Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.03.2016., 10:36   #1981
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Neznam, Izumo nije keeper brod. To je papir projekt koji je neznam zasto stavljen ko T9, ocito samo kao stepping stone do Yamata. Volim ingame pitat ekipu kakav im je Izumo. Suze bi napunile ocean.

Iowa je sa svojim turetama koje imaju normalan raspored i postenim AAom bolji brod. Al se slazem, T9 je nekako crna rupa i stepping stone do T10. Da vidimo hoce RU CA i Njemacki BBovi zadrzat taj sistem.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 10:50   #1982
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Neznam, Izumo nije keeper brod. To je papir projekt koji je neznam zasto stavljen ko T9, ocito samo kao stepping stone do Yamata. Volim ingame pitat ekipu kakav im je Izumo. Suze bi napunile ocean.

Iowa je sa svojim turetama koje imaju normalan raspored i postenim AAom bolji brod. Al se slazem, T9 je nekako crna rupa i stepping stone do T10. Da vidimo hoce RU CA i Njemacki BBovi zadrzat taj sistem.
T8 bi trebao bit Bismarck i to je to....ostalo me ne zanima...kod rusa bi taj Kirov u t5 mogao biti novi OP CA koji će vrlo moguće umiroviti mog Koniga....Ali opet, možda i neće biti OP ili će biti OP neko vrijeme dok ga ubrzo nakon toga ne nerfaju do jaja, baš kao i Kieva i društvo....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.03.2016. u 11:08.
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 11:22   #1983
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pa i mislim da su rekli da će Bismarck biti t8, non-premium?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 11:35   #1984
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Već vidim sebe kako i za njega kupujem premium camo - wallet warrior FTW.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 11:37   #1985
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Već vidim sebe kako i za njega kupujem premium camo - wallet warrior FTW.
Jučer sam vrištao kad si rekao da si kupio 3 prem kama po cijeni jednog Ataga....Thore, ti si jedan poseban igrač!
Staro 07.03.2016., 11:41   #1986
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

3 x Premium T-8 camo je još uvijek jeftinije od Ataga. 4 x camo nije.

Cilj je kapetane što prije dignuti na max bodove. A sve nakon 15. boda ide puževim korakom. T-8 ionako primarno igram, tako da je investicija za mene na mjestu.

Staro 07.03.2016., 11:51   #1987
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Je, al ako uzmes Ataga, mozes ama bas sve IJN kapetane trenirat na jednom brodu, tj, ako imas vecinu lineupa sa njima. Em je brod odlican.

Staro 07.03.2016., 12:12   #1988
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Neka proba igrat Izuma, dignice spomenik Iowi. Ja sam uzeo par dana premiuma, nabio zastavice na brod i odrindao tu muku.
Ovo mi je urangu one da je ibuki sranje
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 12:22   #1989
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Je, al ako uzmes Ataga, mozes ama bas sve IJN kapetane trenirat na jednom brodu, tj, ako imas vecinu lineupa sa njima. Em je brod odlican.
Sve jasno, jer je premium brod. No, ne treba mi još jedan CA. Imam T-8 po jedan iz svake klase i sad ću na njima dić kapetane do 18 bodova ili koliko ide.

Slijedeći grind je njemački BB. Do tada uživam u premium kamuflažama koje za koje sam se dobro istrošio.

Staro 07.03.2016., 12:36   #1990
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Sve jasno, jer je premium brod. No, ne treba mi još jedan CA. Imam T-8 po jedan iz svake klase i sad ću na njima dić kapetane do 18 bodova ili koliko ide.

