|
![]() |
#1951 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
NO je super kad se igra agresivno prema drugim CA. Okretnost i super topovi kad si na nož, plus oklop koji se onda teško probija. Problem je što to jako rijetko kao ovdje dolazi do izražaja jer čim si ti posvećen nekoj meti BB će te preko pol mape pobrisat. Recimo ja nisam mogao naprijed po tom boku počet čistit DDe jer je iza otoka bio Izumo. Prije mene probao je Myoko koji je odmah pobrao torpedo i čim se okrenuo pobrisan je od Izuma. Tek nakon što je naš Fubuki rješio Izuma mogao sam u "pohod". No tada je već bilo prekasno je su naši BBi na drugoj strani bili za drek. Da sam recimo imao radar - počistio bi Bensona na tom capu i naši Fubukiji bi mogli u duel s njihovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 | ||
DBS
|
Dobre vijesti za Hipsterovce, pardon, vozače Hipstera ovdje: Citiraj:
Znam da smo već danas cijeli dan dosadni s tim (ja sigurno jesam), ali moram još ovo proslijediti - Dropsiq-ov komentar na radar s kojim se potpuno slažem iz istog threada: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Neznam sta mi bi al probao Mogami nakon patcha....neigrivo. I ako idem sa 3/4 brzine, turete su tako spore da jednostavno nemogu pratit brod, a domet je tako ocajan da malne moras doc point blank da nekog napucas. Ako ides anglat brod izmedju shotova, turete su opet tako spore da jedva i te manje promjenje prate. Uzas...naravno da je runda bila poraz. Bez povecanja dometa i brzine rotacije tureta, ovaj brod je totalno beskoristan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
DBS
|
Koristiš i dalje 155mm? Navodno je odgovor WG-a da 203 mm moraju biti nadogradnja na brodu, a ne da ekipa primarno koristi 155. Pa se sad preporuča 203mm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
Premium
|
Sa 203mm imam isti range, gori rate of fire, manje cjevi i ko da igram losiju Myoko. Ako brod gubi DPM to nije upgrade. Prjje je Mogami bila super za ubijanje DDova, imas dobar reload i puno cjevi pa ce nesto i pogodit. Sad nemogu drzat turete na BBu tako da je dogfight nikakav. Doduse, sad je Mogami uzitak opet za ubijanje, jadnici ako idu sta dodgeat nemogu pucat nazad ![]() A WG su idioti, to je dokazano. Da su htjeli rjesit AFT i kalibre topova, onda nebi sve nerfali a buffali rusko govno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
DBS
|
Zanimljivo da i dalje Mogami prednjači nad NO i Hipsterom kao najbolji "srebrni" ili non premium CA po statistikama. Unatoč nerfu. Prebaci se na 203mm, gotovo je sa HE spamanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Premium
|
Igram Atago i samo HE, probao AP na cruisere broadside na ispod 8km, nikako citadelu, igru za igrom, sve pogodi u centar broda oko waterlinea al nece citadela, reko zajebi. Bolje HE i garant dmg + DoT nego puka sreca sa citadelama. Mogami ima kakav takav dmg samo iz odredjenih situacija. Ako su topovi na pravu stranu i ako ih nitko ne gadja, e onda ce sa 155mm napravit tonu dmga. ![]() Iako u 7 dana sta je patch vani, Mogami polako pada. OdtDPSana je od MK (naravno), Atago je sad bolja po dmgu a Hipper je blizu. Jucer epic runda na Isles of Ice. Ide 70% nase flote na sjever, reko kud svi turci tu i mali Mujo, odoh i ja gore. Teamwork znaci da imaju jos koga gadjat osim mene ![]() 7 brodova + ja. Glupo sam se drzao previse lijevo od flote i gadjao DDa tako da sam ostao bez covera i upao u samo takva govna. Tunel vision FTW. Situacija, lijevo ruski DD + Atlanta na 12km sta me loze