kodiju..

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na