Slijedeći grind je njemački BB. Do tada uživam u premium kamuflažama koje za koje sam se dobro istrošio.
Pa da..to i je problem..ko će to sve stići igrati?....sinoć sam u trenu donio odluku (popizdio sam) i prodao u dahu Farraguta i Udaloia....Dva gunboata (Gnjevni i Pljeska) su dosta a đubre u t9 mi nije bilo zabavno...jedan torpedo boat - Kamikaza.....jedan t8 CA Hipper, t8 BB Amagi (tu ću napravit iznimku s dva broda istog tipa u istom tieru, radi potpuno različitog playstylea i idem i na N Carolinu), jedan t6 (Nurnberg) i jedan t7 (Pepsi) CA i to je to....Murmansk je money maker i treniram kapetana za Ruski CA koji sad još moram vidjet hoću li stat na t5 (mogući OP) ili t8 (radar). Ako ne idem do t8 onda će mi NO bit radar ship...
Fora je u tome da bi htio imati više potpuno različitih brodova a opet da to sve stignem igrat....kaj će mi 20 brodova u luci..
Staro 07.03.2016., 12:42   #1991
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

T-8 lineup koji primarno igram:

CV: Shokaku
BB: North Carolina
CA: New Orleans
DD: Fubuki

Ostali koje igram kad ekipa na TS-u nema T-8:

T-7: Pensacola
T-6: New Mexico
T-5: Konigsberg & Kamikaze
T-4: Langley & Wyoming

Nisam prodao još Hiryu-a, ali lako moguće da hoću jer je Shokaku u svemu superiorniji. Sexico i Kamikaza su tu za Ranked, Pensa za gušt a sve ostalo po potrebi kad treba složit diviziju.

Možda eventualno probat grindat američku CV liniju jer mi kapetan na Langleyu ima skoro 4. red skilla - dok dođem do Lexingtona imao bi 15 bodova ali iskreno ne da mi se.

Sve sam otključao što sam htio, i sad igram po želji. Primarno T-8 liniju. U jednoj se večeri cijela stigne nekoliko puta odvozit.

Staro 07.03.2016., 13:15   #1992
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Ovo mi je urangu one da je ibuki sranje
Ibuki nije sranje, samo je margina greske za CA u T9-10 puno manja, svaka greska se brutalno kaznjava.

Izumo je naporan brod.

Staro 07.03.2016., 13:25   #1993
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Ibuki nije sranje, samo je margina greske za CA u T9-10 puno manja, svaka greska se brutalno kaznjava.

Izumo je naporan brod.
Ako ćemo govorit da je izumo loš onda je Iowa jednako loša. Brodovi su gotovo identični po pitanju stila igre, treći turret možeš zaboravit, osim ako imaš jaku želju da te pobrišu drugi BBovi.

Izumo je jednako dosadan kao NC i Iowa. I yamato bi bio dosadan da nema najbolje topove u igri.
Staro 07.03.2016., 13:46   #1994
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Ako ćemo govorit da je izumo loš onda je Iowa jednako loša. Brodovi su gotovo identični po pitanju stila igre, treći turret možeš zaboravit, osim ako imaš jaku želju da te pobrišu drugi BBovi.

Izumo je jednako dosadan kao NC i Iowa. I yamato bi bio dosadan da nema najbolje topove u igri.
Amagi? Jel i on prodan ili si njega ostavio?

Ako netko hoće zabavan BB, to je bez premca Colorado. Okreće se ko balerina i ima odlične topove. Ekipa ga primarno ne voli jer je spor i na lošem glasu još od CBT. Meni osobno najuspješniji BB - 74% WR u 57 partija.

Staro 07.03.2016., 13:48   #1995
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Amagi? Jel i on prodan ili si njega ostavio?

Ako netko hoće zabavan BB, to je bez premca Colorado. Okreće se ko balerina i ima odlične topove. Ekipa ga primarno ne voli jer je spor i na lošem glasu još od CBT. Meni osobno najuspješniji BB - 74% WR u 57 partija.
Ako se meni svidi ostaje, ali krajnji mi je cilj NC.
Staro 07.03.2016., 14:10   #1996
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Colorado je lagan prelazak sa NM, jer se igraju jako slično ako ne i isto. Samo trebaš još više pripazit da ne odeš previše naprijed jer onda nema povratka natrag s 20 čvorova.

Carolina je totalno drugačiji stil igre, sa Hull B jako okretna i uredno izbjegava torpeda za svoju veličinu. S njom sam se mučio u početku, sad je WR na 58%. Najveća promjena Caroline nakon Colorada su topovi. Colorado ima ravnu putanju i brze granate, dok je Carolina minobacač - tu treba navikavanja. Ali ima i to svojih prednosti, sad su mi topovi odlični. S Carolinom na nos možeš potpuno zablokirat prolaz drugom timu, i držat stranu uz support iza tebe jer su joj glavni problem CA koji te lože vatrom. Isto tako kad kreneš u push, ako nema DDa je jako zabavan brod kad se ekipa razbježi pred tobom. Tako da ne znam o kakvoj dosadi Lun priča.