nemilo. Ispred su 2 NCaroline, desno je Nagato, Myoko, Atago i jos nesto. Ja sam u sredini svega toga. Par km ispred mene je mali prolaz izmedju 2 otoka al to je tocni ispred 2 NC. Racunam, moram ic frontalno pa cu se zabit u otok u prolazu (da pokrijem flankove) jer nema druge. Receno - ucinjeno. Sad sam samo meta jednoj NC na 7km dok je druga iza otoka, anglao brod koliko sam mogao pri udarcu u otok tako da je angle nedovoljan za citadelu, al opet sam ispod pola HPa. I onda katastrofa, od nas 8 na tom flanku, zivi samo jedan Kagero sa 3 pixela hpa i ja u tom supku od prolaza sa manje od pola hpa. Oko nas 7 brodova. Posada je vec na ebayu kupovala vazelin, jer ako vec primam brutalno zguza, da ne boli toliko. Opalim rikverc i brod na stranu tek toliko da imam torpedo arc, genije u NC stao i ubacio u rikverc jer je proplovio kraj mene u tom uskom prolazu, ispalio je full salvo i nije me ubio sa 7km...on se cudi, ja jos vise. Popio je narrow spread sa prednjeg desnog launcher i isao ganjat ribe. Ubacio u prvu, prodjem taj zaklon, druga NC sa moje desne strane se okrece na mene, ja okrecem lijevo da zaposlim zadnji desni launcher, ja ispalio spread, NC promasi svoj. Bog cuva pijane i glupe, a bio sam siguran da nisam pijan....onda sam sistemom eliminacije ovo drugo. Ode i druga NC na dno. Dok sam se igrao sa 2 NCa, Kagero je rijesio sam 2 druga broda. Izadjem na otvoreno, kad ono a wild Atlanta na 10km, e jebem ti sunce, imam 7k HPa, nema repaira, on an full HP. HE nema smisla jer dok on izgori ubice me sa brutalnim RoFom i HEom a nemam angle za AP. Ja jos okrecem lijevo i zadjem iza otoka u zaklon, nemam torpeda sa desnim launcherima jer je jos reload. Al posto me ne vidi, sad motam desno da mogu bacit sa lijevim launcherima, bacim spotter avion, vidim da jurisa na mene i izadje iza otoka u pola mog turna, otvorio je vatru...sa AP. Dingao je sve zivo, arc za launcher je sve blize, ja malo lijevo malo desno i on isto, to upravljivo malo govno ce lako dodgeat spread a ja sa 4 topa sprijeda nemogu ga ubit prije nego se on sjeti prebacit na HE. Overextendao je turn, bacio sam torpeda i pogodio ga na 5km, full spread, od i Atlanta. Za to vrijeme chat je pun svadje tko je kriv kad smo izgubili sve osim nas 2 u roku od 2minute. I mi ocistimo cijeli flank, ovi drugi su pobjegli od nas u plamenu (a nije da mi je bilo krivo) a mogli su nas dovrsit, u nasem capu ih ubiju ostali. ![]() ![]() ![]() ![]() Kako je to izgledalo ![]() Opca uzivancija od runde, imao sam vise torpedo hitova nego kad sam igrao sa DDom, Atago i njezin torp. arc su fenomenalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Atago ima fenomenalne AP shellove, sa 9km concealmentom i APom brišeš cruisere čim okrenu broadside a da nisu ni svjesni da ih stalkaš. HE je samo za BBove zbog 20% fire šanse i DDove. Evo primjer iz jedne timske partije: Atago AP Jedino ovu partiju imam kao primjer, ali gotovo svaku igram kao što sam naveo. Stalkat cruisera do 10km, kad okrene broadside, salva AP-a i gotov je. AP nije kao kod njemaca, ali na ovim udaljenostima, nema lošeg AP-a, pa čak i Yorckov AP je dobar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Sad ste me narajcali na Ataga ali čekat ću neki popust..skupi su ti premiumi u tom tieru....ali Atago mi se čini kao najbolja investicija...pogotovo za iskusnog igrača...Kad se sjetim kolko sam para zdrobio za premium dane da izgrindam Myoko koji je sad kuruza zajedno s Mogamijem.... btw Amagi polako postaje moj najdraži brod u igri (sad je ful upgrejdan)...koje đubre to je čudo...samo ne predugo okretati bok i to je to..APom penam sve što diše na mapi...citadelice su mi za dobar dan...Još malo do zadnjeg skil pointa da imam manual AA (AA jedina prava "boljka" broda)..Samo mi ostaje dilema koji upgrejd na 5 slotu...aquisition ili concealment... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
