|
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jaoooo kud odoste u OT ![]() ![]() @MasterX - a koja je to aplikacija na - U mene kucka 037, nema nekih vidljivih promjena u odnosu na 036. - Iz kutije standardno dolazi 028 koji se onda automatski prilikom prvog spajanja dize na 033 (rekose tehnicari radi maxtva). - Nisam vidio da modem bolje "drzi vezu" od novijeg firmwarea. - Jos nisu sredili dinamicki dns ni port forwarding. - S druge strane, WiFi bolje radi na 036/037 (a mozda je samo placebo efekt)... A mozda su u sumi...
![]() |
#633 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Ako se odnosiš na mene, onda prije svega ne znam šta pokušavaš s tim komentarom, ali ok. Spajao nisam, ali sam bio uz servisera TK oprema i instalacija dok je otvarao kabinet u mom naselju i kod centrale, tako da znam razliku parica mojih mrežnih kabela u zidovima moje kuće i parica HT-ovog kabela od centrale do naselja u kojem živim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
unaprijed se ispricavam za glupo pitanje ali nakon 6 procitanih stranica nisam nasao odgovor pa mi se nije dalo citati jos 16 uglavnom, da li se na ovom ruteru mogu otvoriti portovi i kako? ![]() kao sto vidite na slici ja ne mogu upisati cijelu ip adresu |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Krivo upisujes, lijevo ide port range dakle, u ta 3 polja 80, a u desno najvece ide ip adresa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
Meni ovaj speedport stalno radi disconnect wifi-a, odlucio sam kupiti zasebni vdsl modem-router, razmisljam o asusu dsl-ac68u, jel ima tko iskustva sa istim ili preporuku za neki drugi |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ako ti i tada port nije otvoren, onda moraš postaviti fixnu IP adresu I moraš na windows firewall također otvoriti taj port, postaviti rule. https://www.torrenthr.org/forums.php...c&topicid=2475 Zadnje izmijenjeno od: jopps. 05.03.2016. u 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#641 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
probao sam dmz host sa fiskom ip na ps4 i nece, cak mi konekcija 100put gora, samo errore baca, kad vratim na default sve onda nekako i radi ali brzine su uzas i dugo se spaja na server...jos nisam probao pojedinacno portove za ps4 otvarati da li bi pomoglo da azuriram firmware sa 028 na 036? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
speedport w724v je smece na kojem port-forwarding NE radi kako treba probaj updatati firmware, taj .036 je bio zadnji koji je jos kako-tako radio nakon toga sve gore od goreg cekam da HT ponudi ZTE sa gigabitnim portovima, a ovo s*anje da posalju nazad sercomm-u ili kupi zaseban router a speedporta stavi u bridge mode
![]() |
#644 | |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ja sam na verziji 0.36, postavljeni portovi, fiksna IP adresa i u win firewall propušten port za utorrent. Treba znati poštimati, a sve se nađe na netu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
spoji IP kameru, otvori port, i spoji se na live-stream ili otvorit port za SSH i spoji se iz vana na njega vrijeme trajanja sesije je manje od 5 sekundi, nakon toga crkne... o tome pricam, torrenti mi nisu bitni
![]() |
#647 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: freddie. 06.03.2016. u 19:17. Razlog: greška |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
uglavnom ovako je :
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
ADSL 2+ ili VDLS 2? EDIT Vidim actual i attainable da su zbugani. Also poviri ovdje > http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=81437&page=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Replay
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Amrit991. 06.03.2016. u 21:33. Razlog: nadopuna |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
U dropbox folderu je .038 firmware, neznam koji su ispravci u toj verziji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Šteta što nema terastream-a u Rijeci. Mislio sam da je to propao projekt. Doduše i optiku ima jako malo ljudi, sporo se to širi. A za 038, čekaju se testni kunići kako bi se vidjelo što je novo.
![]() |
![]() |
#656 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
stavio 038 sinoc.... na početku imate samo login opciju.. bez dodatnog "info" taba... za ostalo zasad ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
|
stavio i ja 038 i wifi je cudan...pise da imam samo 162mbit od 300mbit odma kraj rutera, nekad dode i do 240mbit, a s obzirom da je brzina neta samo 50mbit naravno vuce full brzinu, no u rubnoj sobi kuce mi varira izmedu 6 i 18mbit net dok za wifi pise 300mbit..aj ti sad reci sto se tice dBm, kraj rutera varira izmedu -78 i -55 edit: isao sam vratiti na 036 i ista stvar je sa wifi, nisam valjda prije obracao paznju edit opet: kako se ovaj ruter stavlja u bridge mode? nigdje ne vidim opciju Zadnje izmijenjeno od: vacs. 07.03.2016. u 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
SPEEDPORT W724V TYPE CI
Isti model sam i ja dobio prije par dana.... jer mi je stari izgorio. Međutim s ovim Speedportom imam problema s Wifi-om.... Imam vanjsku Wifi antenu Netis WF2301 koja ima svoj AC i LAN kabelom je spojena na isti router u ulaz LAN2 i ona mi služi za prostor ispred obiteljske kuće u kojem je signal odličan, znaći bez nje ne mogu.... Kad je vanjska antena upaljena, događa se da mi kućna mreža ostane bez pristupa interneta par minuta.... i onda opet dođe. Ukratko, puca veza.... Na starom routeru je to radilo besprijekorno godinu dana.... Konfiguracija na routeru i anteni je napravljena... promjenjeni su čak i kanali da ne bi radili na istom... sve je isprovano... Ima li neko možda neku ideju do čega bi to moglo biti? Što se događa? Ili su ovi routeri skloni pucanju veze kako sam več pročitao na forumu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|