Carolina je prvi BB s kojim sam vozio u rikverc (ide preko 10 čvorova u natrag).

Staro 07.03.2016., 14:22   #1997
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Tako da ne znam o kakvoj dosadi Lun priča.
Ako je meni dosadna, nemora značiti da je svima dosadna. A referirao sam se na BladeRyev komentar da je izumo dosadan, a NC, Izumo, Iowa i Yamato se igraju jako slično.

Najdraži stil igre mi je onaj ruskih DDova. Uzeo sam taškenta, koji je (nakon gotovo svih linija odigranih do T8) jedan od lošijih brodova u svom tieru, zbog svoje veličine i radijusa okretanja. Događa mi se da BBovi napamet ispale salvu u dim i pogode me, presmiješno. Još nisam popio torpedo u dimu, ali doći će i to kad tad.

Uz sve navedeno, taškent mi je jako zabavan, BBovi su mi ATM najdosadnija klasa u igri. Čak mi je i ranger zabavniji od BBova.
Staro 07.03.2016., 14:27   #1998
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Ako je meni dosadna, nemora značiti da je svima dosadna. A referirao sam se na BladeRyev komentar da je izumo dosadan, a NC, Izumo, Iowa i Yamato se igraju jako slično.

Najdraži stil igre mi je onaj ruskih DDova. Uzeo sam taškenta, koji je (nakon gotovo svih linija odigranih do T8) jedan od lošijih brodova u svom tieru, zbog svoje veličine i radijusa okretanja. Događa mi se da BBovi napamet ispale salvu u dim i pogode me, presmiješno. Još nisam popio torpedo u dimu, ali doći će i to kad tad.

Uz sve navedeno, taškent mi je jako zabavan, BBovi su mi ATM najdosadnija klasa u igri. Čak mi je i ranger zabavniji od BBova.
Imam puno gunboat sati i otvoreno ti kažem da njihov utjecaj je vrlo rijetko znatan i još manje presudan za bitku..to samo sere a najbolje što može je sjebat ijn DD....više sam partija okrenuo sa Kamikazom nego s tim seračima..skoro pa ni ne igram više gunboatove...osim Pljeske koja je svestrana i jedan od najzabavnijih brodova u igri...
Staro 07.03.2016., 14:45   #1999
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Imam puno gunboat sati i otvoreno ti kažem da njihov utjecaj je vrlo rijetko znatan i još manje presudan za bitku..to samo sere a najbolje što može je sjebat ijn DD....više sam partija okrenuo sa Kamikazom nego s tim seračima..skoro pa ni ne igram više gunboatove...osim Pljeske koja je svestrana i jedan od najzabavnijih brodova u igri...
Svjestam sam što su i kako se igraju. Ruski DDovi nikad nisu bili solo warriori, za razliku od japanskih DDova koji pometu brod u salvi torpeda.
Staro 07.03.2016., 16:40   #2000
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Svjestam sam što su i kako se igraju. Ruski DDovi nikad nisu bili solo warriori, za razliku od japanskih DDova koji pometu brod u salvi torpeda.
Iskreno, nakon heavy nerfa sam ih trebao prestat igrat...ne rade bolji dmg od amera (jedino u t9 i t10 imaju dobar AP), domet im bez AFTa nije puno veći od amera, conc najgori od svih DDova...HPa imaju malo više od amera (a to ne znači puno u toj klasi), fire conc penalty je veći nego kod amera a pogotovo u usporedbi sa premiumima tipa Gremy i Pljeska...torpeda za k sve do t9....fire damage najlošiji...Gnjevni mi je kolko tolko zabavan al ga više ne igram skoro uopće...Jedina mala prednost je nešto veća brzina od drugih DDova ali zato rudder pati...a imam osjećaj da će ruske CA bit OP u t5 ili 6 i onda ništa do t10....tako nekako..
Staro 07.03.2016., 20:21   #2001
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Thore, koji su tipsi za Colorado? Idem od početka s C hullom.
Staro 07.03.2016., 22:18   #2002
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Kako mi je ispred nosa pobjegao personal best....5 sec za reload 2 topa prema CV-u na 4k HP-a...i frendly Yorck mi ga skine pred nosom....joooooj
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot-16.03.07_22.11.17-0993.jpg‎
Views:	161
Size:	526.9 kB
ID:	16165   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.07_22.11.56-0232.jpg‎
Views:	165
Size:	531.5 kB
ID:	16166   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.07_22.12.02-0888.jpg‎
Views:	162
Size:	519.2 kB
ID:	16167   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.07_22.12.11-0230.jpg‎
Views:	169
Size:	517.3 kB
ID:	16168   Click image for larger version