DBS
|
@ Blade: imaš replay? Volio bi pogledat ![]() @ Gnujko: Aquisition ja imam na Carolini. Daje još 20% na otkrivanje torpeda. Lun je recimo na Carolini išao na full stealth build - nestaješ između salvi. Ovisno kakav gameplay ti više paše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Sremium
|
S conc upgrejdom conc pada za skoro 2km što nije malo...iako se radi o BBu dovoljno mi je 25% od vigilancea, za otkrivanje torpeda...plus ako i dozvolim DDu da mi dođe tako blizu onda kao da nisam igrao sve ove mjesece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
Premium
|
@Thor Prije sa starim klijentom sam imao 2gb+ replaya u folderu. Otkad sam stavio novi cisti klijent sad je folder prazan. Jel jos uvijek treba sta enableat za replayeve il koji mu je? Koliko gledam po netu zna se preferences.xml resetirat po svakom pokretanju, sta bi objasnilo zasto mi stalno mice karusel bar. Damnit. Bila je prekrasna borba. @Gnujko Meni je brod uzivancija. Imas odlicne topove, odlican arc torpeda i 4 heala. Sa kamuflazom te vide na 10.7km a sa 5tim skilom je 9.4 il nesto. Defacto mozes pucat cloakan na mete dalje od 14.8+ km. Il torpat iz stealtha sve unutar 10km. Naravno da ako otvoris broad da pucas svim topovima mozes popit citadele, al to mozes sa svakim brodom. Ja nisam zazalio sta sam je kupio. Novi brodovi. ![]() ![]() Haruna zuto-crna kombinacija je dobra. Al brate Hiei je uzasan skin broda. I jos mi je ostalo 8m dmga napravit za 16 skill point kapetana, to neznam hocu se uopce trudit. Nije da cu sa Kongoima igrat, a ima vremena jos, pa ako me uhvati volja. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.03.2016. u 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 | |
Premium
|
Citiraj:
@gnujko Pa misija je misija, ako sam i prosle rijesio i ove cu, stvar principa. A glasovi su iritirajuci jer je WG zasrao stvar i stavio krive glasove prosli put. Doduse, neznam ni jesu to ispravili jos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
DBS
|
Dobrih par timskih večeras sa novom ekipom. Jednu sam ja zeznuo i bio snajpan radi glupog eksperimentiranja i onda sam kod izbjegavanja totalno n00bovski skrenuo od umjesto prema torpedima. Ali je tim zato izvukao partiju. S druge strane u dvij partije koje smo trebali dobiti tim je potopljen. Također, 2 neuspjela CV snajpa nisu pomogli. Bilo je i partija gdje sam ostao solo jer se nismo snašli, ali 6/9 pobjeda je dobar rezultat večeri. Čak je i Gnujko uspio okusit čari Timske borbe. ![]() Polako mi sjeda Fubuki. Treba bit strpljiv s njim i predviđat stvari unaprijed. Radit zasjede ili jednostavno "skretat" ekipu koja ide u tvom smjeru. Topovima rješava sve IJN DD ispod sebe. To nije DD za juriš na cap, već za šuljanje oko capa. Jednom kad uletiš nema povratka jer si spor, niti zastavica ne pomaže puno. Probao Baltimore (bio prisiljen) napast jednu od zadnjih partija danas sa Shokakuom. Žali bože truda i aviona. 0.5.3 Cleveland na steroidima. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 07.03.2016. u 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Sremium
|
