|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Woohoo. Konacno da je i ta saga gotova. Naruceno je sve u drugom batchu i sad je to komplet. Kupljeno je sve osim camera boarda jer njega nema na zalost u ponudi sad. Tak da gospon Skolldir, fakat sori al mi je bilo bitnije rijesit Pi3 i privest to kraju nego cekat opet zbog tog jednog itema :/ Ja sam jos uplatil dodatno za 3x Pi3, 3x 2.5A napajanje i 3x kuciste jer je uvijek bilo potraznje nekon kupnje, pa ak se netko zeli jos ubacit u taj order, to se moze uzet jos. Nadam se da bu sad sve proslo oke s dostavom i da bu doslo u razumnom roku. Novce su mi uzeli s racuna jako brzo, nadam da bu i dostava takva. Ja bum moral provjerit jos jednom sve uplate, jer je nastal kaos malo oko toga da vidim tocno na cemu sam na kraju tak da bum konacno stanje javil kroz par dana. Molim da ovi sto duguju uplate, da uplate sto prije. Isto tak ak sam nekom krivo kaj stavil, gresku napravil javite da ispravim. Tolko zasad . . .
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo ekipa ovdje se dijeli Rpi 3, naravno preko referring sistema : Sretno svima... :-) https://www.pi-supply.com/giveaways/...3/?lucky=53643 |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Premium
|
![]() Preuzimanje robe bude najvjerojatnije u nedjelju u popodnevnim satima, javim tocno vrijeme. Lokacija FER, na okruglim stolovima kod skriptarnice. Obavezno pokazivanje Fer2/PCekspert racuna sa nickom kojim je kupljeno ili potvrde placanja. Posto se radi o 23k kn provjeravam svaku narudzbu. Ak mislite poslat koga drugog, dajte mu potvrdu placanja sa vidljivim nickom i brojem komada kak ste uplacivali ili najavite na PM da ce XY osoba preuzeti pa da provjerim osobnu ili nesto. Mogu se podic i Rpi2 komadi iz prosle narudzbe.
![]() |
#640 |
Premium
|
Vidimo se sutra! Sutra (nedjelja 13.3.) u 16h nadalje na okruglom stolu kod skriptarnice mozete pokupit svoje pite.
Mislim da nekima nije jasno zasto i tko to kupuje i radi. Moar info u spoileru. Vidimo se sutra!
![]() |
#641 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Svaka cast na dosadasnjem trudu! Ako ostane koji viska javi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Raspberry Pi 3 i H265-HEVC
Ako nekog zanima ova problematika, mogu potvrdit da na toj maloj kontrapciji H265-HEVC 720p video radi sasvim uredno. Nije potreban nikakav hladnjak za proc niti ikakav overclock ![]() Ono kaj je potrebno je standardna instalacija OpenElec 6.03 i zatim upgrade na posljednji "Milhouse" build. Nakon toga sve uredno fercera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
Ne vidim... Tapatalk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#653 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Dongle dolazi, jedan dio kabla u pi, drugi u hdd .... http://cdn.liliputing.com/wp-content...pidrive_02.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja ganjam samo s jednim USB kabelom ukljucenim u Pi2/3 disk 6 puta veceg kapaciteta koji povuce preko 1A kad se starta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Još da i neko kučišta slože za to a ne ovak da sve visi po stolu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako koristis Kodi (Openelec) onda imas Youtube plugin koji radi uredno i bez stekanja... u samom Raspbianu mi se vidi da ne radi glatko... dok je Openelec totalno druga prica.. kako koristim jedan Pi2 samo za Kodi onda mi je prakticno da bude plugin u Kodiju da ne moram raditi restart u Raspbian za gledanje Youtubea... i sto je najzgodnije daljinski od TVa radi u Kodiju..
![]() |
|
|