Name:	shot-16.03.07_22.12.15-0336.jpg‎
Views:	162
Size:	473.0 kB
ID:	16169  

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 22:33   #2003
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

^^^

Replay! Replay!

I meni danas brutalna partija sa Shokakuom, 160k dmg / 6 killova:

Replay dostupan uz kratak opis na službenoj replay stranici:

http://wowreplays.com/Replay/1832-Sh...ge-Lexi-snipe-

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Thore, koji su tipsi za Colorado? Idem od početka s C hullom.
Igraš ga slično kao NM. Neka ekipa preporuča AA upgrade umjesto dometa ali ja sam uzeo povećani domet za 19,4 km. Nije loše ni AA uzeti jer je sa AFT i max AA plus njegovu okretnost stvarno sposoban torpeda izbjegavat. Ako i naletiš na super CV drop pobrat ćeš max dva ukoliko si krenuo skretati na vrijeme. Kenjaju da ima loše topove. Istina, neke dane nisam mogao ništa pogoditi ali isto se događa sa Carolinom i svakim BB-om. Inače dosta precizan.

Najbolji savjet je ne ić naprijed bez pratnje jer te 20 čvorova ne vozi natrag jednako brzo kao i naprijed.

Stalno gledaj oko sebe dal imaš pratnju ako je push u igri. Pazi se T-8 brodova jer si najosjetljiviji na plunging fire. Evo danas ranije ja sa Carolinom na 20 km skinuo citadelu - u jednoj salvi 30k na Coloradu. Skreći nakon svake salve. Okretan si skoro kao CA.

Btw. danas odigrao 3 partije s Carolinom. U prvoj sa kriplijadom od ekipe gdje moje potapljanje 2 x Tirpitza, 1 x Amagija i NO nije ništa pomoglo i svejedno izgubili. Po prvi puta sam skinuo citadelu Tirpitzu. Feels good.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 08.03.2016. u 07:18.
Staro 07.03.2016., 23:12   #2004
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citadele skidam sa Coloradom na Tirpitzu, cak sam citadelo i Carolinu

Tirpitza gadjam u predjelu kupola di su najslabiji, uglavnom sam skuzio da dosta skidas HPa ako gadjas taj dio na BBovima.

Mislim da cu ubost premium pa da izgrindam Carolinu jer mi je to zelja imat u luci, onda cu biti neodlucan koji brod ostavit dal Nem Mexico ili Colorada
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2016., 23:25   #2005
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Citiraj:
^^^

Replay! Replay!

Tenkre....odigram partiju...reko super...automatski se snimaju replay-evi....odem guglat kak se pogledaju...i prvo kaj pročitam..."You need to enable the feature"

Tako da sam enejblo nakon te bitke

2 utješne sa enejblanim replay-em:

http://wowreplays.com/Replay/1839-Am...orthern-Lights - Amagi - 4 kills

http://wowreplays.com/Replay/1841-Mi...v-Two-Brothers - Mikhail Kutuzov - 3 kills

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 08.03.2016. u 01:02.
Staro 08.03.2016., 10:21   #2006
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

@ Flayer: da, tako je i meni bilo. Odigram partiju života sa Hatsuharuom riješim 4 DDa sa pol HP-a i samo stražnjom kupolom u zadnjim sekundama partije da bih tek onda upalio snimanje replaya. To je pouka svima - upalite odmah jer će se dogodit partija koju ćete htjet pogledat ponovno ili snimit za sva vremena.