Hasta la vista t9+..za mene...jebo me pas ali to nije normalno; prem acc, potopiš 2 broda i napraviš dmg i u plusu si 20 tk...ni za camo...a bez premiuma nemaš kaj tražiti..ako odigraš lošijee u minusu si nekih 100 somova ili više....ako te brzo potope (dogodi se) onda si u minusu skoro 300 kermi...neće ići.... Bye bye Udaloi (šteta grinda)....sad bar imam para i nabrijanog kapetana za ruske Ca...cilj, opet t8 naravno (osim ako nije sweet spot niže). NM je otišao u povijest i sad krećem s Coloradom...cilj je Carolina....Trebam si kompletirat t8 liniju jer osim Kamikazea i povremeno Nurnberga nit ne igram niže tierove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Premium
|
Ma T9 je jos i igriv, a na to mislim ako radis abnormalan dmg da si napumpas prihode i probas bit nepotopljen. BB u T9 jos i moze nekako prezivit (osim Izuma, to je govno sa veslima). Al krstarice ginu ko muhe, DD jos i lakse a popravci su brutalni. To je njihovo forsiranje premiuma....djubrad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Premium
|
Neka proba igrat Izuma, dignice spomenik Iowi. Ja sam uzeo par dana premiuma, nabio zastavice na brod i odrindao tu muku. ![]() A glede videa, sta je htio rec? Da Yamato ima najbolje topove ingame? Pa i ima, i trebao je imat. I ja sam sa Nagatom napravio frontalno citadele na Coloradu, kako neznam al shell je prosao. Cijela igra je neka cudna nebuloza sta se tice dmga i penetracije. A bio sam u 2 runde sa Flamuom, on naravno carrier. Arogantan ko pas, kaze DDu da ide capat point na Land of Fire, mi sa jednim DDom a oni sa 4, nas DD je ruski t8 kojeg vidis iz orbite, oni sa IJNom. Tip mu kaze da nema shanse, a Flamu pocne, noob, idi i capaj ako te vide ("AKO") baci smoke i adio. Ono, lik je umislio da on vodi borbu i da se njega slusa, uglavnom je bio tako dobar air cover da su mene torpedirale i potopile 3 grupe TBova dok je on gladio jaja sa svojim fighterima. Ma nabijem ga. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 07.03.2016. u 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
DBS
|
Da je iritantan je, tu nema sumnje. Zvijeza ne bih baš tako daleko išao, samo poznat. I ima par dobrih trikova koje sam i sam pokupio iz njegovih filmća. Ja sam možda bio u 2 partije s njime. Jednom u NO kad je on vozio Khabarovsk na drugom timu. Dok ga nisu torpedirali u dimu. Tu smo partiju dobili. Što se tiče pokrivanja svoje flote s fighterima i istovremeno napadanje njihove - to uopće nije lagan posao. Između ostaloga moraš i sebe pokrivati jer ako te riješe GG i njihov CV dobiva samo tako ako je iole sposoban. I sa CV-om ima dana kad te RNGesus neće. Pogotovo kad su DB u pitanju. Poanta videa je da je Montana korak unatrag u odnosu na Iowu. A o Iowi smo sve čuli od Smokija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Sremium
|
Suma sumarum je da se iznad t8 jedino isplati grindat Shima (ako u životu voliš dosadu) i Yamato...to naravno ako se misli igrat hrpa partija u nižim tierovima da se zaradi lova za poporavke nakon partija s tim brodovima ili ako se misli plaćat premium acc dovijeka...t9 BBi su koliko čujem (a čujem od svukud) nešto kao crna rupa u igri u BB tree-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
DBS
|
Ili CV. Jer najmanje puta potoneš, a ako si iole dobar radiš solidnu štetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Od onih par izgubljenih imali smo par potpuno pogrešnih taktika di smo se rasipali pa poslije doalzili ko jaganjci na klanje jedan po jedan suparničkom timu koji je bio sbijen .. Malo prakse i nema nam ravnih. ![]()
![]() |
![]() |
|
|