Ček ček ... kupio si Mihajla Citedelovića?!

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Citadele skidam sa Coloradom na Tirpitzu, cak sam citadelo i Carolinu

Tirpitza gadjam u predjelu kupola di su najslabiji, uglavnom sam skuzio da dosta skidas HPa ako gadjas taj dio na BBovima.

Mislim da cu ubost premium pa da izgrindam Carolinu jer mi je to zelja imat u luci, onda cu biti neodlucan koji brod ostavit dal Nem Mexico ili Colorada
Ja sam se Coloradom mučio protiv Torpitza. Ali kad sam vozio Colorado nisam znao još za taj trik ispod prednjih kupola - većinom sam mu 4k skidao po salvi = drek. Ako mu ne možeš nać citadelu tamo gađaj. Salva po 12-15k zagarantirana. Tako je pao zadnji jučer kad me išao torpedirati. Ispalio je torpeda ali nije doživio njihov pogodak.

Neki dan na redditu vidio screenshot lika koji je sa fakin Yorckom uspio citadelirat Tirpitza. WTF...

Carolinu nije teško citadelirat ako joj je bok okrenut. Ima manji oklop od Colorada i veća je pa ju je lakše pogodit. S druge strane, Amagi je još mekaniji. Sve se na T8+ citadelira ako bok pokaže. I Yama.

Meni je Carolina bila šok kad sam je krenuo igrati. Drukčije se igra od Colorada pa budi spreman na to. Drukčiji raspored kupola, drukčija balistika granata i brod koji je jako dugačak za razliku od prethodna dva.

Staro 08.03.2016., 10:41   #2007
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Citiraj:
Ček ček ... kupio si Mihajla Citedelovića?!
Jesam, to sam odlučio još dok je došao na počeku gdje sam bio židov...pa kad su ga buffnuli...želja je postala veća. Onog dana kada se bum skinuo sa premium acc-a, hoću imati 4-5 broda za farmat silver i XP da ne spajam kraj s krajem.
Citadelović bome je ...ali nije za push već čisti spam support na 12+ km + DD hunter.

I prvim partijama sam rush-ao napred jer volim agresivno igrati i ginuo sam ko glineni golubovi na streljani. Pogledao par YT videa kad drek vozit i statsi su se počeli oporavljati, a kill-ovi redati

Također...čekam još da se i Tirpitz pojavi pa da ga kupim (čekam solo varijantu, a ne bundle ko prvi puta)...i to bi trebalo biti to trenutno od dostupnoga - drugih želja nemam (trenutno imam Anshan, Kamikaza R, Atlanta i Mikhail Kutuzov + ARP česme).

Nadam se da će se ponoviti slučaj ko sada sa Rusima i CA linijom da kada se uvoditi njem. BB liniju da će ponovo staviti Tirpitz-a dostupnog za kupiti.
.

Staro 08.03.2016., 11:00   #2008
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Kolko čujem najisplativiji premiumi su Pljeska, Tirpitz, Atago i Murmansk. Ataga skoro kupih ali mi je puno 300 kn. Čekam neki popust. S druge strane ako mislim grindat do Bismarcka nema smisla kupovat Tirpitza. A opet potonji će više zaraditi i puno je jeftiniji popravak. Ali kako ona pjesma kaže "nije u novcima sve". Grindanje je zabavno, probaš cijelu liniju...jedino što mi nije bilo ugodno nakon potršenih premium dana i grindanja ruski DDova saznati da su ih nerfali do bola...to nervira...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 08.03.2016. u 11:05.
Staro 08.03.2016., 11:05   #2009
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

+ T0rpitz ima torpeda. Što igra jako bitnu ulogu u brawlu sa drugim BB-om.

Ja nemam problema s lovom. Konstantno sam preko 20 milja u plusu, i stalno koristim premium consumable.

Fali mi XP-a za školovanje kapetana. Zato sam svoje financije upregnuo u to.

Staro 08.03.2016., 11:06   #2010
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Ti si pametno fokus bacio na par bordova...ja sam otišao preširoko...
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na